Levy Napisano 23 Lipca 2010 Napisano 23 Lipca 2010 Witam Jak wyżej temacie proszę o pomoc osoby z 3miasta o informacje gdzie mógłbym znaleźć (najlepiej na terenie Gdańska, ewentualnie Sopotu) sklep rowerowy, który byłby dobrze zaopatrzony szczególnie w siodełka i byłoby w czym wybierać W mojej mieścinie jako taki sklep jest tylko jeżeli chodzi o siodełka to jest lipa straszna i żeby coś wybrać to albo trzeba zamawiać (czekając tym samym x tygodni) albo trzeba wyruszyć gdzieś dalej w poszukiwaniu czegoś klasowego i wygodnego Bardzo byłbym wdzięczny za podanie konkretnych informacji, typu adres, no i jeżeli byli byście skłonni podać jeszcze na przykład godziny otwarcia to byłoby wspaniale ;] z góry dzięki !
morganfriman Napisano 23 Lipca 2010 Napisano 23 Lipca 2010 http://www.dobrerowery.com/index.php?cPath=91 jak źle kombinuję niech mnie ktoś poprawi
xis Napisano 23 Lipca 2010 Napisano 23 Lipca 2010 Myśle że dobrze.. Nie byłem tam ale jeśli to sieciówka to mogą nie mieć wszystkiego na miejscu.
Levy Napisano 25 Lipca 2010 Autor Napisano 25 Lipca 2010 ze sklepami internetowymi różnie bywa... A jeżeli miałbym wybrać się po to siodełko to chciałbym tego samego dnia kupić coś konkretnego, bez marnowania godzin na objazd masy sklepów, które są w mieście
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.