Gothic Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Wszystko tutaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 MwhaHaha Ciekawa opowieść. Moja a6 ujezdżana wiele razy w miesiacu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Zdjęcia mnie rozwaliły totalnie xD:icon_mrgreen: Mój evo x, to znaczy Ewka? Też często ujeżdżana i chyba się nigdzie nie wybiera. W końcu kto jej lepiej wyczyści napęd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Zdjęcia delikatnie mówiąc, niszczą Trzeba przyznać, że jestem chyba w związku homosiowym, bo mój Level to raczej facet No, ale może być też kobietą, nazywając "a dwójką" Hmm.. w każdym razie moja "a dwójka" (sprawdziłem podwozie, kobieta ) jest ujeżdżana 4-6razy w tygodniu... uf.. jestem normalny, normalny związek hetero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 29 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Ludzie nie przestaną mnie zaskakiwać Świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javman Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 hahahaa niezły motyw .. ja i moja madzia tez tworzymy póki co udany związek (zdrowy) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek12341234 Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 mi takze sie zedjecia podobały bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker91 Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 ta fota w łózku rzadzi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Oby więcej takiego podejścia do hobby i pasji. Miażdżące! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wikrap1 Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 A mysłałem, że tylko ja nadaję imiona swoim rowerom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubuka Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Normalnie aż brzuch mnie rozbolał świetny pomysł z dialogami oraz miażdżące fotki szczególnie ta w łóżku z misiem. Ty jesteś zbyt.... hybrydowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 To poprostu miazdzy PS ja w seperacji, 55km w tym miesiacu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szogun123 Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Mnie również ludzie nie przestaną zaskakiwać A zdjęcia są świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.