Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

zarejestrowałem się już jakiś czas temu, ponieważ stanąłem przed wyborem swojego nowego roweru, i nie chciałem kupić "roweru" z auchana. Na szczęście(niestety?) w wyniku dość długiego czytania forum, postanowiłem zostać na dłużej ;)

Mam na imię Miłosz, mieszkam w mieście Legnica, od wtorku pomykał będę Kross'em Hexagon'em v3 z 2009 roku.

Mam nadzieje, że nikogo nie będę drażnił swoją obecnością :D

Witam wszystkich ^^

Przeglądam forum już jakiś czas, a że chciałem się podzielić pewnym moim przeżyciem (dział wypadki ^^) wypadałoby się przywitać ^^.

Jestem z Gdańska ujeżdzam dosyć nieprzeciętny rowere :-P jest to makrokesz z którego po 2 sezonach została tylko rama (zmieniam w przyszłym^^).

Zatem witam ponownie i pozdrawiam wszystkich maniaków rowerowych ^^

Witam,

Jestem Bartosz imam 20 lat,

mieszkam w Jaworznie, zacząłem jeździć w wieku 5ciu lat i od tamtej pory niezmiennie twierdzę że rower to najlepszy środek transportu :) Aktualnie śmigam na sprzęcie: rama Krosser panic, amor: Suntour XCR (złamany:(( ), koła Dartmoor Blizzard na maszynach, korba Truvativ, kiera NS Bikes Jalapeno, mostek Zoom. Na razie tyle :) Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)

Witam wszystkich ;)

U mnie przygoda z rowerkiem zaczęła się we wczesnym dzieciństwie i trwała do wieku około 18 lat.. Później nastąpiła przerwa, okres fascynacji motocyklami i zapomnienie o roweruch.. Teraz czas na powrót- mam 23 latka i od nowa zakochałem się w roweruch, kupiłem MTB i przymierzam się do szosówki ;)

Na ogół śmigam w okolicach Piotrkowa Tryb., ale studiuje i pracuję w Wawie więc pewnie na jesień sprowadzę rowerek tu :)

Cześć!

Jestem Dawid, mam 14 lat. Mieszkam w woj. Lubuskim i mam rzut beretem do Niemiec. Rowerami zainteresował mnie mój kolega ze szkoły. Zaczęło się to tak w tym roku na wiosnę, gdy to on sobie kupił nowy rower wyciągał mnie na wycieczki. Na początku jakieś paru kilometrowe, teraz robimy kilkadziesiąt kilometrów w jeden dzień. Do teraz zrobiłem kilkaset kilometrów, a kumpel ponad 1tys. Oczywiście nie jeździmy co dzień, tylko tak parę razy w tygodniu (są wakacje jak i dużo wolnego czasu). Niestety ja mam kilkunastoletniego MTB, a on nówkę Mój rower nie nadaje się na dłuższe trasy jakie robimy i jakie planujemy robić, ale jakoś daję radę :/ Planuję sobie kupić jakiś fajny rowerek Cross, lub MTB. Na początek może taki do 1200zł. Myślę, że 14 lat to dobry wiek, aby zacząć przygodę z rowerami.

Pozdrawiam, Bogutinni.

Witam

Na forum pojawiłem się z chęcią kupna (sklecenia) nowego roweru, bo mój komunijny nie daje już po woli rady :icon_cool:. Są wakacje i okazja do zarobienia trochę grosza to akurat kasa na rower :) Nazywam się Arek, mam 17 lat i jestem z Wrocławia.

Pozdrawiam

crasti

Witam!

Mam na imię Grzegorz i jestem z okolic Opola. Rowerem się poważnie zainteresowałem dopiero na początku czerwca tego roku i niemal od razu kupiłem sobie rower, i nie żałuje mojego wyboru (matts 20-v). Trafiłem na forum ponieważ szukałem czegoś odnośnie kasków itp...

pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...