Simon95 Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 Siema mam 14 lat i mam Krossa Hexagona v4 z tamtego roku. sprzedaje go koledze za 700 zł. teraz mam do wydania - 1000 zł. szukam jakiś dobry rower do skakania ponieważ kross nie zabardzo się do tego nadawał szukam opinii o rowerze next monster 26 dokładnie taki : http://allegro.pl/item1149293162_prawdziwy_dual_next_monster_26_aluminium_hit_z_usa.html#gallery dość tani jak na taki rower i właśnie nie wiem czy sie opłaca go kupić. : do skakania , tricków i też czasem pojeździć sobie z kolegami . Moje pytanie brzmi czy to dobry rower? i czy nadaje się do tego wyżej ^ ? Thx z góry ; >
SpamBoot Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 Do jazdy z kolegami owszem, ale czy do dualu to nie wiem, jak jesteś lekki to możesz spróbować, bo np. ja, z moja wagą bałbym się na tym skakać
Artursx1 Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 Idealny rower do ..... straty zębów . Słaba rama marketowa , kiera i mostek również patologia jak i cały osprzęt . Nie wato tego do do "poskakania " .Pozatym każdy przez "poskakanie " rozumie coś innego , może napisz jak ty to rozumiesz to się lepiej dobierze rower .
GdyniaBiker Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 Naucz się zakładać temat. Jak na tą cenę, ma podejrzanie dobre części niektóre Obawiam się, że kosztem innych, niewidocznych. Zwróć uwagę, że ma 1 blat w korbie na zdjęciu, czyli do jazdy się mniej nadaje, do trików też nie wiadomo, zależy od zębatki. Druga rzecz- to jest kawał ściemy, bo na zdjęciu jest korba Truvativ - markowa - a w opisie Cyclone - makrokeszowa chińszczyzna. 1000zł starczy Ci na używanego Krossa DS, jak to kross, będą problemy, ale będzie działał, jak trochę dołożysz, to nawet na nowego.
miecio000027 Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 W jednym z internetowych sklepów jest Kros Sign DS za 1099 zł
Simon95 Napisano 26 Lipca 2010 Autor Napisano 26 Lipca 2010 W jednym z internetowych sklepów jest Kros Sign DS za 1099 zł wejdź sobie na allegro i napisz Kross Sign DS i prawie wszystko po 1099
Miecho87 Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: Wyszukiwarka nie gryzie. Tematów o tym było parę. Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.