Skocz do zawartości

[Odzież] Ubranie na zamówienie

Fludi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam takie pytanko jakie są na naszym polskim rynku firmy robiące ubrania rowerowe na zamówienie, własne loga itp..? Chodzi mi głównie o jakieś sprawdzone firmy, które stosują dobre materiały i nie są też drogie. Alternatywa w stosunku do Inkdividual. A i co jeszcze jest ważne, żeby była możliwość zamówienia nawet pojedynczego kompletu.

Napisano

Ciuchy na zamówienie robi firma: http://www.inkdividual.pl/index.html

Można zaprojektować wygląd, dodać loga i co tam kto sobie życzy, bądź wybrać z gotowych propozycji.

Jakość bardzo dobra, sam jeżdżę w koszulce tej firmy i jestem bardzo zadowolony.

PS. przepraszam, zagalopowałem się ... miały być alternatywy do inkdividual ;)

Napisano

Quest można zapomnieć, bo wychodzić dosyć drogo, przy pojedynczej sztuce. Martombike, podobnie do Inkdividual, tyle, że trzeba czekać, aż oni sami opracują projekt...

Chyba jednak pozostaje mi zamówienie na Inkdividual, no chyba, że jeszcze ktoś może coś polecić :>

• 9 miesięcy temu...
Napisano

no dobra - nie szukaj dłużej, bo pewnie lepiej nie trafisz:

ODZIEŻ NA ZAMÓWIENIE

tutaj możesz powybrzydzać i dobrać sobie co tylko zechcesz - od koszulek przez spodenki, kurtki

aż po rękawki, nogawki, bandamy itp.

pozdrawiam,

Napisano

no dobra - nie szukaj dłużej, bo pewnie lepiej nie trafisz:

ODZIEŻ NA ZAMÓWIENIE

tutaj możesz powybrzydzać i dobrać sobie co tylko zechcesz - od koszulek przez spodenki, kurtki

aż po rękawki, nogawki, bandamy itp.

pozdrawiam,

A jak cenowo? Koszulka ok. 120 zł (jak podaje mi przy wstępnej wycenie najprostszego modelu)? jakieś koszty za przygotowanie / przystosowanie projektu do modelu koszulki?

Projekt zupełnie dowolny czy wg określonego wzorca?

Napisano

A jak cenowo? Koszulka ok. 120 zł (jak podaje mi przy wstępnej wycenie najprostszego modelu)? jakieś koszty za przygotowanie / przystosowanie projektu do modelu koszulki?

Projekt zupełnie dowolny czy wg określonego wzorca?

koszty przygotowania masz w cenie a projekt dowolny - wzór to tylko "kształt" koszulki tak, żeby się zmieściło to co chcesz tam mieć

Napisano

koszty przygotowania masz w cenie a projekt dowolny - wzór to tylko "kształt" koszulki tak, żeby się zmieściło to co chcesz tam mieć

Super, bardzo Ci dziękuję za info ;)

jakościowo zadowalające?

Napisano

Temat już trochę nieaktualny bo już dawno temu zamówienie zrobiłem w Inkdividual. Muszę ogólnie powiedzieć, że jakość jest bardzo dobra, chociaż niektóre materiały mogłyby chyba być lepsze. Szczególnie pampers mógłby być trochę grubszy bo tak jak jeżdżę ostatnio na SLR XC, to trochę twardo między nogami, ale da się przeżyć.

Póki co jak dla mnie najlepszy komplet rowerowy jaki miałem/mam to Accent'a team'owy DSR. Materiały są jakby troszkę grubsze do tego najwygodniejszy pampers na jakim jeździłem.

Napisano

Oprócz samej ceny za wykonanie ubrania na zamówienia,patrzmy jeszcze na ich jakość bo to moim zdaniem również bardzo ważna sprawa. Przyznam że o kilku firmach o których mowa powyżej,nigdy nie słyszałem.

• 4 miesiące temu...
Napisano

Witam serdecznie

Pozwolę sobie odświeżyć temat.

Również szukam jakieś firmy która robi zamówienia indywidualne. Pierwsze co to napisałam do QUEST ale teraz czytam że są strasznie drodzy :/. Próbuję wbić na stronę http://www.inkdividual.pl/ ale link nie działa :/

Czy ktoś może polecić mi sprawdzoną przez samego siebie firmę która ma dobry jakościowo materiał i która przy zakupie jednej sztuki nie zawoła bóg wie ile pieniędzy???

Jestem ciekawa jak się sprawdza ta firma http://www.team.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/odziez_rowerowa/koszulki_rowerowe_krotki_rekaw.html ktoś u nich zamawiał jeśli tak to niech się podzieli swoimi wrażeniami.

Z góry dziękuje za wszelką pomoc :)

Pzdr

• Mod Team
Napisano

Firma bardzo przyjazna ,obsługa i kontakt z klientem ok. Dobre notowania wśród okolicznych rowerzystów. Wypełnienie formularza projektu daje odpowiedź jaka cena,jednostkowe projekty też robią. Generalnie towar mają dobry ale do najtańszych nie nalezą.

Napisano

Mogę Ci polecić firmę Martombike, wspomnianą kilka postów wcześniej. Zamówiłem u nich długie spodnie na szelkach. Jestem zadowolony - dobry materiał, nieźle dopasowane, dobrze uszyte, niedrogie (119 zł), można wybrać z kilku grafik lub podać swoją. Łatwo z nimi ustalić wszelkie szczegóły przez gg. Trochę czekałem ale za to dostałem koszulkę gratis.

Napisano

I chyba jednak zdecyduję się na Maratombike http://www.martombike.pl/, ponieważ Quest nie odpowiada, a team bcmnowatex jest zbyt drogi poprosiłam o wycenę i

- koszulka kolarska krótki rękaw - od 303,40zł/szt netto

- spodenki kolarskie krótkie na szelkach z wkładem - od 208,80zl/szt netto jak dla mnie to za duża kwota :/

@ Sagitt77 Mam pytanko a z jakiego materiału zamówiłeś sobie spodnie??

Bo w mailu proponują mi koszulkę z jonami srebra (mówią, że jest w tym momencie najlepszym materiałem na rynku), a spodenki polecają aenergię, materiał stymuluje pracę mięśni i termoreguluje.

Co do wkładki to mają damskie z technologią TRS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...