simon26 Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 Witam przymierzam sie do wymiany sztyce na regulowana, lae teraz mam dylemat bo nie moge znalesc takiej na rozmiar 34,9mm. Mozecie pomoc? czy są w ogóle takie? czy trzeba stosować adapery? jakos na necie nie moge tego znalesc. z góry dziekuje za pomoc simon
Kriss Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 może być problem bo dwie najbardziej znane firmy mające w ofercie takie sztyce tj. Crank Brothers i KindShock oferują tylko rozmiary 30.0 i 31.6...
simon26 Napisano 26 Lipca 2010 Autor Napisano 26 Lipca 2010 no własnie...szukałem na stronach tych firm i lipa. chyba trzeba zmienić ramę... a tak serio to może jest jakieś rozwiązanie????... help
Hanzo Napisano 27 Lipca 2010 Napisano 27 Lipca 2010 no własnie...szukałem na stronach tych firm i lipa. chyba trzeba zmienić ramę... a tak serio to może jest jakieś rozwiązanie????... help Rock Shox też ma wprowadzić regulowaną sztycę, ma się nazywać Reverb. Też na 31,6. Jest jeszcze Specialized Command Post ale to chyba na 30,9. Black Mamba też chyba tylko max. do 31,6. Na 34,9 był Gravity Dropper. Pewnie będzie problem z dostępnością, ale zwsze warto próbować. No i zawsze pozostaje redukcja lub zmiana ramy Był podobny temat o redukcji.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.