grubybb Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Witam, nazywam się Dawid, jestem z Bielska i chętnie zostanę tu na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gepard Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Gepard wita wszystkich. Mordeczka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gr3g Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Hej, okolice Poznania. Najczęściej z rodziną I tylko wekendy. Chętnych do wspólnych przejażdzek, serdecznie zapraszam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo73 Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Cześć Paweł z Krakowa lat36 rower unubike expedition. Na rowerze jeżdżę od dawna na mniejsze lub większe wycieczki w okolicach Krakowa. Dalsze plany były, ale nigdy czas nie pozwolił Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxM Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Witajcie, zarejestrowałem się już jakiś czas temu, ponieważ stanąłem przed wyborem swojego nowego roweru, i nie chciałem kupić "roweru" z auchana. Na szczęście(niestety?) w wyniku dość długiego czytania forum, postanowiłem zostać na dłużej Mam na imię Miłosz, mieszkam w mieście Legnica, od wtorku pomykał będę Kross'em Hexagon'em v3 z 2009 roku. Mam nadzieje, że nikogo nie będę drażnił swoją obecnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think69 Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam wszystkich ^^ Przeglądam forum już jakiś czas, a że chciałem się podzielić pewnym moim przeżyciem (dział wypadki ^^) wypadałoby się przywitać ^^. Jestem z Gdańska ujeżdzam dosyć nieprzeciętny rowere :-P jest to makrokesz z którego po 2 sezonach została tylko rama (zmieniam w przyszłym^^). Zatem witam ponownie i pozdrawiam wszystkich maniaków rowerowych ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ooowislaooo Napisano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam, Jestem Bartosz imam 20 lat, mieszkam w Jaworznie, zacząłem jeździć w wieku 5ciu lat i od tamtej pory niezmiennie twierdzę że rower to najlepszy środek transportu Aktualnie śmigam na sprzęcie: rama Krosser panic, amor: Suntour XCR (złamany:(( ), koła Dartmoor Blizzard na maszynach, korba Truvativ, kiera NS Bikes Jalapeno, mostek Zoom. Na razie tyle Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosiaj Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Helloł Gosia z Chorzowa, w chwili obecnej zapoznaje się z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intruz Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Wreszcie jakaś kobieta Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agressiva Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Jak to wreszcie? Ja byłam parę postów wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Tylko wszystkie jakoś nie po drodze mieszkacie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agressiva Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Miecho87 a gdzie byłoby dobrze, żebyśmy mieszkały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intruz Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Najlepiej Katowice albo Tychy Mógłbym sobie jeździć z wami na wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agressiva Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Niestety kawałek drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 To kolegi preferencje, mi by bardziej na zachód odpowiadało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agressiva Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Ja jestem w samym centrum - wszędzie mam podobną drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intruz Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Do Łodzi mam 210 km, w sumie zawsze można wpaść na wypadzik na te 10 km i powrót do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Niby tak, ale żeby pośmigać w górach, to trzeba się kawałek przejechać. Z drugiej strony, zawsze to bliżej, niż z Pomorza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Słuszna wymówka . Zawsze też może być w górach, żeby można było mieć jakąś bardziej znajomą bazę . Zaraz pojadą, że mod robi offtop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agressiva Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 No jasne, ze tak - zawsze to jakaś wycieczka i urozmaicenie. W sobotę jadę do wawy pociągiem, żeby tam pokręcić się na rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barry Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam wszystkich U mnie przygoda z rowerkiem zaczęła się we wczesnym dzieciństwie i trwała do wieku około 18 lat.. Później nastąpiła przerwa, okres fascynacji motocyklami i zapomnienie o roweruch.. Teraz czas na powrót- mam 23 latka i od nowa zakochałem się w roweruch, kupiłem MTB i przymierzam się do szosówki Na ogół śmigam w okolicach Piotrkowa Tryb., ale studiuje i pracuję w Wawie więc pewnie na jesień sprowadzę rowerek tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaw11 Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam wszystkich. Jestem z Rudy Śląskiej, posiadam Level A2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogutinni Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Cześć! Jestem Dawid, mam 14 lat. Mieszkam w woj. Lubuskim i mam rzut beretem do Niemiec. Rowerami zainteresował mnie mój kolega ze szkoły. Zaczęło się to tak w tym roku na wiosnę, gdy to on sobie kupił nowy rower wyciągał mnie na wycieczki. Na początku jakieś paru kilometrowe, teraz robimy kilkadziesiąt kilometrów w jeden dzień. Do teraz zrobiłem kilkaset kilometrów, a kumpel ponad 1tys. Oczywiście nie jeździmy co dzień, tylko tak parę razy w tygodniu (są wakacje jak i dużo wolnego czasu). Niestety ja mam kilkunastoletniego MTB, a on nówkę Mój rower nie nadaje się na dłuższe trasy jakie robimy i jakie planujemy robić, ale jakoś daję radę :/ Planuję sobie kupić jakiś fajny rowerek Cross, lub MTB. Na początek może taki do 1200zł. Myślę, że 14 lat to dobry wiek, aby zacząć przygodę z rowerami. Pozdrawiam, Bogutinni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crasti Napisano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Witam Na forum pojawiłem się z chęcią kupna (sklecenia) nowego roweru, bo mój komunijny nie daje już po woli rady . Są wakacje i okazja do zarobienia trochę grosza to akurat kasa na rower Nazywam się Arek, mam 17 lat i jestem z Wrocławia. Pozdrawiam crasti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddav Napisano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam! Mam na imię Grzegorz i jestem z okolic Opola. Rowerem się poważnie zainteresowałem dopiero na początku czerwca tego roku i niemal od razu kupiłem sobie rower, i nie żałuje mojego wyboru (matts 20-v). Trafiłem na forum ponieważ szukałem czegoś odnośnie kasków itp... pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.