BadMax Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam serdecznie, kupiłem na allegro kasetę SRAM PG-950 lecz bez żadnego pudełka czy opakowania. Czytałem gdzieś, że niektórzy sprzedawcy podmieniają kasety (sprzedają tańsze, inne) ponieważ bardzo ciężko jest je odróżnić od siebie. Na stronie srama nie ma niestety obrazka jak ta kaseta wygląda. W sieci można znaleźć zdjęcia, lecz są w słabej rodziałce... Macie pomysły jak sprawdzić, czy kaseta PG-950 to faktycznie PG-950? (z łańcuchami jest lepiej, ponieważ mają wybite numery) Pozdrawiam, Max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 950-ka to chyba najtańsza spośród 9-rzędowych kaset SRAMa, więc nie bardzo jest na co ją podmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadMax Napisano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Ok, a na jakąś no-name czy innej firmy? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Wygląda tak: Porównaj sobie po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadMax Napisano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 no właśnie.. na zębatkach po kolej jest napisane (przynajmniej tak widać na zdjęciu) I3, I3, I3, I3 Ja mam u siebie I8, J8, J8, H8, J8, J8, I8 reszta wygląda tak samo... Sram słabo rozwiązał tą sprawę, dlaczego nie wybyli żadnego numeru.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.