menxtr Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Poszukuje tej części: (w czerwonym kółku) http://www.glowfoto.com/static_image/30-005959L/2360/jpg/07/2010/img6/glowfoto szukałem na stronach internetowych sklepów rowerowych w akcesoriach przerzutek itp i nic nie znalazłem. Da się tą część kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Skocz do jakiegoś serwisu, może za drobną opłatą ci tą śrubę wykrecą z jakiejś starej, rozwalonej przerzutki lub manetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Welniak Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Tak jak kubek20 napisał. Idź do serwisu i dobrze z serwisantem pogadaj. Ja kiedyś oprócz rzeczonej śruby dostałem też komplet podkładek pod klocki do V-Brake'ów, różne śrubki i kółka do przerzutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreteda Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Moge Ci wysłać za koszty przesyłki 12zł mam ją z acery wiec powinna pasować jak cos pisz gg: 240088 / rafal.hryc@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.