Skocz do zawartości

[sklepy] sklep zprzecenionymi Cubami

11120pawel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Zamierzam kupić Cube Reaction Elixir Cr, tylko nie mogę znaleźć żadnego sklepu z zniżkami, a znajomi mówią że jak się postaram to zniżki nawet 20% są

Napisano

W każdym Ski Teami dostaniesz 10% nawet na paszport Polsatu.

15% dają z kartą platyna, trzeba prosić kierownika stoiska i zagadać, przy takiej kwocie (Reaction) powinno się udać, szczególnie że sezon zakupowo-rowerowy już słabnie.

Na początku sezonu kupiliśmy LTD comp i dali nam chyba jakoś 15%.

Napisano

Zależy na kogo się trafi :-)

Tuż po tym, jak na Allegro pojawiła się masa Cubów z rabatem zadzwoniłem do dealera (rekomendowanego przez SkiTeam) w Gdyni pytając, czy dostanę rabat na LTD Race - w cenniku po 4599, a na Allegro i w kilku sklepach po 4199. Odpowiedź mnie zaskoczyła: to nie możliwe żeby jakieś sklepy dawały rabat na te sprzęy, proszę mi podać nazwy tych sklepów i ja się już tym zajmę, czy coś w tym stylu :-)

Osobiście na tym lepiej wyszedłem, bo kończę już składać Reactiona, ale niesmak do tego sklepu pozostał.

Napisano

Jasne.

Rama czarna anoda 20" (lżejsza ponoć od lakierowanej standardowo), teraz są dobre ceny na Allegro. - 1150zł

Widelec Reba (tanio kupiłem zdjęty z nowego roweru - czarny mat, więc pewnie z Cuba LTD) - 1000zł

Koła tymczasowo Mavic Crossride (kowadła, ale chwilowo mam cięcia budżetowe) - 500zł

Korba SLX (niżej niż fabryczny Reaction, ale mi starczy), a reszta XT. - tutaj nie mam jeszcze kompletu więc cena nie określona

Teraz jeszcze hamulce mi potrzebne i tu nie mogę się zdecydować (XT lub któreś Elixiry) - będzie z 700zł

Duperele typu siodełka sztyce dopiero kompletuję lub mam z poprzednich rowerów (większość WCS ze starszych roczników) - kilka stówek

Wyjdzie na pewno drożej niż LTD, ale taniej niż fabryczny Reaction, chociaż niepokoją mnie ostatnie obniżki cen GTC :-)))

Generalnie szukam okazji cenowych na podzespoły, więc pewnie skończę rower zimą...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...