Osmy Napisano 23 Lipca 2010 Napisano 23 Lipca 2010 Witam Już od półtorej roku myślę o skombinowaniu roweru z ostrym kołem. Jako że w końcu fundusz na to pozwala chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o rowerach angielskiej firmy Create? plusy/minusy? Wiem że najlepiej wypadałoby zbudować swój, od podstaw, ale w obecnym przypadku chciałbym jednak kupić. Myślałem też o złożeniu na zamówienie (prawdopodobnie wyszło by taniej) Jeszcze się zastanawiam, dlatego za wszelkie opnie z góry dzięki. PS. Rama 59cm przy wzroście 181cm dała by rade? --> http://www.nofuel.pl/product_info.php?cPath=109&products_id=1120
sath Napisano 23 Lipca 2010 Napisano 23 Lipca 2010 Bez urazy ale jeśli myślisz o tym od 1,5 roku, to myśl dalej - może wymyślisz coś lepszego niż to o czym myślisz teraz;) A jak chcesz kupować, to kupuj:)
elberet Napisano 23 Lipca 2010 Napisano 23 Lipca 2010 na lfgss cisną z nich pompe ostro. pewnie taniej wyjdzie dorwać porządną szosową stalurame, kupić se novateki i zrobić rower jaki chcesz, niepowtarzalny, jedyny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.