Qwert Napisano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Witam Szukałem jakiegoś ciekawego forum w temacie i trafiłem tutaj Na rowerku jeżdżę raczej nie za często bo to już taki wiek, że praca zajmuje większość czasu, ale postanowiłem nabyć Gianta i trochę pojeździć po KR i okolicach. Witam wszystkich jeszcze raz, jest tutaj co poczytać, a i może z kimś się pojeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike2352 Napisano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Siemacie, jestem z P do N z kreską. Na rowerze jeżdżę od małego! Na forum trafiłem, szukając odpowiedzi na kilka pyt.ogolnie jestem mile zaskoczony ilością tematów i informacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszol Napisano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Cześć wszystkim, jestem Marek, mam 30 lat i bardzo lubię rowery. Od niedawna mam Magnum Elite i sporo zaległości w terenach okolicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kecaj92 Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam Jacek lat 18 PoznańxD Na rowerze jeżdżę odkąd pamiętam. Nie lubię jeździć wolno:) Na forum zarejestrowany aby dowiedzieć się który rower wybrać i dowiedzieć się więcej info na temat jaskich tras, wypadów bądź innych spotkań. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fankus Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witojcie. Postanowiłem odnowić swoją przygodę z rowerami i zarejestrowałem się na forum, aby znaleźć pomoc przy modyfikacji mojego starego bike'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam mam na imie Kuba i mam 15 lat jestem z Jaworzna mam meridke i śmigam po jaworznickich nierównościach. Ciesze się że znalazłem to forum bo naprawde tu się wiele rzeczy ciekawych mozna dowiedziec ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garp Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam. Melduje się Marek z Lublina Forum przeglądam od jakiegoś czasu, jak tylko zapadła decyzja o kupnie nowego roweru. Pierwsze podejście - Kross Hexagon V3, przez Unibike Fusion, Kross Level A2, aż kupiłem Unibike Evolution 2010 czego nie żałuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemoth5 Napisano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 witam wszystkich jestem Tomek, remontuję sobie właśnie rower który mam od 10 lat a od 6 nie jeździłem nim, czyli można powiedzieć że się odrodziłem jestem z Torunia, mam 25 skończyłem tu studia i pracuję tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melol904 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam wszystkich! Nazywam się Maksymilian, mam 15 lat. Jeżdżę tak ok. 3000 km rocznie. Mieszkam w Nowym Sączu, więc dość dużo pomykam po górach, choć nie tylko, bo trzeba jakoś dojechać (z 20 km od domu). Obecnie jestem właścicielem: SCOTT ASPECT 20 (2009), oraz jakiegoś 7 - letniego HERCULESA, którego remontuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endrju771 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam, nazywam się Andrzej, mam 19 lat, na rowerze jeżdżę od lat czterech, mieszkam w Białymstoku, trenuję kolarstwo górskie, startuję czasem w maratonach, jestem niezrzeszony, na jazdę w klubie okazałem się za stary, powiedział mi to trener, no i faktycznie, nie nadążyłem... Moja przygoda z rowerem zaczęła się, kiedy to nudziło mi się i postanowiłem pośmigać, raz, drugi, trzeci, piąty, dziesiąty. Przez zimę ulepszyłem nieco rower, nie było to nic nadzwyczajnego, stary stalak na osprzęcie SIS, upgradeowany do poziomu Acera Zacząłem śmigać coraz więcej, kupiłem strój, do którego przekonany za bardzo nie byłem, ale go polubiłem i doszło do tego, że teraz nie mogę się z nim rozstać, jak jadę nawet z "wolniejszymi" znajomymi pojeździć, to zakładam wszystko pod spód. No ale dobra, praca na wakacjach, uzbierało się na nową ramę, amora i tak powolutku począłem składać mojego szatana. Na początku był osprzęt ze starego rumaka, ale zacząłem jeździć w klubie, po kilku treningach zerwał mi się łańcuch, no to postanowiłem przesiąść się o kilka grup wyżej i zaszalałem z osprzętem Deore, LX, XT. Na wszystko się wytrwale uzbierało, pozbawiłem się wielu przyjemności, ale było warto Kupiłem również trenażer, jeździłem na nim całą kolejną zimę, oraz w międzyczasie zbierałem na nowe koła. Nie wracałem już do grupy, jeździłem dla siebie. Później nadszedł czas kontuzji, pół roku letargu, ale wracam na trasy, forma się powoli odbudowuje, można jeździć, oby tylko do przodu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek33 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Cześć. Mam na imię Krzysiek i pozdrawiam wszystkich. Jeżdżę od 97r jednym rowerem,a jest to Kamikaze-taka mało znana firma. Spore modyfikacje nastąpiły...Oj spore,ale mam graty co by powrócić do pierwotnej koncepcji mojego sprzętu. Sprzęt jest modyfikowany pod moje teraźniejsze preferencje.Musi stawać się coraz wygodniejszy w dalsze trasy,nie zjeżdżam już na łeb na szyję ze wszystkiego co jest strome ,a szkoda mi zmieniać na inny bo jest w nim dużo mojej pracy i przygód bez liku razem przeszliśmy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adanio7 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Cześć! Mam na imię Adam i mam nadzieję, że znajdę na forum pomoc w wielu kwestiach. Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amphetamyne Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witam wszystkich, mam na imię Piotr, 36 lat. Wszedłem na forum, bo ... wsiadłem dziś po kilkunastu latach na rower ... Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterM Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Witam! Piotr z szarego miasta Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malik Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Witam serdecznie wszystkich Szukalem forum na temat mtb i w taki sposob znalazlem sie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaalo Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Witam wszystkich.Jeżdżę na rowerze od dziecka lecz teraz gdy kupiłem nowy rower poczułem,że jazda na nim to moja pasja, i tak sobie jeżdżę niestety sam bo na razie nie mam drugiej osoby do wspólnej jazdy. Mieszkam w Pilawie k.Garwolina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksawery Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Śmigam głównie asfaltami w okolicach Płocka na skromnym rowerku crossowym Univega Terreno 200 wcześniej na Author Classic (teraz jeździ na nim mój ojciec). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeczen44 Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Hej:) Piotrek z Białej Podlaskiej/ Lublina te forum to prawdziwa kopalnia wiedzy, pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarr94 Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam. Jestem Marcin. Mam 16 lat. Śmigam głównie szosami i leśnymi dróżkami w okolicach Jastrzębia Zdroju. Na rowerze jeżdżę już od przeszło 12 lat. Kupiłem właśnie nowy rower i szukałem informacji o osprzęcie. Aktualnie mój rower to Kellys Scarpe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam wszystkich,kiedyś Bobik(Bobo?)Sprint,Rekord,góral no name,Koga Miyata,Giant Boulder i obecnie składak na ramie El Nino,tak zleciało do dzisiaj i pewnie będę jeżdił dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lampre Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Cóż więcej pisać - kocham rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody007 Napisano 19 Maja 2010 Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witam na imię mam Jarek,mam 43 lata.Siedząca praca(komp.. )wydolność spada, mięśnie zanikają,samopoczucie do bani.. . Dzisiaj powiedziałem -koniec !.Biorę się za siebie,kiedyś wysportowany ale latka i brak chęci ... tjaa. Rowerek córki i owszem porusza się i jeździ ,ale wyglądam komicznie i poruszam się ...yhm. Przeznaczyłem kwotę 2 tys. pln.Zamiar mam kupić górala + błotniczki i od jutra jaazda. Czytam z uwagą posty innych forumowiczów jaki rowerek sobie zakupić(pomoc i sugestie mile widziane ) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makos93 Napisano 20 Maja 2010 Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witam Mateusz, mam 17 lat i od niedawna jeżdżę na rowerze, głównie żeby schudnąć i nabrać lepszej kondycji. Rowerek posiadam typu ATB, jakiś stary model Krossa który dostałem na komunię. Ale oddałem go do mechanika i wyremontował go, więc wszystko działa jak należy. Jeżdżę głównie po mieście i okolicach, jednak 99% trasy to asfalt. Co by tu więcej pisać, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manifa Napisano 22 Maja 2010 Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolan86 Napisano 23 Maja 2010 Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Witam mam na imię Jakub mam 24 lata i planuje w tym sezonie powrócic na rowerowe szlaki po 3 letniej przerwie Nie ukrywam ze inspiracja do rejestracji na forum jest 2 Zlot forumowiczow(na ktory mam nadzieje zdayzylem sie zalapac) i kumpel ktory mi o nim powiedzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.