supergdynia Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam.Przymierzam się do kupna krótkich spodenek Rogelli z szelkami przez strone mikesport.pl.Nie wiem które wybrać ponieważ wszystkie są podobne , a i cena poszczególnych modeli różni się o około 10zł.Zależy mi na tym by spodenki były lekkie,przewiewne słowem typowe na lato .Jednak na stronie w/w jest pare modeli i nie wiem na który się zdecydować. Proszę o pomoc/opinie na temat produktów.Z góry dziękuję za porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Proponuje te http://www.mikesport.pl/p/pl/3418/rogelli-paradiso-spodenki-rowerowe--szelki.html Wygodna wkładka, lycra też wygodna i przewiewna. Wkładka również przewiewna. Ogólnie in plus wszystko. Po wielu praniach wkładka nie zmienia kształtu, a szwy trzymają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 26 Lipca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Dlaczego wybór tylko w Rogelli? Może takie http://www.mikesport...oolmax-gel.html w zasadzie gdybym skopiował opinie Saovine to też wszystko by pasowało. Prane w pralce nie tracą swoich zalet użytkowych. Nie wiem jak Rogelli ale te mają wysoko zakończone szelki z tyłu i dlatego nie zsuwają się z ramion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Te z mimo maja mega wkładkę Ja tylko o rogelli i biemme mogę się wypowiadać, z mimo nic nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supergdynia Napisano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Zdecydowałęm się na Rogelli Basic De Luxe .W Paradiso nie zbyt mi się spodobały te szwy szare na dupie i z przodu a te Mimo 20zł drozsze a jakość podobna na pewno , jedynie ta wkładka może wygodniejsza ale ja tam nie potrzebuje kanapy z tyłu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Oj dobra wkłądka to naprawdę raj dla tyłka jak sie siedzi w siodle cały dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Mam Rogelli Mondovi. Wkładka rzeczywiście jest przewiewna, nienasiąkliwa (w porównaniu do najtańszych krótkich spodenek z szelkami Nalini) i nie odkształca się. W Nalini, szczególnie w lato, po jakimś czasie czułem się jak w mokrej pielusze, tu ten problem absolutnie nie istnieje. Zbytniego komfortu się jednak nie spodziewaj, choć ja póki co (nieodkształcanie się) nie narzekam (zbytnio ) Polecam koszulkę Rimini. Tania i ma wszystko, co trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Ja mam Biemme Carboion i tam jest żelowa wkładka jakaś specjalna i w tych to jest dopiero wygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supergdynia Napisano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Zdecydowałem sie na Rogelli Basic De Luxe dzis doszly i jestem pod wrazeniem dobrego wykonania i jakosci wkladki.Polecam te spodenki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.