lipstein Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Mam pytanie odnośnie avatara. Po zalogowaniu na forum avatar nie jest widoczny w profilu ani w tej miniaturce przy mojej ksywce w prawym górnym rogu. Avatar natomiast jest widoczny w postach. Co może być przyczyną problemu i czy można coś z tym zrobić? Czy przyczyną może być fakt, iż mój avatar jest animacją .gif? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 25 Lipca 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 najprawdopodobniej, bo nie zeskalujesz animowanego gifa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Wstaw zwykłego jpega dla testu i zobaczymy czy to to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Bo w ustawieniach profilu to jest sekcja zdjęcie a nie awatar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 25 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Aaaaa i wszystko jasne. Czyli musiałbym wstawić grafikę w sekcji zdjęcie, żeby było widoczne w profilu i miniaturze. Rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.