michcio Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Cześć chcialem się dowiedzieć czy to co robię na filmiku to banny hop a jak nie to co zle robię, proszę o porady. http://www.youtube.com/watch?v=IDVu2_e1VCA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpamBoot Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Profesjonalny benny hop jest gdy wybijasz się z tylnego koła i spadasz na oba ze wskazaniem na przednie. A ty jakoś dziwnie wybijasz się z tylnego i spadasz tez na tylne a dopiero potem przód. Taka moja sugestia, ale mało o tym wiem bo jeżdżę szosą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RATM Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 To nie jest bunny hop. Przecież na youtube jest mnóstwo filmików z podziałem na poszczególne części. Porównaa to, co robisz i to, co jest na filmikach. Najpierw podrywasz przednie koło wyrywając ciało do tyłu, potem dopiero nogami podciągasz tył. Z resztą nawet na forum jest o tym temat. Wystarczy użyć wyszukiwarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michcio Napisano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Oki dzięki teraz znam już teorie, temat mozna usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.