Skocz do zawartości

[spodenki]Rogelli na szelkach

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Przymierzam się do kupna krótkich spodenek Rogelli z szelkami przez strone mikesport.pl.Nie wiem które wybrać ponieważ wszystkie są podobne , a i cena poszczególnych modeli różni się o około 10zł.Zależy mi na tym by spodenki były lekkie,przewiewne słowem typowe na lato .Jednak na stronie w/w jest pare modeli i nie wiem na który się zdecydować.

Proszę o pomoc/opinie na temat produktów.Z góry dziękuję za porady :)

• Mod Team

Dlaczego wybór tylko w Rogelli?

Może takie

http://www.mikesport...oolmax-gel.html

w zasadzie gdybym skopiował opinie Saovine to też wszystko by pasowało. Prane w pralce nie tracą swoich zalet użytkowych.

Nie wiem jak Rogelli ale te mają wysoko zakończone szelki z tyłu i dlatego nie zsuwają się z ramion.

Mam Rogelli Mondovi. Wkładka rzeczywiście jest przewiewna, nienasiąkliwa (w porównaniu do najtańszych krótkich spodenek z szelkami Nalini) i nie odkształca się. W Nalini, szczególnie w lato, po jakimś czasie czułem się jak w mokrej pielusze, tu ten problem absolutnie nie istnieje. Zbytniego komfortu się jednak nie spodziewaj, choć ja póki co (nieodkształcanie się) nie narzekam (zbytnio :) )

Polecam koszulkę Rimini. Tania i ma wszystko, co trzeba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...