Skocz do zawartości

[rower] Unibike Mission '09 vs Unibike Mission'10

gloryunited

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie, w temacie rowerów jeszcze raczkuję, ale już niedługo ;p Przeglądając różne wątki na różnych forach doszedłem do wniosku, że za kwotą do 1000 zł kupię jeden ze wspomnianych w temacie rowerów. Mam 182cm i 77kg, planuję zakup Unibike Mission, ale mam dylemat model z roku 2009 za 870zł czy model 2010 za 930zł, rowery są nowe na ramie 19''. Proszę was o pomoc w wyborze, bo z tego co się doczytałem mają one inny amortyzator z przodu. Czy różnią się czyms jeszcze- nie wiem. Ewentualnie rozważę, zakup innego roweru zaproponowanego przez was.

Swoją przygodę z rowerem dopiero zaczynam, ale mam ambitne plany. Myślę, że na start rower taki mi wystarczy, a jak nie stracę zapału to poszukamy wspólnie czegoś lepszego.

Napisano

Na model 2010 dostałeś rabat w normalnym sklepie? Bo jak byłem w jednym salonie we Wrocławiu to powiedzieli, że na nowe roczniki dopiero przy wyprzedaży mogą dać.

Napisano

Tak, i Ty też powinieneś dostać taką ofertę za 930zł z darmowa wysyłka. Tu masz dane do sklepu.

CENTRUM ROWEROWE K-2

ul.Wojska Polskiego 28h

78-100 Kołobrzeg

tel. 094/354-78-74

k2sklep@wp.pl

www.k2rowery.pl

Jaki rower chcesz kupić? A jeśli chodzi o mnie to jak nikt nie pomoże, kupuje z 2010.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.