arczar Napisano 24 Maja 2010 Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 A ta osoba co Ci to wykonuje to dałaby radę zrobić nagwintowany korek lewej goleni? coś na wzór tego w prawej gdzie jest tłumik... Bo ten w lewej jest już brzydki od odkręcania, a poza tym nie potrzebuje regulacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radeksz Napisano 24 Maja 2010 Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Nie mam pojecia, na razie z nim jeszcze nie gadalem. Czekam na odpowiedz z serwisu. Ale jak poszukasz to za browara ktos zrobi ci w twojej okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 20 Września 2010 Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Małe pytanko: czy jak waże 55 kg to mogę go śmiało brac ? (amorek będzie używany w xc) PILNE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 20 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Kubek- o który model pytasz? Nowe nie będą stanowiły problemu, starsze sprężynowce , pisząc oględnie, odpuść sobie- nawet Cię nie poczują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek20 Napisano 21 Września 2010 Udostępnij Napisano 21 Września 2010 szkoda (chodziło mi o starsze modele) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi