Skocz do zawartości
  • 0

Szukam, gładkiej, malo przyczepnej opony

Gość Rafał

Pytanie

Gość Rafał
Napisano

Witam ! Może zabrzmi to dziwnie ale szukam (Jak sadze) gładkiej, jak najmniej przyczepnej opony. Byloby dobrze gdyby nie byłą najdrozsza, i dała wieksze możliwosci w "driftowaniu". Z góry thx

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiesz co to jest drift w ogóle? Chyba nie. Coś mi się wydaje, że masz 13-15 lat i myślisz jak najbardziej się popisać przed kolegami. Kup najtańszą oponę do kolarki. Zębów nie będziemy zbierać.

Napisano

Jeśli wiesz, to napisz koledze co ma kupić. Napisałem to, co wiem z własnych doświadczeń (przychodzą dzieciaki z klubu rowerowego i kupują u mnie różne rzeczy). Poza tym drogi chłopcze to nie za bardzo obchodzi mnie co uważasz, bo jakość Twojej wypowiedzi sama o sobie stanowi. Uspokój się lepiej, niech Ci mama melisanki zaparzy, podeślij linka kolegom jak to mnie zniszczyłeś i rozgryzłeś.

No a poza tym, to co to jest ten drift wg Ciebie?

Ps. Najtańsze opony do kolarki nie mają wcale tragicznej przyczepności (Kenda), problem jest z oporami i wagą. Więc o co chodzi ze zbieraniem zębów?

Wybaczcie admini za offtopa, ale buraków nie lubię i tyle.

Napisano

Na slicku się nie za bardzo da ślizgać.

Jak się jest bardziej pochylonym na asfalcie.

Bo to bardziej chodzi o ślizganie się niż drift :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...