Kokopiko Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam. Gdzie w Warszawie kupuje sie klucze rowerowe? Klucze wielowpustowe do kaset i wkładów, sciagacze do korb, wyciskacze do łańcuchów itp. Schodziłem kilka mokotowskich sklepów i nigdzie nie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 niemożliwe w każdym rowerowym można kupić podstawowe klucze. Ja swoje kupowałem u Królaka na grochowskiej i było wszystko czego potrzeba do serwisu roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 W niektórych sklepach nie mają takich kluczy, to fakt, gdyż popyt na nie jest znikomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Spróbuj na Nowowiejskiej-są 3 sklepy kolo siebie(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokopiko Napisano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 W sklepie na Niepodległości goście mieli do mnie pretensje, że śmiałem zapytać o klucz do kasety. "My do własnej bramki nie strzelamy. Prowadzimy serwis." Dzięki za sugestie. Poszukam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Na Nowowiejskiej na pewno będą mieli, w tym takim niepozornym sklepie bez wielkich reklam, to chyba 2 z kolei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 W sklepie na Niepodległości goście mieli do mnie pretensje, że śmiałem zapytać o klucz do kasety. "My do własnej bramki nie strzelamy. Prowadzimy serwis." Dzięki za sugestie. Poszukam. Cham i prostak wsiowy śmiał poprosić o narzędzia i jeszcze chciał płacić, kary godne. Na ul. Nowowiejskiej nie mieli 2 tyg. temu, może już się zaopatrzyli. W Ar-Mar na ul. Broniewskiego nie mieli ale zaproponowali sprowadzenie, płacisz kwotę jaka widnieje w katalogu/bazie (nie ponosisz kosztów transportu). Jeśli nie znajdziesz nigdzie niczego poczciwego to zapewne ktoś będzie chciał Cię odesłać tu http://www.nusiu.pl/, ale ja go wyprzedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam. Gdzie w Warszawie kupuje sie klucze rowerowe? Klucze wielowpustowe do kaset i wkładów, sciagacze do korb, wyciskacze do łańcuchów itp. Schodziłem kilka mokotowskich sklepów i nigdzie nie mają. Nasadkę do kasety i szczypce do pancerzy kupowałem na Kasprowicza w sklepie rowerami Giant. Z tego co zauważyłem to mają sporo narzędzi Pro. Są dobre ale niezbyt tanie. Czasami przy okazji zakupów w jakimś sklepie internetowym, warto wziąć jakiś kluczyk który możesz kiedyś potrzebować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmxc Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam U R. Szurkowskiego na Woli (ul. Ciołka 35) bez problemu dostaniesz klucze. Z tego co widziałem to chyba marki BBB. Super obsługa. Jakby co to również możesz zamówić. Uwaga - ceny niektórych narzędzi spadła w odniesieniu do cen ubiegłorocznych - np. nasadka do odkręcania zewnętrznych shimanowskich łożysk korby - o kilkanaście złotych. A zatem pomimo tego, że są nalepki z cenami warto/trzeba się zapytać. Pozdrawiam KMxc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokopiko Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Bardzo fajne i zadziwiająco tanie narzedzia kupiłem w drugim sklepie od placu Politechniki przy ul. Nowowiejskiej. Mieli nawet klucz Shimano TL-PD40 do rozkręcania SPDów 520 za 5zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxalis Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 W sklepie Świat roweru na ul.Wybrzeże Gdyńskie 2, mają od ręki całkiem sporo narzędzi, a jak zechcesz kupić przez internet to już w ogóle całe mnóstwo http://www.swiatroweru.com.pl/cat.php?show=category&catid=4&strona=all, i też mają narzędzia shimano w cenach od 5 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.