Gaber42200 Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Witam. Niedawno kupiłem obcisłe spodenki kolarskie (krótkie i długie)wykonane z lycry problem pojawia się podczas jazdy gdy męskie owłosienie nóg wyłazi przez materiał i wygląda to dość nieciekawie jak kaktus. Czy oprócz golenia i depilacji jest jakiś sprawdzony sposób na tą kolarską przypadłość ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Kupić spodenki z większą gramaturą. Mi w jednych spodenkach BCM Novatex wyłażą kłaki a w drugich kupionych w Decathlonie już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaber42200 Napisano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Kupić spodenki z większą gramaturą. Jakiej firmy są te spodenki z większą gramaturą?, bo w tych sprawach laik jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supergdynia Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Rogelli mają gramature 200 i 250 chyba a czy więcej to nie wiem , musisz patrzec na opisy : wykonane z Lycry® du pont gramatura 200g/m2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Standardowe spodenki bcm nowatex są niemalże przezroczyste, shimano produkuje konkretniejsze, dość grube. Vitesse jest gdzieś pomiędzy, nie są tak grube jak shimano ani tak cienkie jak bcm nowatex. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.