pentagramsss Napisano 29 Lipca 2010 Napisano 29 Lipca 2010 Witam Zastanawiam się gdzie oprócz allegro, gumtree i innych serwisów można szukać rowerów... Mam na myśli na żywo. Podobno na giełdzie można dostać rower.. tylko na jakiej? samochodowej? Pozdrawiam!
SpamBoot Napisano 29 Lipca 2010 Napisano 29 Lipca 2010 Na giełdzie samochodowej, np. w Ciechanowie. A ogółem mówiąc to możesz szukać wszędzie, u mnie w mieście nawet przed dom wystawiają rowery i piszą '' na sprzedaż ''
pentagramsss Napisano 29 Lipca 2010 Autor Napisano 29 Lipca 2010 a w Poznaniu gdzie? (mam tam najbliżej). Niestety w internecie nie ma takiej informacji
WaGiant Napisano 30 Lipca 2010 Napisano 30 Lipca 2010 We Wrocławiu koło ,,KORONY " - obok stacji PKP W-w Sołtysowice. Za 400 kupisz mieszczucha z 3-5 biegową piastą lub rower turystyczny 3*7 . Rowery ściągane z Niemiec . Za rower w stanie b. dobrym trzeba dać 600-700zł , za 400 będzie w stanie ok . ( wsiąść i jechać ) . Rowery górskie też są ale mało . Plac czynny tylko w niedzielę .
Miecho87 Napisano 30 Lipca 2010 Napisano 30 Lipca 2010 W Poznaniu np. w Starej Rzeźni w niedziele, na Placu Wielkopolskim coś bywa, a oprócz tego w wielkopolskiej stolicy wystawek czyli w miejscowości Czacz (nigdy nie wiem jak to się odmienia) koło Kościana.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.