Skocz do zawartości

[Narzędzia] Gdzie w Warszawie?

Kokopiko

Rekomendowane odpowiedzi

W sklepie na Niepodległości goście mieli do mnie pretensje, że śmiałem zapytać o klucz do kasety. "My do własnej bramki nie strzelamy. Prowadzimy serwis." Dzięki za sugestie. Poszukam.

Cham i prostak wsiowy śmiał poprosić o narzędzia i jeszcze chciał płacić, kary godne. icon_mrgreen.gificon_lol.gificon_wink.gif

Na ul. Nowowiejskiej nie mieli 2 tyg. temu, może już się zaopatrzyli.

W Ar-Mar na ul. Broniewskiego nie mieli ale zaproponowali sprowadzenie,

płacisz kwotę jaka widnieje w katalogu/bazie (nie ponosisz kosztów transportu).

Jeśli nie znajdziesz nigdzie niczego poczciwego to zapewne ktoś będzie chciał

Cię odesłać tu http://www.nusiu.pl/, ale ja go wyprzedzę. teehee.gif

Witam.

Gdzie w Warszawie kupuje sie klucze rowerowe? Klucze wielowpustowe do kaset i wkładów, sciagacze do korb, wyciskacze do łańcuchów itp.

Schodziłem kilka mokotowskich sklepów i nigdzie nie mają.

Nasadkę do kasety i szczypce do pancerzy kupowałem na Kasprowicza w sklepie rowerami Giant. Z tego co zauważyłem to mają sporo narzędzi Pro. Są dobre ale niezbyt tanie. Czasami przy okazji zakupów w jakimś sklepie internetowym, warto wziąć jakiś kluczyk który możesz kiedyś potrzebować.

Witam

U R. Szurkowskiego na Woli (ul. Ciołka 35) bez problemu dostaniesz klucze. Z tego co widziałem to chyba marki BBB. Super obsługa. Jakby co to również możesz zamówić.

Uwaga - ceny niektórych narzędzi spadła w odniesieniu do cen ubiegłorocznych - np. nasadka do odkręcania zewnętrznych shimanowskich łożysk korby - o kilkanaście złotych. A zatem pomimo tego, że są nalepki z cenami warto/trzeba się zapytać.

Pozdrawiam

KMxc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...