Skocz do zawartości

[rower] Kross Hexagon V2

Molar

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ten z aukcji nie wygląda źle, warto byłoby osobiście sprawdzić jego stan. Cena wydaje mi się ok, bo nowy podobny będzie ponad dwukrotnie droższy.

Napisano

Ten rower nie pójdzie za 300-350 zł (tak jak jest jego cena teraz na aukcji). Obstawiam że zostanie sprzedany za 500-600 zł.

Niestety mój urlop w pracy się już skończył, a kolejny za rok więc szkoda, aby stał nieużywany

Przegościu, urlop się skończył to czas sprzedać rower :)

Napisano

Mój kolega ma V2 przerzutka z tyłu rozregulowała się po 50km oraz przednia tarcza rzęzi ja by kogoś klejnoty obwiązali drutem kolczastym.

Napisano

A czy to źle świadczy, że skoro człowiek nie ma czasu to sprzedaje bo nie będzie używał? Wydaje mi się to całkiem normalne.

Napisano

Ten rower nie pójdzie za 300-350 zł (tak jak jest jego cena teraz na aukcji). Obstawiam że zostanie sprzedany za 500-600 zł.

za 600 (dokladnie 650) to ten rower mozna dostac w wersji "nowka" - wiem, bo sam jestem wlascicielem tego modelu od niedawna (niecale 3 tygodnie).

Po przejechaniu niecałych 300 km jak na razie wszystko jest ok, jedynym mankamentem jest fakt, iż w tylnim kole zrobiła mi się minimalna ósemka - jeżdzę dużo po lesie - możliwe, że to miało na to wpływ (specjalistą od rowerów nie jestem :)

Jak dla mnie rower warty swojej (niskiej) ceny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...