mikaasl Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Waga: koło 11-12 kg Rama (materiał): 3-K Carbon T2T OTP SCL Amortyzator przód: Fox RLC 32 F-series 120mm Amortyzator tył: FOX Float RP23 120 mm Przerzutka przednia: Shimano XTRPrzerzutka tylna: Shimano XTR Łańcuch: Schimano XTR Pedały: Schimano XT Piasty: Schimano Deore XT Obręcze : DT Swiss 430 Opona Przód : Vredestein Black Panter Opona tył : Geax Barro Manetki: Schimano XT Deore Hamulce: Avid Ultimate Kierownica : Easton EC70 Carbon Mostek: Scott Components Stery: Ghost Carbon Siodełko: Selle Italia Sl Team Edition Sztyca: KCNC Scandium A więc jest to rower full. Kupiłam go niedawno. Moim poprzednim rowerem był Author Traction ASL czyli nie full. Różnica jest mega. Kiedy wsiadłam na ten rower i pojechałam na nim na maraton w Polanicy nie dość, że poprawiłam dużo czas, ale i nie odpadały mi ręce na leśnych kamienistych zjazdach. Naprawdę świetny rower. W 100% zadowolona jestem z jego zakupu. http://www.bikekatalog.pl/2009/rowery/296/Ghost.AMR.Lector.9500/ tu jego zdjęcie na bikekatalogu. Nieco różni się on on mojego, gdyz ma inny osprzęt, który zaprezentowałam powyrzej. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JGa Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 od jakiegoś czasu poluję na tą ramę, nie wiesz gdzie mogę takową dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 1. sugerowałbym nie walić baboli w nazwie japońskiego giganta, skoro wynika że znasz się na sprawach "z branźy" 2. rozpiska - jak na osobę zorientowaną - kulawa, proponowałbym nie pisać bzdetów cytując "fachowość" katalogów (Amortyzator tył: FOX Float RP23 120 mm - który amor/tył foxa ma 120 mm? i czego ma te 120 mm? długośći? skoku tłoka? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Różnica jest mega. Kiedy wsiadłam na ten rower i pojechałam na nim na maraton w Polanicy nie dość, że poprawiłam dużo czas, ale i nie odpadały mi ręce na leśnych kamienistych zjazdach Jak rozumiem ręce odpadły już wcześniej, w czasie jazdy poprzednim rowerem, więc teraz nie miało co odpadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikaasl Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 od jakiegoś czasu poluję na tą ramę, nie wiesz gdzie mogę takową dostać? nie bardzo wiem gdzie taka można dostać Ale polecam Ci tę rame. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 W wersji alu do dostania na allegro (smoksport), karbonu nie widziałem, ale może sprzedawcę zapytaj - dużo ram wystawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.