Skocz do zawartości

[rower] Ghost AMR 9500

mikaasl

Rekomendowane odpowiedzi

Waga: koło 11-12 kg

Rama (materiał): 3-K Carbon T2T OTP SCL

Amortyzator przód: Fox RLC 32 F-series 120mm

Amortyzator tył: FOX Float RP23 120 mm

Przerzutka przednia: Shimano XTRPrzerzutka tylna: Shimano XTR

Łańcuch: Schimano XTR

Pedały: Schimano XT

Piasty: Schimano Deore XT

Obręcze : DT Swiss 430

Opona Przód : Vredestein Black Panter

Opona tył : Geax Barro

Manetki: Schimano XT Deore

Hamulce: Avid Ultimate

Kierownica : Easton EC70 Carbon

Mostek: Scott Components

Stery: Ghost Carbon

Siodełko: Selle Italia Sl Team Edition

Sztyca: KCNC Scandium

A więc jest to rower full. Kupiłam go niedawno. Moim poprzednim rowerem był Author Traction ASL czyli nie full.

Różnica jest mega. Kiedy wsiadłam na ten rower i pojechałam na nim na maraton w Polanicy nie dość, że poprawiłam dużo czas, ale i nie odpadały mi ręce na leśnych kamienistych zjazdach. Naprawdę świetny rower. W 100% zadowolona jestem z jego zakupu.

http://www.bikekatalog.pl/2009/rowery/296/Ghost.AMR.Lector.9500/ tu jego zdjęcie na bikekatalogu. Nieco różni się on on mojego, gdyz ma inny osprzęt, który zaprezentowałam powyrzej.

Pozdrower :)

1. sugerowałbym nie walić baboli w nazwie japońskiego giganta, skoro wynika że znasz się na sprawach "z branźy" :(

2. rozpiska - jak na osobę zorientowaną - kulawa, proponowałbym nie pisać bzdetów cytując "fachowość" katalogów (Amortyzator tył: FOX Float RP23 120 mm - który amor/tył foxa ma 120 mm? :) i czego ma te 120 mm? długośći? skoku tłoka? )

Różnica jest mega. Kiedy wsiadłam na ten rower i pojechałam na nim na maraton w Polanicy nie dość, że poprawiłam dużo czas, ale i nie odpadały mi ręce na leśnych kamienistych zjazdach

Jak rozumiem ręce odpadły już wcześniej, w czasie jazdy poprzednim rowerem, więc teraz nie miało co odpadać :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...