Skocz do zawartości

[rama] Sign DS wymiana na inna

michcio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam posiadam rower sign ds niestety rama 17"(za duzo do skakania) chcialbym wymienic na jakas inna rame np takich firm, Dartmoor, Prodigy itp. wzmocnia czyli cos jak dsowska lecz pod moj wzrost 183. Chciałbym jak najwięcej części z tego ds przełożyć żeby spasowało do nowej ramy czyli suport,corbe,kola26,stery itp. Na te operacje mam do przeznaczenia okolo 400zl.

Napisano

Głownie po lesie jakieś hopy dropy, w streecie to manual/wheeli bunny hop choć tego jeszcze nie potrafię do końca zrobic i obroty na tylnim kole. W przyszłości chialbym sprobawac 4crossa.

Napisano

Hmmmm , 2 przeciwne kierunki + street . 4x i dropów za nic nie połączysz . Na Frówce w street się pobawisz , ale na 4x już nie .  Polecam Norco Rampage / Manik lub NS Bitch 2006-2007 . Dartmoory to loteria , a prodigy jest nie warte uwagi . Rozmiar ramy 15,5 starczy . 

Napisano

Znaczy się nad rozwojem większym w streecie niż to co wymieniłem mi nie zależy, głownie jeżdżę po lesie. Te ramy Noroco bylby nawet czy one wystepuja w rozmiarze 15? Oj tam ryplem sie ;) blair7

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...