sting Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 W weekend z przed drzwi mojego mieszkania w Krakowie przy ul Chmieleniec 17 dziabnęli mi mojego ukochanego Ghosta ERT 5700. Znaki szczególne: - kolor czarny z czerwono białymi napisami - napis na rurze podsiodłowej lekko starty - torebka podsiodłowa marki 4fun przytarta od spodu - linki na wysokości rury podsiodłowej oklejone czarna taśmą klejącą aby nie obcierały - Numer ramy A5J67565 rama 44 cm. - lekko zarysowany amor PIKE 409 chyba na lewej goleni Mam podejrzenie że ktoś musiał obserwować od jakieś czasu bo dzień wcześniej wywoziłem rodzinę na wakacje i pewnie pomyśleli że ni,kogo nie ma w domu. Rower wystawiłem na chwile na korytarz na 3 mpietrze bo musiałem w domu coś zrobić i mi przeszkadzał. Mamy kodowany dostęp do klatek i od kilku lat nic nie zginęło. Zresztą na dole w klatce pod schodami stoi z 10 rowerów tyle że takich zwykłych stoją tez wózki dla dzieci. Ktoś musiał wiedzieć dokładnie po co idzie i kiedy wyjść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Mile widziana fotka straconego (jak na razie) roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.