bodek1 Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Hej . Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Bogdan , jestem z okolic Słupska - miejscowość Kępice. Fajne tereny leśne , dużo jezior , lasów . Jak tylko pamiętam rowerem jeżdżę od zawsze. Zaczynałem baaaaardzo dawno temu od tzw. młodzieżówek , a dzisiaj chętnie dosiadam Gianta MTB . Model prosty , ale dość przyjemny w użytkowaniu . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jopek Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Witam wszystkich Mam na imię Maciej. Lat 16. Mieszkam w Kosztowie niedaleko Piły. Od pewnego czasu zacząłem na poważnie interesować się kolarstwem górskim i zakupiłem Unibike Evo 29, z którego jestem bardzo zadowolony po przejechaniu 800km. Zarejestrowałem się na forum w celu pogłębienia swojej wiedzy na temat ogólnie mówiąć kolarstwa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zie Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Witam, Mam na imię Michał, 31 lat, mieszkam w okolicach Świecia nad Wisłą. mój rower to trekking Kross Trans Alp po lekkiej modyfikacji (zmiana kierownicy, co niektórych podzespołów) którego zakupiłem w sezonie 2011. Początkowo jeździłem sporadycznie, średnio do 10 km tygodniowo, a od około miesiąca wciągnęło mnie na max i robię "treningi"3 - 4 razy w tygodniu (w oczywiście jak mam czas) po 20 - 30 km plus jazda rekreacyjna nad jeziorko itp;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasiulka23 Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Witam, Mam na imię Kasia i mam już 23 lata. Ostatnimi laty bardzo polubiłam jazdę na rowerze. Na razie jeżdżę tylko rekreacyjnie, ale mam wyznaczone małe cele na koniec wakacji (co najmniej 100 km w jeden dzień o ile moja Laguna Retro to wytrzyma:p) i w związku z tym chciałabym się tu dowiedzieć paru rzeczy w szczególności o niedrogich (budżet studencki) ubraniach na rower a także fajnych trasach w okolicach Sędziszowa Małopolskiego:) Jeżeli ktoś chciałaby się podzielić swoja wiedzą i doświadczeniem na tym polu to niech pisze na numer gg 4364569 lub na forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedTrek Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Witam Mam na imię Rafał dawno temu dużo jeździłem ale na jakiś czas (prawie 10 lat) rower poszedł na bok i od kilku miesięcy znów wrócił do łask Na tą chwilę potrzebna pilna "renowacja" dlatego też pomocną lekturą na pewno jesto to forum... Wcześniej chodziło w większości o to żeby jakoś jechał teraz zastanawiam się jak zrobić by dobrze jeździł Pozdrawiam wszystkich rowerowych maniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StreetDriver Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Witam. Jestem Arek, pochodzę z okolic Gdańska, mam 22 lata, student. Moja przygoda z rowerem skończyła się ok 3 lat temu, po prostu rower poszedł w kąt. Jeździłem do tej pory na 2 rowerach marketowych głównie za gówniarza mając do 15 lat. Ostatni rower to Author Traction. Teraz od 3 ms zacząłem intensywnie biegać i przyszła pora na nowy rowerek, który mam nadzieję z Waszą pomocą kupie. Chciałbym pomykać na PG na rowerku pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KroQ Napisano 14 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Witam i pozdrawiam @ll brać rowerową. Jestem Marcin i piszę do Was z południa kraju (w chwili obecnej to Radlin, ale utożsamiam się jeszcze z kilkoma innymi miejscami). W chwili obecnej nie posiadam zdatnego sprzętu zdolnego do jazdy, ale rozglądam się za jakimś sprzętem, który może kilka sezonów posłużyć. Żonka ma jakiegoś "starego górala", więc może uda się go jakoś reanimować, ale w planach mam zakup sensowniejszego sprzętu i to właśnie w dwóch sztukach. Kolejne argumenty "anty-" to mieszkanie w bloku (a jak to wygląda - zapewne gro osób wie), ale ciągle nad "ułożeniem" żonki pracuję, więc jeśli się uda - to zapewne ogłoszę to wszem i wstawie stosowne fotki sprzętu. Na dzień dzisiejszy serdecznie pozdrawiam. Marcin KroQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
westik Napisano 15 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Dzień dobry. Marcin lat ... nooo niektórzy mawiają że w ławce siedziałem z Kopernikiem, poza tym zawsze usilnie klasyfikują mnie do Mastersów, na szczęście do tej pierwszej grupy. Zamieszkały pod Poznaniem w pionowym szeregowcu, jakieś 15 m nad ziemią - jedna korzyść chodnika sprzątać nie muszę. Posiadam rozliczne zdolności: ściszać telewizor dwa razy dziennie, schodzić po schodach co dwa stopnie i to machając nogami naprzemiennie, otwierać oko jak mi ktoś ściągnie kołdrę, pisać głupoty na czacie i rosnąć włosy na karku. Jestem uzależniony od dwóch kółek, czyszczę łańcuch trzy razy w tygodniu, nie czyszczę kół wcale i posiadam 3,75 stroju rowerowego. Mam tani rower górski na którym robię rzeczy których robić nie powinienem za co dostaję często przez łeb od serwisanta. Czasem się ścigam lecz częściej spotkać mnie można w WPNie, który co weekend zwiedzam wzdłuż, wszerz, w górę w dół, oraz w poprzek na skos i na wspak. Pozdrawiam wszystkich starych użytkowników, nowych i tych dla których kiedyś ja będę starym (użytkownikiem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SunShine9 Napisano 15 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Monika, 20 lat, Lublin.Niedawno kupiłam sobie moją wymarzoną damkę Specialized i od tego dnia jeżdżę codziennie,nie zwracając uwagi na pogodę i muszę przyznać, że bardzo mi to ułatwiło i oczywiście umiliło życie czekam jeszcze tylko, aż do mojego sklepu rowerowego przyjdą srebrne błotniki, dzisiaj sprawiłam sobie tak zwaną nóżkę i wyczekuję paczki z licznikiem i oświetleniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik92 Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Dwudziestojednoletni student Arkadiusz, wita Was bardzo serdecznie Dzisiaj zakupiłem używany rower, więc się pochwalę :-) Biegam trochę w imprezach na orientację, czas teraz na jazdę na orientację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evolutionxtr Napisano 16 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Michał 89 rocznik Rower szosa specialized tarmac sport 2013 góral canyon nerve f8 2011 Będę starał się przestrzegać zasad tego forum i używał wyszukiwarki . Pozdro z Żywca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faaabooo Napisano 17 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Witam Mam na imię Kacper 97 rocznik Interesuje się rowerową turystyką oczywiście rekreacyjną Posiadam : -Rower trekingowy -Starą kolarkę turystyczną Na dzień dzisiejszy wypady ograniczam do 2 dni powód wiek brak 18 lat lecz szykują się 4-5 dniowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paloma Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Witam Was Na imię mi Sylwia. Jestem z Warszawy Nick Paloma od bohaterki telenoweli którą oglądałam w dzieciństwie Sentymt pozostał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garrett2150 Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Witam, Bogusław - 25 lat Sprzęt - Merida Matts Lite XT 2013, poprzednio Giant Terrago 2007 Jeżdżę w okolicach Krakowa, Wieliczki, Myślenic, Dobczyc, Kasiny Wielkiej i Tarnowa - czasami również na północy Krakowa. Chętnych do wspólnych wypraw po 100 - 150 km zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordvan Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Witam. Mam na imię Daniel.24 lata. Jestem z Turku (sery Turek). Na forum jestem od początku lipca. W czerwcu zakupiłem rowerek Merida Crossway 40 V, głównie jazda po asfalcie i lekkim terenie, Jeżdżę w okolicach Turku, Konina, Koła, Uniejowa, W przyszłości w planach mam zakup kolarki. Pozdrawiam Wszystkich Mój rowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 WitamNa imię mi Przemek, jeżdżę na krosie KELLYS EXQUISITE 2012 od 2 miesięcy, poprzednio przez parę ładnych lat na zwykłym czeskim męskim rowerze 28. Raz na jakiś czas lubię sobie dalej pojeździć jak na razie mam 5 wypadów powyżej stówki i jeden powyżej 200km. Ale w te wakacje na nowym sprzecie chce poszaleć jeszcze dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalKellysWlkp Napisano 23 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Witam! Na imię mam Michał. Mam 15 lat. Na rowerze jeżdżę od kiedy pamiętam . Od 2 lipca tego roku jestem szczęśliwym posiadaczem roweru Kellys Viper 10 2013r. Wcześniej dosiadałem Meride Kalahari 4 z 2007r . Jeżdżę w okolicach Piły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arijka Napisano 24 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Na imię mi Oliwia, ale znana jestem pod mianem Arijki, mam zaledwie piętnaście wiosen, pochodzę z Kalisza. Moją wielką pasją jest rysowanien, fotografia, pisanie wierszy (mam własny fanpage na facebooku skupiony głównie w tych trzech rejonach), ale i sport, głównie karabin pneumatyczny (KSS Bursztyn. Liga Obrony Kraju) oraz właśnie rower. Zwykła jazda jakoś mnie nie kręci, demonem szybkości również nie jestem.. Więc wraz moim niewielkim (ale zdecydowanie zbyt ciężkim :/) rowerkiem szaleje w mieście lub po wyboistych szlakach. Jestem amatorką, ale jazdę mam we krwi, kocham to, potrzebuję tego. Na forum wstąpiłam w poszukiwaniu wiedzy i pomocy.. Mam nadzieję, że to odpowiednie miejsce dla mnie i że nie będę tu źle przyjęta. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majsterwu Napisano 24 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Witam! Rowniez jestem nowy. Mam na imie Wojciech mam 21 lat a moj rower to Kross Esprit z 2012r. Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow! Jestem z Poznania i zachecam do wspolnej jazdy w razie czego pisac na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunatylla Napisano 25 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Witajcie! Mam na imię Oskar. Na dwóch kółkach jeżdżę od 3 roku życia (teraz mam 15 lat). Jednak robię to typowo rekreacyjnie - dla siebie. Niedługo mam zamiar wystartować w maratonie. Mój rowerek to Cube Analog rocznik 2012. Ma kilka wymienionych części. Jeżdżę na pomorzu w okolicach Kartuz, Gdańska. Forum to przeglądam już dość długo, jednak dopiero teraz się zalogowałem. Może dowiem się jeszcze więcej...? Pozdrower ; ) Aaa, zapomniałbym mój nick, no cóż nic innego nie przyszło mi do głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romet11 Napisano 27 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 siema jestem tu nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lazurx Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Witam. Jestem Krzysiek. Jeżdzę amatorsko XC oraz w 75% używam roweru do poruszania się po mieście. Moim pierwszym "porządnym" bajkiem na którym wpadłem w roweromanię był Wheller 3901 ZX który po 7 latach służby wymaga gruntownej modernizacji. W tym właśnie między innymi tutaj zawitałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2kcal Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Pierwszym postem kultura nakazuje się przywitać,Witam więc wszystkich serdecznie o mnie, skromnie:Liwia , 30latjestem z Krakowa,generalnie to rower szosowy mnie kręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trolololo69 Napisano 29 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Cześć, Bartek z Częstochowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HAnka1983 Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Dzień dobry, Ania, 30 lat, Warszawa - Praga Południe. Od kwietnia tego roku mam Speca Mykę 29-era. Jest wspaniały. Dopiero tak naprawdę zaczęła się na nowo moja przygoda z rowerem. W tym sezonie przejechane już prawie 2000 km. Jeżdże po szosach i po lasach. Również w dłuższe trasy. Chętnych do wspólnych wypadów, w tym nawet na weekend proszę o kontakt na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.