Sathgart Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Ktoś ma pojęcie, czy te spodenki: http://allegro.pl/item1160466503_nowe_spodenki_shimano_z_wkladka_2010_roz_s.html mają siatkę z tyłu? Na zdjęciu nie widać, a muszę dzisiaj kupić jakieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milion Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Nie wiem jak te Shimano, ale te maja na pewno. http://www.mikesport.pl/p/pl/4605/mimo-hilo---meskie-spodenki-rowerowe-na-szelkach--coolmax-gel.html Sam w takich śmigam i mogę ci je polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sathgart Napisano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Ok, dzięki a ile czekałeś na przesyłkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milion Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Kurierem 2 dni robocze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 29 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Jeżeli rano zaksięgują wpłatę to masz następnego dnia, kupowałem tam już kilka razy . Też mam takie mimo, bierz są warte swojej ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Tak, szelki shimano wykonane są z siatki z przodu i z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sathgart Napisano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Kupiłem... nie cisną mnie, ale mam odciski po jeździe, ale chyba za krótkie, kupiłem rozmiar s najmniejszy, na wysokość pasowałyby l, ale inne wymiary mam s Spodenki sięgają nieco dalej niż połowa uda, tak powinno być? Inne mam nieco dłuższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Ta, jak pasi na tyłek to jest okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.