Robin76 Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Witajcie Nazywam się Robert i mam 36 lat. Mieszkam w Piekarach Śląskich. Od dwóch lat poruszam się na Kross Hexagon V4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korbotronic Napisano 15 Maja 2013 Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Witam Tomek, lat 27, z okolic Poznania, od 2009 roku rekreacyjnie śmigam na Giancie Terrago 3 (model 2009), raz więcej, raz mniej. Z nadzieją na więcej od tego roku Witam wszystkich bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
APoCo Napisano 15 Maja 2013 Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Witam. Jestem Tomek, lat 29. W zeszłym roku odkurzyłem rower po 3 latach nieużywania. W tym zamierzam konkretnie pojeździć - jest ambicja na dojazdy do pracy 14km w jedną stronę. Śmigam póki co na leciwym modelu reklamującym niegdyś popularną markę piwa 10,5. Rower przeszedł w zeszłym sezonie genralny remont i obecnie jeździ się na nim całkiem przyjemnie. Pozdr Tom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolekMerida Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Cześć. Mam na imię Karol, okolice Krakowa, 14 lat mój rower to Merida Matts 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 No dobra to i ja się przywitam, Sie ma! Jestem Robert, jestem rodowitym warszawiakiem. Wiek to 43 lata. Od 15 lat jestem związany z rowerem typu MTb... okresu dziecięco-młodzieżowego z rowerami PRLu nie licze. W swoim garażu posiadam 11 rowerów własnorecznie złożonych. Od 1999 r jeżdże na wyprawy rowerowe zarówno po Polsce jak i po Europie. Obecniem mam dużo czasu do pisania gdyż złamana noga nie pozwala mi na najmniejszą rowerową przejażdżkę. To by było na tyle A czego oczekuję po tym forum... to się z czasem okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kornikov Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Cześć, Mam na imie Marcin i obecnie mieszkam w Gdyni, szukam też roweru miejskiego - MTB niestety się nie spisał i poszedl do ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmKarol Napisano 17 Maja 2013 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Siema, mam na imię Karol, obecnie mieszkam w Dębicy, od października na 99% Kraków Forum czytam już od dłuższego czasu, ale dopiero teraz zakładam konto. Wakacje, to i biorę się znowu za jazdę na rowerze. Jeszcze trochę części do wymienienia i będzie jak na moje potrzeby ideał (rama Trek 8500, chyba 2007) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zalef88 Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Cześć, mam na imię Piotr i mieszkam w Mikołowie (ok. 20km od Katowic). To, że rower to moja pasja to chyba nie muszę tutaj pisać bo to oczywista sprawa Na rowerze jeżdżę codziennie, choć aktualnie mój rower stoi w serwisie i już nie mogę bez niego wytrzymać... Jeszcze 2 dni i powrót do jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lookasz Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 witam, mam na imię Łukasz, jestem ze Zgierza po kilku latach przerwy zafundowałem sobie nowy rower Head Granger II 29er, który mam nadzieję pomoże mi się rozstać z kilkunastoma kilogramami którymi obrosłem dzięki jeżdżeniu samochodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manson Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Cześć, Mam na imię Sylwester. Mam 26 lat i pochodzę z Łodzi, chodź mieszkam od niej 11 km w spokojniejszym miasteczku Od niedawna jestem posiadaczem roweru Unibike Flite (2013), który zakupiłem celem rozpoczęcia przygody z XC oraz maratonami MTB. W tej chwili jestem na etapie testowania roweru w różnych warunkach i dostrajania go pod siebie. Zdążyłem już wymienić pedały na SPD i zakupić do nich odpowiednie obuwie Shimano M088. Przyznam, że trochę się ich obawiałem, ale po pierwszej jeździe w SPD ów lęk minał jak ręką odjął. Jeździ się w nich świetnie. W tym sezonie planuję pokonać na nim dużo kilometrów zarówno w terenie jak i na asfalcie celem przygotowania się do maratonów MTB w przyszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxostry Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Witam wszystkich serdeczni, mam na imie Robert jestem z Ostródy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riwan Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Witam wszystkich, mam na imię Radek, mieszkam w niewielkiej miejscowości koło Drawska Pomorskiego. Jakieś 3 lata temu temu narodziło się we mnie prawdziwe zinteresowanie rowerem, jeżdżę na samodzielnie złożonym, stale modyfikowanym mtb. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Witam Wszystkich. Jestem Michał. Mieszkam i smigam rowerem głównie po Łodzi i okolicach. Na forum jestem od wczoraj. Rowerem na "nowo" zacząłem jeździć w ubiegłym sezonie. Tak też kupiłem rower na próbę w celu sprawdzenia czy pasja do roweru powróci. No i teraz czuję to, że powróciła. Nie wyobrazam sobie wolnego czasu żeby nie jechać na jakąś nawet krótką przejażdżkę. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas87 Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Witam wszystkich Nowy na forym, ale nie w temacie Kraków i okolice to moje tereny, Trek 8900 to mój sprzęt Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pdywi Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Witam wszystkich forumowiczów Nazywam się Paweł i mieszkam w małej przygranicznej miejscowości Braniewem zwanej. Forum czytam od prawie roku, ale teraz dopiero natchnęło mnie aby się zarejestrować. Na poważnie zacząłem jeździć w czerwcu zeszłego roku, długo nie pojeździłem, 6 sierpnia złamałem rękę, a leczenie zakończyłem dopiero w maju. Teraz wróciłem do treningów i jest coraz lepiej Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merciful Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Cześć Nazywam się Agata i mam 20 lat. Uwielbiam rowery i jazdę konną. Dziwię się, ze tak późno zobaczyłam to forum. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz318 Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 witam mam na imię Łukasz mieszkam w Zgierzu okolice Łodzi jeżdżę od ubiegłego sezonu ok 100km/tydz zdecydowanie równy asfalt rower na początku był Kellys coach zamieniłem na Kellys evox - jak dla mnie ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz85 Napisano 31 Maja 2013 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 witam wszystkich! Na imie mam łukasz, pochodze z płocka gdzie kręciłem swoje pierwsze kilometry w życiu. Później pojawił się samochód i na jakiś czas zapomniałem o rowerze ale w poprzednim roku postanowiłem powrócić do dawnej pasji. kupiłem rower (kellys viper 4.0) i wole jazde nim niż samochodem:) (jest mniej awaryjny). Mieszkam teraz w choszcznie (ze względu na prace) i zwiedzam okoliczne miejscowości, jest tu gdzie pojeździć. Na forum wszedłem bo mam ochote poczytać o swojej pasji a mam właśnie służbe i mi się nudzi. (jestem żołnierzem stąd te choszczno) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novac Napisano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 hej:) Łukasz 28 lat, mieszkam w Będzinie. Rower Merida Kalahari 590 rekreacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinw Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Cześć No to przyszedł czas abym i ja się w końcu przedstawił Marcin, lat 29, nie notowany, bez nałogów... Oj, to nie to forum Jeździć na rowerze zacząłem w zeszłym roku kiedy to wspólnie z żoną postanowiliśmy po wielu latach przerwy w jeżdżeniu kupić rowery. Nabyłem rower Specialized 29er RH, z którego na dzień dzisiejszy jestem bardzo zadowolony. Pochodzę z Podlasia (okolice Siemiatycz). Obecnie na stałe mieszkam pod Warszawą i tutaj głównie jeżdżę. Nie ukrywam jednak, że prawdziwą radość z jazdy czerpię dopiero kiedy mam okazję pośmigać po bezdrożach podlaskiej wsi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hazh Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Witam! Jestem Michał mam 32latka, pochodzę z Libiąża, jeżdzę z reguły po powiecie Chrzanowskim i przyległych okolicach a jeżdzę od kąd pamietam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JKmotors Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Witam! Co prawda roweru dopiero szukam, ale mam nadzieję, że z pomocą tego forum będzie łatwiej . pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meenio Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Witam. Piotrek z Jeleniej Góry, lat 32... Jestem w trakcie kupowania roweru dla siebie (Lazaro Integral V3 + blokada amortyzatora), żony (zapewne używana Gazella albo coś holenderopodobnego ) oraz dwóch fotelików. Plan jest taki aby oprócz przejażdżek rodzinnych rower wykorzystać do odzyskania kondycji i pomocy w pozbyciu się brzuszka nabytego podczas szefowania firmie Jeśli starczy samozaparcia i czasu (w tygdniu dostępne mam godziny między 21:00 a 6:00...) to może coś z tego wyjdzie. Pozdrawiam wszystkich! P.S. Do tej pory Forum bardzo mi pomogło w poszerzeniu wiedzy rowerowej i w wyborze pojazdu. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaaco Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Witam, mam 22 lata mieszkam w okolicach Bielska-Białej i niedawno znów zacząłem kręcić po kilku latach przerwy Jacek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiton Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Witam wszystkich pozytywnie "zakręconych" forumowiczów. Rejestrowałem się tu co prawda rok temu, ale zaglądałem tu sporadycznie. Ostatnio sporo się zmieniło, bo i mam więcej czasu na rower oraz forum. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.