Gość Rafał Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 Witam ! Może zabrzmi to dziwnie ale szukam (Jak sadze) gładkiej, jak najmniej przyczepnej opony. Byloby dobrze gdyby nie byłą najdrozsza, i dała wieksze możliwosci w "driftowaniu". Z góry thx
skjaatel Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 Kup w markecie coś ze śliskiej i twardej gumy.
Welniak Napisano 27 Lipca 2010 Napisano 27 Lipca 2010 Wiesz co to jest drift w ogóle? Chyba nie. Coś mi się wydaje, że masz 13-15 lat i myślisz jak najbardziej się popisać przed kolegami. Kup najtańszą oponę do kolarki. Zębów nie będziemy zbierać.
skjaatel Napisano 28 Lipca 2010 Napisano 28 Lipca 2010 Jeśli wiesz, to napisz koledze co ma kupić. Napisałem to, co wiem z własnych doświadczeń (przychodzą dzieciaki z klubu rowerowego i kupują u mnie różne rzeczy). Poza tym drogi chłopcze to nie za bardzo obchodzi mnie co uważasz, bo jakość Twojej wypowiedzi sama o sobie stanowi. Uspokój się lepiej, niech Ci mama melisanki zaparzy, podeślij linka kolegom jak to mnie zniszczyłeś i rozgryzłeś. No a poza tym, to co to jest ten drift wg Ciebie? Ps. Najtańsze opony do kolarki nie mają wcale tragicznej przyczepności (Kenda), problem jest z oporami i wagą. Więc o co chodzi ze zbieraniem zębów? Wybaczcie admini za offtopa, ale buraków nie lubię i tyle.
Ubotek Napisano 7 Września 2010 Napisano 7 Września 2010 Na slicku się nie za bardzo da ślizgać. Jak się jest bardziej pochylonym na asfalcie. Bo to bardziej chodzi o ślizganie się niż drift
Pytanie
Gość Rafał
Witam ! Może zabrzmi to dziwnie ale szukam (Jak sadze) gładkiej, jak najmniej przyczepnej opony. Byloby dobrze gdyby nie byłą najdrozsza, i dała wieksze możliwosci w "driftowaniu". Z góry thx
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.