ritto Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 Witam , ostatnio zainteresowały mnie rowery (dual) a więc postanowiłem zakupić taki rower i posiadam 1600 zł a także mam 191cm wzrostu, będę na nim skakał na hopach i jeździł na ulicy. Proszę o propozycje
JaniszMTB Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 Witaj! Masz tu linki: Kross Sign DS 17'' Dartmoor Two4player Profigy Scott Voltage Ale to dodatkowe 400 zł. Masz tu I tego krossa i rowerki ciut droższe do dirtu. pozdrawiam
C00BA Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 first - nie ma roweru dualowego, duali etc. second - nie poskaczesz na 17' mimo swojego wzrostu wybierz 15'. Taka moja propozycja
Artursx1 Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 C00BA bardzo dobrze mówi . Roweru dualowego nie ma , jest to wymysł dzieciarni . Dual najbardziej pasuje do dual slalomu a pewnie tego nie chcesz . Teraz się określ co chcesz robić na rowerze , gdzie skakać ( las , miasto) jakie skocznie (dropy ,dirty,schody ) oraz ogólnie co rozumiesz przez hopy . Najbardziej pasuje Sign DS2 ale może trzeba Ci czegoś innego .
ritto Napisano 24 Lipca 2010 Autor Napisano 24 Lipca 2010 Chodzi mi o skoki w lesie .(dropy ,dirty,schody) a także na koniec dnia wyjechać sobie na miasto pojezdzic Poprawka : Chodzi mi o skoki w lesie (dirty ,dropy) . a także wyjechać sobie na miasto spokojnie no i czasami poskakać ze schodów
Artursx1 Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 Hmmm dropy i dirty to tak różne skocznie . W tej cenie fulla nie będzie do dropów więc pozostaje Sign DS 2 , dirt ogarnie i mniejsze dable na początku też .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.