WOYTAS Napisano 29 Lipca 2010 Napisano 29 Lipca 2010 Witam Jestem tutaj nowicjuszem ,tak więc z góry mówie iż szukałem podobnego tematu ,lecz niczego odpowiedniego nie udało mi się znaleźć. Do rzeczy ,mianowicie chaciałem zapytać czy jest możliwość założenia koła 28" z oponą o najniższym dostepnym profilu ,do widelca na koło 26" (widelca sztywnego). Sprostuje iż nie wiem jakiego dokładnie profilu jest owa opona ,lecz jej wysokość od ronda do zaledwie 1,1cm . Dodam też że widelec ten montowany miłby być do "Ostrego Koła" Jekie jest wasze zdanie ? + / -
skjaatel Napisano 29 Lipca 2010 Napisano 29 Lipca 2010 Wiem,że wejdzie to do Accentowskiego widelca cro-mo, tylko nie zamontujesz hamulca.
nabial Napisano 29 Lipca 2010 Napisano 29 Lipca 2010 wejdzie, do ramy rowniez, jak masz tarczowki to uzyskasz pelna kompatybilnosc
WOYTAS Napisano 29 Lipca 2010 Autor Napisano 29 Lipca 2010 Ostre koło - to ostre koło ,hamulce są zbędne ,czyli rozumiem że śmiało moge kupić jakiś w. na 26? Głownie chodzi mi o zyskanie jak najmniejszego dystansu ,pomiedzy oponą a widelcem ,w stylu widelca torowego ,na których to podstawie najcześciej powstaje SS. Jednakże na tak owy niestety mnie nie stać ...
lajtspid Napisano 3 Sierpnia 2010 Napisano 3 Sierpnia 2010 Głownie chodzi mi o zyskanie jak najmniejszego dystansu ,pomiedzy oponą a widelcem ,w stylu widelca torowego A co zrobisz z piwotami (ew. mocowaniem tarczówki)? na których to podstawie najcześciej powstaje SS. Tak? A co to jest SS?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.