Gość Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 siemanko wszystkim Imię: Piotr, Wiek: 19 Skąd: Konstancin Jeziorna Wzrost: 164cm Hobby: metro Warszawskie:D,turystyka,motoryzacja,motory,Rowery Marka roweru: Wcześniej Wheeler,a teraz Colnago,który waży blisko 10 kg Liczba km. przejechanych ogólnie na rowerze: Około 3500.to mój taki pierwszy sezon wcześniej jezdziłem na skuterze:D Maksymalny dystans: to kolo 196 km Największa średnia: 32 na odcinku 20 km na prostej Maksymalna prędkość osiągnięta na rowerze: to około 60 km. Ulubiona muzyka: Wszystkiego słucham nawet discopolo i muzyki poważnej Marzenia hmm być zdrów jak ryba i założyć firmę ale uczciwie:P A marka roweru to mam tak wcześniej miałem wheelera MTB,ale mi ukradli a teraz mam szosowy Wheeler,a Colnago to MTB:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sign Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 cze wszystkim...Grzesiek (17l) z pod Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike24 Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Witam wszystkich! Nazywam się Michał, pochodzę z Opola i zaczynam na poważnie zabawę z bajkiem. Pozdrowienia to ALL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adambialkowski Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witam, Adam z Brodnicy (kujawsko-pomorskie) lubię maratony i XC marzę o kolarzówce pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirabik Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witam wszystkich. Mam na imię Karol, lat 22. Aktualnie przebywam w Gdyni. Posiadam dwa rowerki: MTB oraz szose. W Trójmieście jeżdżę MTB. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Widzę że zapomniałem się przywitać Karol, Łańcut-Rzeszów tu mnie można spotkać. Giant Yukon Trail rocznik 2007 dostałem od kuzyna zza wielkiej wody. A wcześniejsze sprzęty, na początku był taki maleńki niebieski rowerek, jego koła posłużyły do zrobienia kołowrotka Potem Apollo 13, wiśniowy, z bagażnikiem, świetnie się nim jeździło na kole, następnie taki czarny Rhino z tego co pamiętam, na rocznicę I Komunii babcia mi przysłała ze Stanów, rama stalowa i ciężki strasznie był, pamiętam pierwszy lot przez kierownicę, hamulce - żółte V. Kolejny sprzęt, zdaje się "Vector" albo jakoś tak, marketowy sprzęt, wygrałem go w Konkursie Biblijnym z Listów Apostolskich Cały sezon przejeździł i sporo podkarpacia nim zwiedziłem. I jako że stałem się pro bikerem kolejny był Grand City, polska konstrukcja, parę sezonów objeździłem, dostałem Giant'a, zakochałem się w nim i jeszcze parę lat razem spędzimy, parę części wymienię a kolejny sprzęt, jak kupię jakiś konkretniejszy motocykl to zastanowię się nad zmianą roweru, choć na obecny nie narzekam. W Rzeszowie trzymam jeszcze Rometa Agata, pamiątka po dziadku, dojeżdżam nim na uczelnię i po mieście sobie latam. Pozdrówka dla wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloz Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Witam wszystkich serdecznie Mam na imię Paweł na rowerze jeżdżę od jakiegoś czasu, na forum trafiłem przypadkiem ale mi się spodobało i zostanę tu na dłużej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiVi Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Aloha PiVi - 3x latka, Chotomów koło stolYcy. Rowerek - Scott G-Zero Evolution (taki tam "Górski Trek" full suspension). Jak tu trafiłem ? Wujek Google Czym jest dla mnie rower ? Sposobem na utrzymanie kondycji latem (przed nartami w zimie), okazją do rodzinnych i funfelskich wycieczek... P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzieX Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Cześć, Tu Grzesiek z Lublina, lat 24. Rower to Unibike Evolution '05. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blady123 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Cześć, mam na imię Darek jestem z Rudy Śląskiej. Ciekawe forum więc się zarejestrowałem, myślę że wiedza w nim zawarta przyda się. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukeOne Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam, jestem Łukasz mieszkam w Krakowie od 2 miesięcy mam 22 lata i rower złożony na ramie Cycle Tool Attack do lekkiego FR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBjohny Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Cześć jestem Janek zauważyłem że ciekawe jest to forum i chyba zostanę tu na dużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agamtb Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Agnieszka, lat 30. Kiedyś sporo jeździłam, później na kilka lat przerzuciłam się na długodystansowe bieganie, które pochłonęło mnie całkowicie i na maxa. Splot wydarzeń (zabieg z nogą w roli głównej, później kontuzja kolana) sprawiły, że wróciłam do 2 kół. Meridkę odkurzyłam, obecnie trochę zmieniam osprzęt, aby bardziej nadawała się do XC. Tak, XC zawsze mnie kręciło Pozdrawiam! A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalpietroczuk Napisano 8 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 witam Michał, Białystok, jeżdżę na ramie Trek 6300 z 2008 roku, reszta roweru to pozostałości po giancie terrago 2007 + kilka nowych części, jeżdżę amatorsko, z roku na rok coraz więcej. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arik92 Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witam Arek 18 lat, na rowerze od dzieciaka. Od 4 klasy szkoły podstawowej jeździłem rowerem do szkoły czy to lato czy zima przez gimnazjum i tak do dziś oraz wypady poza miasto. Mój pojazd to komunijny jaguar, ale mam do niego sentyment. W te wakacje wymieniłem w nim osprzęt na shimano alivio (hamulce, napęd) i śmigam dalej. Może uda się w te wakacje pojechać rowerumi z kumplami nad morze. Forum czytam gdzieś od dwóch lat z przerwami, ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Coraz bardziej zaczyna mnie interesować temat maratonów. W przyszłości jak będą fundusze to myślę o kupnie markowej kolarki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onek Napisano 14 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Siema wszystkim. Jestem Grześ, mam 17lat, od urodzenia mieszkam w Krakowie i śmigam na rowerze odkąd pamiętam. Po zakupie nowego roweru modyfikując go szukałem w internecie informacji, porad co do sprzętu/techniki jazdy i przez przypadek trafiłem na to forum - i tak już zostało jak widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexiomaniak Napisano 16 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Pochwa! (lony ) Powitać Was wszystkich Nexiomaniak się kłąnia, Adam znaczy Na rowerze śmigam odkąd pamiętam, a mam 15 lat Z rowerem staram się nie roztawać, moja maszina to Kross Level A2 Przez przypadek trafiłęm na forum i myślę, że zostane na dłużej, werbując jeszcze mojego kolegę Jeśli będą gdzieś w Bytomiu organizowane spoty to chętnie się pojawię, wszelkie wiadomośći na PW Ogólnie Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukot Napisano 21 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Łukasz, mruczący 22 latek Objeżdżam głównie Chrzanów Jaworzno Libiąż Trzebinię. Jestem tu głównie po to by móc zbierać dla siebie informacje których tu pełno. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kecaj Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Hej! Mam na imie Jacek, wiek 21. Potrzebowalem jakiegos zajecia na zabicie nadmiaru wolnego czasu i sporzytkowania energii, padlo na rower. Kupilem Author Traction, model 2009, zmieniłem w nim tylko hamulce na Avid Juicy 7. Rowerem śmigam od małego. Pozdrowienia z Suwałk dla wszystkich forumowiczow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Witam! Mam na imię Mateusz, aktualnie licznik wskazuje lat 15. Jestem miłośnikiem rowerów jak i konstrukcji z LEGO . Mieszkam w Łowiczu w woj.Łódzkim. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agressiva Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Piszę piszę i jeszcze się nie przywitałam, więc najwyższy czas to zrobić. Jestem Agnieszka, lat 24. Mieszkam w Łodzi. Pracuję w agencji interaktywnej na stanowisku webdesigner / front end delevoper. Jeżdżę na Meridzie Matts 20, w której ciągle coś bym zmieniała i poprawiała W ciągu tygodnia niestety jestem skazana na jeżdżenie tylko do pracy, ale w weekendy uwielbiam wypady za miasto. poza rowerami interesuje się oczywiście webdesignem i webmasteringiem, a także muzyką i lubię obejrzeć dobry film. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szogun123 Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 J.w. - również piszę i piszę a przywitać się to nie łaska Tak więc witam wszystkich! Mam na imię Jonasz. Mam 17 lat. Mój sprzęt to niby MTB... rama Kross Hexagon V2 + reszta niezwiązanych już z tym rowerem części. Jeżdzę właściwie wyłącznie turystycznie po asfalcie i lasach. No i do szkoły jeżdzę rowerem (i po bułki) ale to już składaczkiem za 20 zł Czasem coś mnie potrafi jednak napaść i wpakuje się w największą ulewę w leśne błotko Jeżdzę odkąd pamiętam, właściwie codziennie i raczej nie blisko. Poza rowerowaniem bardzo interesuje mnie muzyka, sprzęt komputerowy, motoryzacja (oldtimery) i fotografia. Pozdrawiam ze Świdnika - miasta WSeK i śmigłowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakeShake Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Sieeeemano! Z Pomorza pisze do Was Kuba, rocznik '93 z miasteczka Lębork. Śmigam trochę XC,ale obecnie głównie i przed wszystkim szosa! Moje rowerki to Kross Level A2 i Serious Furcia Przygodę z tym sportem zacząłem jak większość od takiego małego na czterech kółkach Pasja rozwinęła się dopiero w ubiegłym roku..a teraz to tak już..no przyzwyczajenie Pozdrower, Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysieek Napisano 31 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Witam witam! Kraków, 24 lata. Pół dzieciństwa przejeździłem na rowerze, potem przerwa. Jakieś dwa tygodnie temu kupiłem sobie rower i oszalałem na nowo. A że bardzo lubię też fora - będę się pojawiał często, jak sądzę. Szerokości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwaku Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Witam was. Do tej pory byłem tylko czytelnikiem forum, ale w końcu postanowiłem dołączyć do was. Przedtem jednak kilka słów o mnie... Do tej pory jeździłem na rowerze zasady highlander. Nie jeżdżę dużo, raczej rekreacyjnie, więc mi wystarczał, ale coś mnie podkusiło i kilka dni temu kupiłem Authora Dextera 29. O ile po zakupie higlandera byłem zły, że sprzedawca źle mi doradził i rower okazał się odrobinę za mały, poradziłem sobie wyciągając kierownicę i siodełko na maksa, dodatkowo tylnia piasta rozpadła się po kilku tygodniach, a koła w sezonie muszę centrować dwa trzy razy a jeżdżę po leśnych bezdrożach - wertepach. Higlandera oddawałem do serwisu w sezonie przy okazji centrowania kół również do konserwacji i regulacji, a po mimo to ciągle coś piszczało trzeszczało i skrzypiało, aż się w końcu wkurzyłem i sam się tym zająłem. Od tej pory rowerek chodzi jak szwajcarski zegarek. I może wielu z was uzna, że to przesada, ale przy dużej cierpliwości dało się go ustawić. Po zakupie Dextera jestem już mocno wkurzony... znowu sprzedawca wsadził mnie na „minę” – tym razem inny. Sprzedał mi chyba rower, którego nikt inny nie chciał kupić. Odblask z prawego pedała odpadł mi zanim dojechałem ze sklepu do domu, po trzech wycieczkach do lasu pojawił się luz na przednim kole, a łańcuch nie wiem czym jest wysmarowany, bo zebrała się na nim cała kupa piachu. Jazda na Dexterze była by przyjemna gdyby nie okropny bul karku. O ile wysokość roweru tym razem jest dla mnie odpowiednia o tyle odległość pomiędzy kierownicą, a siodełkiem za duża a chciałem kupić AUTHOR VERSUS 2010 rozmiar ramy 20’’. Nie można chyba ufać żadnemu sprzedawcy, mam nadzieje, że następny rower przy waszej pomocy kupie idealny dla siebie ... w myśl zasady do trzech razy sztuka. A może to ja jestem za bardzo wymagający ... Po tak przydługim wstępie witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.