piotrek1983 Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Witam, Chciałbym kupić stary rower szosowy do 400 PLN. Mam 183 wzrostu, ważę około 80 kg. Przeznaczeniem tego roweru ma być rekreacyjna jazda 2-3 razy w tygodniu na raczej krótkich odległościach (na pewno nie więcej niż około 30km dziennie), dlatego też nie chciałbym wykładać na taki rower znaczącej kwoty. W kupiony rower chętnie włożę za to trochę własnej pracy, w celu doprowadzenia go do zadowalającego mnie wyglądu (w grę wchodzi również renowacja lakieru + ewentualna sukcesywna wymiana poszczególnych podzespołów na lepsze) - ogólnie najważniejsze dla mnie aby podzespoły były w miarę atrakcyjne, a cena niezbyt wygórowana. Znalazłem kilka rowerów na allegro i prosiłbym o Waszą opinię na ich temat. Czy warto się nimi zainteresować, czy lepiej je odpuścić (niektóre aukcje są już zakończone, ale rowery nie zostały w nich sprzedane): 1. Favorit 2. Peugeot2 3. Peugeot3 4. Peugeot4 5. Peugeot5 6. Motobecane 7. Batavus Dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek1983 Napisano 24 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Pomoże ktoś, czy nic z tego? Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek1983 Napisano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Do góry. Może, ktoś jednak się skusi i odpowie? Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Może jakbyś przeniósł temat do działu szosowego, to szybciej ktoś by odpowiedział, bo tam się gromadzą znawcy takich sprzętów, jakie linkujesz Wystarczy napisać na PW do któregoś obecnego moderatora, jakby co. Chociaż oczywiście ten dział jest wysoce prawidłowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek1983 Napisano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Może tutaj ktoś się skusi i odpowie? Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeckyllAndHyde Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 ten byl najfajniejszy, ale juz poszedl http://allegro.pl/item1159685832_rower_peugeot_szosowy_tanio.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Wszystkie które podałeś według mię nie są warte swojej ceny, za 400zł. jak poszukasz to uda się znaleźć coś na starszej 105, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.