microsista Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam, oba rowery są w takiej samej cenie 2699zł. Z tego co wyczytałem model zeszłoroczny ma lepszy amortyzator z Motion Control, natomiast nowy model ma lepszą korbę deore. Są jeszcze jakieś różnice (oprócz malowania ramy)? Który jest lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zidentyfikowany Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Więcej zmian nie zauważyłem niż te co podałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micferrari Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Nowy amortyzator RS Tora 318 z Motion Control kosztuje +- 650 natomist korba Deore z HII kosztuje +- 260 który lepszy wybór należy do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gloryunited Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam wszystkich. Podepnę się żeby nie zakładać nowego tematu, mam podobny problem... Unibike Mission z '09(870zł) vs Unibike Mission '10(930zł)który wybrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.