wojtekkrakow Napisano 29 Lipca 2010 Napisano 29 Lipca 2010 Witam. Potrzebuję poznać dokładne wymiary dampera Cane Creek Could Nine http://store.canecre...0.45652.0.0.0.0 Powoli się do niego przymierzam, ale dopiero teraz zauważyłem dość nie typowe proporcje w jego budowie, tłok o dużej średnicy oraz dwa pokrętła regulacyjne umieszczone tuż przy mocowaniu. Mam spore ograniczenia w ramie i obawy że zwyczajnie się nie zmieści. Jak ktoś posiada coś takiego albo ma namiary na kogoś kto posiada, albo jakiekolwiek źródło będę wdzięczny. Potrzebne mi są: średnica tłoka, odległości od tuleii do początku i końca dampera i jak wysoko wystają te pokrętła do regulacji tłumienia.
Miecho87 Napisano 29 Lipca 2010 Napisano 29 Lipca 2010 Oj Panie Modzie... . Strona producenta (zawsze powtarzam) udostępnia to. Na stronie 2 masz wszystko.
wojtekkrakow Napisano 29 Lipca 2010 Autor Napisano 29 Lipca 2010 Miecho, ale ja za cholerę nie mogłem tego znaleźć, szukałem. Przemęczenie i ślepota Dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.