Adam620 Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 Witam ! Mam pytanie do was forumowicze. Wybieram się na MP w maratonie do Jeleniej Góry wiecie może jaki jest tam poziom trudności ? Trasa: szybka, techniczna, błotnista, kamienista ? Proszę o odpowiedź z gór dzięki
ghost007 Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 Jeszcze nie ma na stronie organizatora mapy trasy Jak będzie to oblecę i dam znać jak wygląda. Na razie org napisał na forum, że będzie ponad 3000 metrów przewyższenia więc trasa powinna być godna Mistrzostw Polski.
tomeks Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 A możesz dać link do tej strony? Bo chciałbym uzyskać jakieś informacje, a nic nie mogę znaleźć. edit: już ogarnąłem temat,,,, A może mi ktoś powiedzieć jak będzie wyglądał start na tych zawodach? Nigdy nie startowałem na Bike maratonie i słyszałem, że zawodnicy są puszczani w pewnych odstępach czasowych, czy to jest prawda? Będę startował na dystansie Giga,,,,
ghost007 Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 Co do sektorów startowych to są ustalane według średnich prędkości zawodników na poprzednich edycjach, jak nigdzie nie startowałeś wcześniej to teoretycznie będziesz stał w 7-dmym czyli ostatnim sektorze. Nie masz się czym przejmować bo myślę, że akurat na tą edycję organizator coś trochę zmieni i Ci startujący w MP będą stali przed tymi co nie startują w MP (jadą sobie mega albo mini ), a wcześniej brali udział już w jakichś maratonach. Chyba pierwszy raz Grabek organizuje MP więc zastanawiam się jak to wypadnie, na razie info o trasie jest dobrą zapowiedzią od orga
tomeks Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 A wszystkie sektory są puszczane jednocześnie czy jak to jest?
Adam620 Napisano 25 Lipca 2010 Autor Napisano 25 Lipca 2010 Ja jeszcze mam pytanie. Mistrzostwa Polski odbywają się na każdym dystansie, czy na określonym ? np. tylko na Mega albo Giga czy może Mini
ghost007 Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 Sektory są z jakimiś odstępami czasowymi puszczane (czas zależy od początku trasy) ale tak jak piszę na MP mogą coś pozmieniać. Co do Mistrzostw Polski to odbywają się tylko na najdłuższym dystansie ponieważ są to MP w maratonie, a mega i mini to już nie maraton
krzychuauthor Napisano 28 Lipca 2010 Napisano 28 Lipca 2010 Ja startuje w Bike Maraton i zawsze puszczają z odstępem 30s.
ghost007 Napisano 28 Lipca 2010 Napisano 28 Lipca 2010 Ja startuje w Bike Maraton i zawsze puszczają z odstępem 30s. Wydawało mi się, że czasami są większe odstępy ale potwierdzić nie mogę startuję równo o 11
@lek Napisano 28 Lipca 2010 Napisano 28 Lipca 2010 Czyli jedziesz z 1 sektora, ja też Nieraz puszczają z większymi odstępami, czego dowiedzieć się możemy przed startem. Zazwyczaj jest to 30s, ale bywa i więcej, a nawet może być opóźnienie w starcie spowodowane dużą liczbą uczestników i niewyrabianiem się z zapisami
Tomash Napisano 15 Sierpnia 2010 Napisano 15 Sierpnia 2010 Jak wrażenia po Jeleniej? Trasa w sumie bardzo mi się podobała, ale zajechałem się w trupa. No i jednak trochę za dużo było tego błota
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.