kubuka Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 Posiadam w rodzinie rower (KTM LifeDual)z w/w tylną przerzutką co możecie o niej powiedzieć, jak się sprawuje bo nigdzie nie znalazłem opinii na jej temat (ani forum, ani google). Pomożecie?
Miecho87 Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 A muszą być w języku naszym pięknym czy znasz waść np. język Sheakspeare'a?
Fenthin Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 "Czy (opinie) muszą być napisane w języku polskim, czy znasz np. język angielski?"
kubuka Napisano 27 Lipca 2010 Autor Napisano 27 Lipca 2010 Nie zrozumiałem. Jak najbardziej po języku "Shakespeare" też może być
onkiel Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 a w jezyku polskim cos sie znajdzie? z czego jest zrobiona i ile biegow obsluguje? do jakiego modelu mozna ja porownac?
rowerzysta90 Napisano 6 Marca 2011 Napisano 6 Marca 2011 ostatnio stałem przed wyborem przerzutki sram na tył w miarę taniej, wybrałem x-4 i jestem bardzo zadowolony, ale zobaczymy ile wytrzyma co do dualdrive od sprzedawcy dostałem info że jest to praktycznie sram 3.0 tylko z krótszym wózkiem, obsługuje to 9 biegów jednak nie są to informacje pewne
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.