Chaosek Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 Byłem i bardzo mi się podobało całkiem niezłe zoorganizowanie no może poza końcówke z tym przejazdem pod mostem gdzie nie wiadomo było gdzie jechać ale ogólnie w porządku jak ktoś był to się wpisujcie może się rozpoznamy
Chaosek Napisano 25 Lipca 2010 Autor Napisano 25 Lipca 2010 zależy kiedy się płaciło i jeszcze była zniżka dla młodzików 20zł ja wpłacałem na 3 dni przed zawodami na konto 30zł a w dniu zawódów młodziki wpłacali 40zł do 10:30 a od 10:30 do 10:50 60zł tyle że ja byłem młodzikiem to mówie ceny dla siebie powyżej 16 lat płacą zawsze 20 zł więcej.
Chaosek Napisano 25 Lipca 2010 Autor Napisano 25 Lipca 2010 dystans FAN tzn. 45km jechało okolo 115-120 osób a na masters 75km nie mam pojęcia ale trasa była ciężka więc myślę że nie wiele ale naprawdę nie wiem
Sixer Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 Szczerze powiedziawszy z mtb ten maraton za dużo wspólnego nie miał. Ściganie się po łąkach, polach i haszczach na wysokości głowy do najfajniejszych nie należy. Ostatnie ~200m to też jakieś nieporozumienie, kto widział żeby przed metą przejeżdzać pod mostkiem o wysokości ~1.5 m, gdzie trzeba było się mocno wygimnastykować, żeby nie przywalić głową. Na dodatek trasę można było łatwo skrócić o dobre 4-5km. Równie dobre były wyjazdy w pole i pytanie 'gdzie tu jechać?' Nie wiem jak pozostałe edycje ŚLR, ale ta, nie tylko moim zdaniem była kiepska pod względem trasy, bo organizacja i przygotowanie było w porządku.
premier2 Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 Ciężka trasa? Wolne żarty. Ciężko to będzie w Nowej Słupi. Pińczów przypominał bardziej Mazovię, choć było kilka ciekawych odcinków, np głębokie wąwozy. Przejazd pod mostem, to faktycznie nie najlepszy pomysł, ale w sumie było OK.
LoveBeer Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 bylo wybrac gorlice, byla prawdziwa gorska totalnie blotna masakra
premier2 Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 No cóż, jak ktoś startuje w całym cyklu i ma opłaconą całą edycję, to raczej ciężko . Spodobało mi się w tych rejonach, a że nie mam daleko, to staram się bywać...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.