bartekwolk Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Witam, od dłuższego czasu borykam się z problemem kupna kasku rowerowego. Szukam czegoś uniwersalnego, do jazdy w terenie i na szosie. Moją uwagę zwrócił kask firmy Kellys: http://www.bikekatalog.pl/2010/ubiory/36/Kellys.Rocket/ Proszę Was o opinie i informacje dotyczące tego sprzętu. pozdrawiam i proszę o odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exocet Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 witaj kupiłem sobie ten kask, wcześniej miałem Rudy Project - Kontact, ale dla mnie był nie wygodny dlatego zmieniałem, Kellys jest bardzo komfortowy, świetna wentylacja, bardzo dobre dopasowanie, no i super wygląd, mam ten mniejszy rozmiar ( 54-58 ) i jest jakby trochę większy od porównywalnego rozmiaru M ( 53-58 chyba ) Rudy Project,,, ja polecam pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
molek Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 witaj kupiłem sobie ten kask, wcześniej miałem Rudy Project - Kontact, ale dla mnie był nie wygodny dlatego zmieniałem, Kellys jest bardzo komfortowy, świetna wentylacja, bardzo dobre dopasowanie, no i super wygląd, mam ten mniejszy rozmiar ( 54-58 ) i jest jakby trochę większy od porównywalnego rozmiaru M ( 53-58 chyba ) Rudy Project,,, ja polecam pozdrawiam przymierzałeś kask przed kupnem? Można się dowiedzieć, jaki masz obwód głowy ? też myślę nad tym kaskiem, ale mój obwód łba 58 cm jest na skraju rozmiarówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bezNICKA Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Witam Chciałbym odświeżyć nieco temat. Czy ktoś z Was używał/używa tego kasku i jak to wypada z rozmiarem. W mojej miejscowości nie mam możliwości przymierzenia żadnego kasku więc pozostaje mi kupić przez internet. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.