ReVeR Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 Witam Ile jest wart taki oto sprzęt: Rama: - Unibike Undergraund Dirt Widelec: - RST dwupółka Koła: - tył: Vuelta Airline 3 (piasta Shimano Deore LX) - przód: Rodi Downhill Disc (piasta Shimano HB-M475) Opony: - tył: TIOGA Factory DH 2.50 - przód: TIOGA Factory DH 2.30F Hammulce: - tył: Tektro V-brake - przód: Tektro Aquila + tarcza Tektro 160mm Korba: - Shimano Deore Hallowtech Napęd: - przerzutka Shimano Acera - Kaseta SRAM (8) Kierownica: - Hussefelt Triple Butted AL-66 + TIOGA MX Pedały: - platformowe CMP Sztyca: - TRANZ-X Ile jest wart cały rower z takim osprzętem ?? Co by jescze można było zmienić na lepsze ??
Silver400 Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 zależy do czego - hamulce kolega ma takie i juz 3 razy mialem go na plecach - sh*tmano acera przy mocniejszym deptaniu szybko sie poddaje - korba i pedały fajne XD
Schwefel Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 Wart jest tyle ile za niego ktoś chce zapłacić. Ty chyba dałeś za niego 500zł, więc tyle jest wart.
ReVeR Napisano 26 Lipca 2010 Autor Napisano 26 Lipca 2010 Wart jest tyle ile za niego ktoś chce zapłacić. Ty chyba dałeś za niego 500zł, więc tyle jest wart. Kupiłem go od kolesia który w ogóle nie zna się na rowerach i sprzęcie dlatego w takiej cenie bo nie wiedział ile za niego brać... Ja też niezbyt jestem w temacie jeszcze więc dlatego pytam. ------------ Warto wymienić linki hamulcowe ?? Nie mam jednej szprychy w tylnym kole, czy to bardzo zmniejsza wytrzymałość felgi ??
Schwefel Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 No to musisz koniecznie uzupełnić tą szprychę. Jak źle chodzą to warto ale tylko razem z pancerzami.
ReVeR Napisano 27 Lipca 2010 Autor Napisano 27 Lipca 2010 Pomoże mi ktoś dowiedzieć się jaki model amortyzatora mam w rowerze ?? dodaje foto:
ReVeR Napisano 27 Lipca 2010 Autor Napisano 27 Lipca 2010 Wielkie dzięki Czytam troszke o tym modelu i wychodzi że wcale ni ejest taki zły jak myślałem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.