Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Na imię mam Bartek. Na karku 3 i pół dychy. Syn 5 lat, jeździ od 2 roku życia, a od zeszłego roku na dwóch kółkach. Trochę mu pozazdrościłem i nabyłem rower (pierwszy od czasów podstawówki i Pelikana). Kondycji zero ale rower nie pozwala siedzieć w domu.

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2

Hej ;) Na wstępie przepraszam, że to mój 2 post, ale szukałem wcześniej jakiejś powitalni i nie znalazłem.

Nazywam się Michał, jestem z Lublina, mam 21 lat (no za kilka dni 22 ;) i na rowerze zacząłem sensownie jeździć i liczyć kilometry dopiero od tego sezonu. Ujeżdżam ognistego Kellysa Scarpe po lekkim tuningu ;P Lubię jeździć po lesie i różnych ścieżkach, ale nie pogardzę również brukowaną ścieżką rowerową ;)

pozdro,

Witam,

Łukasz, 26 lat, górnik z Katowic. Czesto mozna spotkac mnie w Parku Chorzowskim, Dolinie Trzech Stawow i na obrzezach miasta. Pod czterema literami pracuje Author Solution z przed kilku lat. Nic wybuchowego ale na asfaltach i luznych sciezkach daje sobie fajnie rade. 

Zycze szerokosci i udanych wypadow.

Pozdrawiam

Witajcie.

Jestem Łukasz, 87 rocznik. Obecnie mieszkam w Łodzi, wcześniej w Białymstoku :) Kawał drogi jakby nie patrzeć.

Z rowerem w sumie jestem od zawsze związany jednak tylko sporadycznie (a to do szkoły a to do pracy).

Od tego roku postanowiłem bardziej się wkręcić w klimat rowerowy.

Z tej okazji sprawiłem sobie nowy rowerek Crosss o który mam zamiar dużo lepiej dbać niż o poprzednie.

Taże witam pozostałych forumowiczów i forumowiczki.

Pozdrawiam.

Witam,

jestem Grzesiek, mam 31 lat. na rowerze jeżdzę odkąd pamiętam. od jakiegoś czzasu czytam to forum i w końcu postanowiłem się na nim zarejestrować :) mam dwa rowery nazwijmy to retro MTB, które już raczej się do niczego nie nadają więc w tym sezonie rozglądam się za jakimś kolejnym sprzętem aby mieć na czym sobie pojeździć. witam Wszystkich i do zobaczenia na szlakach :)

Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Arkadiusz i pochodzę z Książa Wielkopolskiego. Mam 22 lata i na rowerze jeżdżę przeważnie wiosną i latem. Nie ukrywam jednak, że chciałbym wskakiwać na rower także zimą. Ale póki co nie posiadam odpowiedniego ubioru na to, aby godnie i bez problemów poruszać się rowerem podczas mrozów. Wszystko jednak w swoim czasie, w miarę możliwości finansowych. W przyszłości chciałbym spróbować swoich sił w maratonie i nie ukrywam, że jak na razie trochę mam lęk przed startem w jakiejś większej imprezie. Myślę jednak, że za jakiś czas dam radę owy lęk pokonać i znajdę swoje miejsce na starcie. Na razie jednak jeżdżę po trasach w okolicy mojego miejsca zamieszkania. W tym sezonie w planach zmiana roweru.

Pozdrawiam.

Witam wszystkich, od soboty wymieniłem rower na konkretniejszy i zamierzam śmigać w miarę możliwości jak najwięcej. Dopiero zaczynam przygodę na poważnie z rowerkiem więc dziennie po kilka, kilkanaście kilometrów starczy. Jeżdżę po asfalcie i po lasach, górach. Jeżeli jest ktoś z Bielska-Białej i chciałby wybrać się na wspólną jazdę to zapraszam. Jutro postaram się pochwalić moim sprzętem :)

Witam!
Jestem Albert Albert, mam 15 lat i chyba jak większość na rowerze jeżdzę od małego. Jak każdy małolat jeździłem jak tylko zrobilo sie ciepło. Moim pierwszym poważniejszym rowerem był Kross SFX 300, którego oczywiscie dostałem na komunię :D Teraz odziedziczył go brat, a ja wczoraj kupiłem McKenzie Hill900, mysle ze w dobrych pieniądzach go wyrwałem. Mam zamiar w miarę mozliwości regularnie jeździć i nabijać kilometry. Pozdrawiam :)

witam serdecznie forumowiczów. 

paweł z okolic poznania, rok prod. 72, na rowerze śmigam od zawsze ale rok temu "zawodowo" wskoczyłem na mojego rumaka i w ramach oszczędności zacząłem dojeżdżać do pracy, no i się wkręciłem. co dziennie wykręcam 40 km lub czasem troszkę więcej i nie przestałem nawet zimą. co prawda rower zaczyna się rozpadać ale jak na dziesięcioletniego "makrokesza" za 400 zł, to jest jeszcze niezły. zajeździłem przez zimę dwa łańcuchy i wolnobieg, kilka par klocków hamulcowych, a teraz ostatecznie do wymiany jest cały napęd i parę innych elementów, które będę wymieniał jeszcze baaardzo długo, bo żal się rozstać z moim rowerkiem. w tej chwili udaje mi się przejechać jednorazowo 70 km więc duma mnie rozpiera choć wiem, że zawodowcom w tej materii nie dorównam :)

teraz jestem na etapie wkręcania w rowery mojej rodzinki, idzie mi coraz lepiej :)

pozdrawiam

Witam, mam na imię Karol, mam 16 lat. Wpdałem na forum po porady i myślę, że sam trochę pomogę.

Śmigam na rowerku odkąd pamiętam. Teraz przyszedł czas na zmianę sprzętu. Przez moje ręce przewinęło sie kilka rowerów.

Były to m.in. jakiś Bulls, Giant Yukon Fx2 2009 w którym 2 razy złamałem wahacz, DunCon Pitbull + Bomber 66rv, Kross Level A6 i jakieś dziecięce rowerki.

Aktualnie posiadam Ns Bikes Holy 1 2009 po różnych modyfikacjach i do czasu aż nie kupie górala to śmigam na Meridzie Crossway TFS 800,

którą zaporzyczyłem od taty.

Cześć :) Trochę już popisałem na tym forum, więc warto by było sie przywitać.

Jestem Kuba, jeżdżę w łodzi a raczej po całym łódzkim. Głównie las, ale na szosę też czasem wyjadę.
Latam na czymś co kiedyś było genesisem grab, ale teraz z niego została już tylko rama :)
Pozdrawiam.

Hej. Witam ponownie, po 7 albo 8 latach :) Cholernie dużo się tu zmieniło, "chwilę" się zejdzie, żeby się oswoić na nowo ;) Ciekaw jestem, czy nadal aktywni są np. Żbiku, BikerFG, Dobry, Variat, Lookas, Blue :)

Wracam, bo wracam do 'tematu'. Na początek szukam sprzętu, mam nadzieję, że Forum mi w tym pomoże :) Pozdro!

Witam wszystkich Forumowiczów!

Pochodzę ze Szczecina, na rowerze jeździłam kiedyś baaardzo często, potem miałam trochę prrzerwy, a teraz postanowiłam "odkurzyć" swój sprzęt i jeżdżę kiedy tylko mam możliwość. Preferuję XC. Mój rower - rama Author na osprzęcie głównie SRAM z grupy 9.

Pozdrawiam

Cześć

Mam na imię Mateusz jak widać mieszkam w Sosnowcu. Od małego miałem pociąg do rowerów. Pierwszego "górala"

kupiono mi po komunii i był to stalowy niebiesko-czarny rumak w rozmiarze dla przeciętnego faceta. Dziwie się, że nie zabiłem się na tym

ale bardzo miło wspominam te czasy. Jeżdże rekreacyjnie jak pogoda dopisuje. Pozdrawiam wszystkich :P

Siemałkę.

Wita Was Robert z okolic Poznania. Na rowerze śmigam od małego, ale bardziej po bułki do sklepu, ponieważ boję się, że mój 11 letni rower komunijny rozsypie się gdzieś na drodze. A całkiem serio to od niedawna mam zajawkę, żeby pośmigać sobie więcej i lepiej (w ogóle ostatnio dużo sportu zacząłem uprawiać), więc w wolnych chwilach siedzę przy kompie i szukam roweru  ;)

Myślę, że jest tu ktoś z okolicy i kiedyś jakiś wypadzik się zorganizuje  :) Pozdrowionka  

Witam. Na forum zarejestrowałem się kilka tygodni temu więc wypada się w końcu przedstawić.

Mam na imię Damian, mieszkam w okolicach Bytowa w woj. pomorskim, mam 27 lat. Do przygody z rowerem postanowiłem wrócić po kilkuletniej przerwie dlatego kupiłem nowy rower. Zamierzam jeździć głównie rekreacyjnie, może czasem dojeżdżać do pracy jak pogoda pozwoli :)  Mój rower to biało-niebieski Kross Level A3 2013. Pozdrawiam wszystkich :)

Witam. Mam na imię Ala i rower pokochałam od kiedy stał się on moim jedynym środkiem transportu do wakacyjnej pracy . Po dwóch latach stwierdziłam, że powinnam zainwestować w swoją pasję- po komunijnym góralu przyszedł czas na turystycznego Grand'a. (Może ktoś z okolicy Powidza/Skorzęcina/Mogilna/Konina/Strzelna chciałby mi czasem potowarzyszyć? )

Witam wszystkich. Moją przygodę z kolarstwem, zaczołem, gdy byłem u kolegi w Niemczech, gdzie jego tata, jeździł na maratony oraz inne tego typu rzeczy. Zaraził mnie tym. Po powrocie, zbliżała się moja 18-stka, z której postanowiłem przeznaczyć pieniążki na zakup roweru do treningów. Padło na KROSS Level A6 z 2012 roku, który sprawuje się bardzo dobrze, no i zaczołęm jeździć, już ponad rok ;)

Witam. Jestem z okolic Konina (Kleczew), od małego baaardzo dużo jeździłem jednośladem, jako że w okolicach jest dużo odkrywek kopalnianych to również nie brakowało zjazdów i wjazdów na różnego rodzaju wniesienia;) jednak od czasu gdy studiuje (2009) prakatycznie nie wsiadłem  na rower, mój stary komunijny rower się rozpadł.... a i chęci nie było zeby coś nowego sobie sprawić.... aż wkońcu miesiąc temu zacząłem szukać czegoś dla siebie! rower jest od 3 dni ze mną (szary Focus cypress na deore). Wkońcu znalazłem wymarzony rower i będę śmigał kiedy tylko mogę po Poznaniu, a w wakacje po Powidzkim Parku krajobrazowym i okolicach:) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...