LocoStar Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam! W trakcie przeglądania galerii z OK ze świata, wiele perełek ma koło o bardzo wysokim profilu. Przeglądałem kilka tematów i allegro, ale nie udało mi się natknąć, który producent robi takie koła. Przymierzam się do budowy pierwszego OK i nie ukrywam, że chciałbym dać koła o nieco wyższym profilu bo dość efektownie ty wygląda. Czy użycie takich kół mocno daje po kieszeni? Może ktoś zna strony gdzie szukać takich kół? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Kuwa, bez komentarza, masz zablokowane google? Opcjonalnie umiejętność używania rozumu... http://tinyurl.com/2cuvcsv Jakbym mógł, to bym Cię wyprosił z forum. Specjalnie dla Ciebie: http://tnij.org/wysoki-stozek-dla-debili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 masz na allego h+sony, albo velocity, masz fixie.pl na bikepark.com.pl były arraya swift czy jakoś tak. (widzieliście te srebrne zondy na allegro? nie daję linka bo znowu kaemes będzie marudził) z tanich to accent roadrunner. i tak jak mówił konik.masz gogole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Tak się składa, że mam dwie takie obręcze na handel: http://allegro.pl/item1164740844_obrecz_28_wysoki_stozek_ostre_kolo_bcm.html Więc jak Ci pasuje to na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 i tak nie osiagną minimalnej wiec wieje mi to sandałem , sama obrecz shamala vento zonde pod opone to bym chciał Ej men nasz doradca Konik udzielil Ci niezłej konsultacji , normalnie za takie uslugi pobieramy oplate , ale tym razem jest gratis , no bo skoro nie stać Cie na internet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 ale się chłopaki wyrobiły w ciśnięciu ale mam super pomysł może zamkniemy to kółko wzajemnej adoracji, co? nie ma sensu ciągnąć tego forum. przecież wszystko już jest w internecie (konik nie wiesz jak się cieszę że przenosisz się do Poznania) co do obręczy to sprawdź fixie.pl krystian ci w razie czego doradzi co, jak i za ile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 (konik nie wiesz jak się cieszę że przenosisz się do Poznania) o rly? A tak btw. to szukam mieszkania, więc jak coś wiecie to śmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Jakbym mógł, to bym Cię wyprosił z forum. Ale jedyne co możesz to rzucić epitetami. Nic ponad to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konik Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Ale jedyne co możesz to rzucić epitetami. Nic ponad to. Niestety. Sorry, ale wkurza mnie taka nieporadność i czekanie na gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Niestety. Sorry, ale wkurza mnie taka nieporadność i czekanie na gotowe. no to misiu spuść z tonu, albo ciebie wyprosimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
painmaker Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 no biera pozytywny szok kolego wyrabia nam się bloody root admin mało brakowało a wkleiłbym ci plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.