Skocz do zawartości

[xc] Luiza XC cup Człuchów 2010 - karbonowe nagrody!

tasior

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja również podłączam się do podziękowań dla organizatorów, bo imprez kolarskich w naszym województwie jest mało i każda taka inicjatywa cieszy.

A może by tak jeszcze jedną w tym roku zrobić ;)

Napisano

Już jutro poteżna dawka zdjęć z zawodów :D

MMMAAACCC7 i Rafalo moglibysmy posmigac jutro.

Odezwijcie sie na gg: 6940700

lub mail: mpastusiak@gmail.com

Napisano

Szkoda że nie będę mógł jutro pośmigać z Wami po okolicznych ścieżkach człuchowskich, ale być może będę w Wałczu to się spotkamy z co niektórymi.

Pozdrosso

Napisano

ja jak najbardziej jutro od około 17.00 - 17.30 mogę zaczynać

tylko żeby mi Wasze tempo Panowie głowy nie urwało :D

to czekam na info gdzie i o której ???

Napisano

szkoda ze nie pojezdze dzis z wami, ale z niektorymi mozemy ustawic sie rowniez na sobote =), w walczy chyba nic poza niedzielnym Gryfem nie bedzie (do zobaczenia na stracie)

Napisano

proszę bardzo - na sobotę planuję wypad Koszalin-Dąbkowice-Darłowo-Miastko-Człuchów. Do Koszalina ciuchcią, porannym połączeniem o 5:30. Dystans ok. 170km, tempem turystycznym :-)

Napisano

sory za moją dłuższą nieobecność, ale tak to bywa że trzeba ojcu pomóc, więc ze swojej strony proponuję na tą jazdę jutrzejszy dzień, tj 22 sier. niedziela, szczegóły możemy jeszcze uzgodnić(gdzie i o której

Napisano

Zaobaczymy co i jak bo ja z mateuszem (tasior) jedziemy na maraton do Wałcza. Wiec niewiem czy mi starczy sil, a za mateusza sie nie wypowiadam :)

Napisano

Hej, kilka fotek z tej imprezy:

Pozdrawiam

Gdyby kogoś interesowały oryginalne wielkości to pisać śmiało, mam je na dysku.

Napisano

mamy nowy tydzien dzis raczej nic nie wypali juz, pozatym musze szybko zakupic nowa kasete z lancuchem i dobrze by bylo jeszcze gdyby mieli w chojnicach. ale w tym tygodniu proponuje regularne ustawki oczywiscie na rowerach =) a wstepnie za tydzien poniedzialek zbierze sie wieksza ekipa (dzis ustalane w walczu jeszcze) i proponuje taka przyjemna 80km sobie smignac albo i wiecej jak bedzie ciekawie. a mowie w tygodniu mozemy sie mniejszymi ekipami zbierac

Napisano

Pierwszy maraton zaliczony na Gryfie w Wałczu. Chyba już ostro wkręciłem się w cyklozę ;) Chłopaki to możemy się jakoś ustawić w tygodniu na tę trasę co zrobiliście ostatnio z Rafalo

Saren

Napisano

tasior a jaką kasetę i łańcuch szukasz?

napisz jeszcze dziś, bo sam się muszę udać do sklepu (śruba ściągająca się zerwała na ścisku)

chcesz listę wszystkich sklepów? :)

Napisano

chetnie chetnie, Tomek podal mi jeden namiar jutro go sprawdze, a kasety poszukuje Sram-a 850 + lancuch to jest 8rzedowa kaseta,

Napisano

są 4 możliwe, wszystkie jutro zwiedzę i popytam, choć szału z tym nie będzie- ciężko będzie znaleźć

jak się można z Tobą jakby coś skontaktować?

daj znać na gg 9798277, num tel bądź godziny w jakich jedziesz i będziesz w Chojnicach

Napisano

Jak już jesteście przy temacie wymiany kasety, to ma ktoś z Was może klucz do kasety+ bat no i skuwacz do łańcucha. Ja mam kasetę i łańcuch ale narzędzi niestety brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...