Fanta35 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Dzień dobry:) Maja , Fanta - różnie wołają Rowerzystka amatorka, ale za to wyjatkowo lubiąca wiatr we włosach i równi chodzące przerzutki. Pozdrawiam all! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalski82 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Witam wszystkich użytkowników , mam 30 lat i 2 dzieci mieszkamy w warszawie. Szukałem forum rowerowego i mam nadzieje że znajdę dużo informacji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szopa78 Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Witam Mam na imię Arek, z rowerem rozstałem się na 10 lat, w tym roku powrócilem do niego i nie zmierzam szybko odpuścić. Moja lokalizacja to okolice Skarżysko Kamienna. Wysyłane z mojego GT-P7320 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brk Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Cześć, Na imię mam Bartek. Na karku 3 i pół dychy. Syn 5 lat, jeździ od 2 roku życia, a od zeszłego roku na dwóch kółkach. Trochę mu pozazdrościłem i nabyłem rower (pierwszy od czasów podstawówki i Pelikana). Kondycji zero ale rower nie pozwala siedzieć w domu. Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamprologus Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Hej Na wstępie przepraszam, że to mój 2 post, ale szukałem wcześniej jakiejś powitalni i nie znalazłem. Nazywam się Michał, jestem z Lublina, mam 21 lat (no za kilka dni 22 i na rowerze zacząłem sensownie jeździć i liczyć kilometry dopiero od tego sezonu. Ujeżdżam ognistego Kellysa Scarpe po lekkim tuningu ;P Lubię jeździć po lesie i różnych ścieżkach, ale nie pogardzę również brukowaną ścieżką rowerową pozdro, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malec Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Witam, Łukasz, 26 lat, górnik z Katowic. Czesto mozna spotkac mnie w Parku Chorzowskim, Dolinie Trzech Stawow i na obrzezach miasta. Pod czterema literami pracuje Author Solution z przed kilku lat. Nic wybuchowego ale na asfaltach i luznych sciezkach daje sobie fajnie rade. Zycze szerokosci i udanych wypadow. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyton000 Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Witajcie. Jestem Łukasz, 87 rocznik. Obecnie mieszkam w Łodzi, wcześniej w Białymstoku Kawał drogi jakby nie patrzeć. Z rowerem w sumie jestem od zawsze związany jednak tylko sporadycznie (a to do szkoły a to do pracy). Od tego roku postanowiłem bardziej się wkręcić w klimat rowerowy. Z tej okazji sprawiłem sobie nowy rowerek Crosss o który mam zamiar dużo lepiej dbać niż o poprzednie. Taże witam pozostałych forumowiczów i forumowiczki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fragger Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam, jestem Grzesiek, mam 31 lat. na rowerze jeżdzę odkąd pamiętam. od jakiegoś czzasu czytam to forum i w końcu postanowiłem się na nim zarejestrować mam dwa rowery nazwijmy to retro MTB, które już raczej się do niczego nie nadają więc w tym sezonie rozglądam się za jakimś kolejnym sprzętem aby mieć na czym sobie pojeździć. witam Wszystkich i do zobaczenia na szlakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rikko Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Arkadiusz i pochodzę z Książa Wielkopolskiego. Mam 22 lata i na rowerze jeżdżę przeważnie wiosną i latem. Nie ukrywam jednak, że chciałbym wskakiwać na rower także zimą. Ale póki co nie posiadam odpowiedniego ubioru na to, aby godnie i bez problemów poruszać się rowerem podczas mrozów. Wszystko jednak w swoim czasie, w miarę możliwości finansowych. W przyszłości chciałbym spróbować swoich sił w maratonie i nie ukrywam, że jak na razie trochę mam lęk przed startem w jakiejś większej imprezie. Myślę jednak, że za jakiś czas dam radę owy lęk pokonać i znajdę swoje miejsce na starcie. Na razie jednak jeżdżę po trasach w okolicy mojego miejsca zamieszkania. W tym sezonie w planach zmiana roweru. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanMat Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam wszystkich, od soboty wymieniłem rower na konkretniejszy i zamierzam śmigać w miarę możliwości jak najwięcej. Dopiero zaczynam przygodę na poważnie z rowerkiem więc dziennie po kilka, kilkanaście kilometrów starczy. Jeżdżę po asfalcie i po lasach, górach. Jeżeli jest ktoś z Bielska-Białej i chciałby wybrać się na wspólną jazdę to zapraszam. Jutro postaram się pochwalić moim sprzętem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert509 Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Witam!Jestem Albert Albert, mam 15 lat i chyba jak większość na rowerze jeżdzę od małego. Jak każdy małolat jeździłem jak tylko zrobilo sie ciepło. Moim pierwszym poważniejszym rowerem był Kross SFX 300, którego oczywiscie dostałem na komunię Teraz odziedziczył go brat, a ja wczoraj kupiłem McKenzie Hill900, mysle ze w dobrych pieniądzach go wyrwałem. Mam zamiar w miarę mozliwości regularnie jeździć i nabijać kilometry. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybulek Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Dzień Dobry Wszystkim! Ostatni raz siedziałem na rowerze około 10 lat temu Jakoś mnie naszło na rowerowanie więc zakupiłem Kross Inzai i będę "śmigał" po południowych dzielnicach Gdańska. Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 witam serdecznie forumowiczów. paweł z okolic poznania, rok prod. 72, na rowerze śmigam od zawsze ale rok temu "zawodowo" wskoczyłem na mojego rumaka i w ramach oszczędności zacząłem dojeżdżać do pracy, no i się wkręciłem. co dziennie wykręcam 40 km lub czasem troszkę więcej i nie przestałem nawet zimą. co prawda rower zaczyna się rozpadać ale jak na dziesięcioletniego "makrokesza" za 400 zł, to jest jeszcze niezły. zajeździłem przez zimę dwa łańcuchy i wolnobieg, kilka par klocków hamulcowych, a teraz ostatecznie do wymiany jest cały napęd i parę innych elementów, które będę wymieniał jeszcze baaardzo długo, bo żal się rozstać z moim rowerkiem. w tej chwili udaje mi się przejechać jednorazowo 70 km więc duma mnie rozpiera choć wiem, że zawodowcom w tej materii nie dorównam teraz jestem na etapie wkręcania w rowery mojej rodzinki, idzie mi coraz lepiej pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byk Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Witam, mam na imię Karol, mam 16 lat. Wpdałem na forum po porady i myślę, że sam trochę pomogę. Śmigam na rowerku odkąd pamiętam. Teraz przyszedł czas na zmianę sprzętu. Przez moje ręce przewinęło sie kilka rowerów. Były to m.in. jakiś Bulls, Giant Yukon Fx2 2009 w którym 2 razy złamałem wahacz, DunCon Pitbull + Bomber 66rv, Kross Level A6 i jakieś dziecięce rowerki. Aktualnie posiadam Ns Bikes Holy 1 2009 po różnych modyfikacjach i do czasu aż nie kupie górala to śmigam na Meridzie Crossway TFS 800, którą zaporzyczyłem od taty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Witam wszystkich, Mam na imię Wiktor. Jeżdzę głównie w okolicach Starego Sącza, przeważnie asfalt ale zdarzają mi się wypady w teren i trasy MTB w Beskidzie Sądeckim. Mój rower to Eurobike Aggressive 2012. Pozdrawiam:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nopel Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Cześć Trochę już popisałem na tym forum, więc warto by było sie przywitać. Jestem Kuba, jeżdżę w łodzi a raczej po całym łódzkim. Głównie las, ale na szosę też czasem wyjadę.Latam na czymś co kiedyś było genesisem grab, ale teraz z niego została już tylko rama Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihsahn Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Hej. Witam ponownie, po 7 albo 8 latach Cholernie dużo się tu zmieniło, "chwilę" się zejdzie, żeby się oswoić na nowo Ciekaw jestem, czy nadal aktywni są np. Żbiku, BikerFG, Dobry, Variat, Lookas, Blue Wracam, bo wracam do 'tematu'. Na początek szukam sprzętu, mam nadzieję, że Forum mi w tym pomoże Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusia Napisano 5 Maja 2013 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Witam wszystkich Forumowiczów! Pochodzę ze Szczecina, na rowerze jeździłam kiedyś baaardzo często, potem miałam trochę prrzerwy, a teraz postanowiłam "odkurzyć" swój sprzęt i jeżdżę kiedy tylko mam możliwość. Preferuję XC. Mój rower - rama Author na osprzęcie głównie SRAM z grupy 9. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Cześć Mam na imię Mateusz jak widać mieszkam w Sosnowcu. Od małego miałem pociąg do rowerów. Pierwszego "górala" kupiono mi po komunii i był to stalowy niebiesko-czarny rumak w rozmiarze dla przeciętnego faceta. Dziwie się, że nie zabiłem się na tym ale bardzo miło wspominam te czasy. Jeżdże rekreacyjnie jak pogoda dopisuje. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynics Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Siemałkę. Wita Was Robert z okolic Poznania. Na rowerze śmigam od małego, ale bardziej po bułki do sklepu, ponieważ boję się, że mój 11 letni rower komunijny rozsypie się gdzieś na drodze. A całkiem serio to od niedawna mam zajawkę, żeby pośmigać sobie więcej i lepiej (w ogóle ostatnio dużo sportu zacząłem uprawiać), więc w wolnych chwilach siedzę przy kompie i szukam roweru Myślę, że jest tu ktoś z okolicy i kiedyś jakiś wypadzik się zorganizuje Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balbin Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Witam. Na forum zarejestrowałem się kilka tygodni temu więc wypada się w końcu przedstawić. Mam na imię Damian, mieszkam w okolicach Bytowa w woj. pomorskim, mam 27 lat. Do przygody z rowerem postanowiłem wrócić po kilkuletniej przerwie dlatego kupiłem nowy rower. Zamierzam jeździć głównie rekreacyjnie, może czasem dojeżdżać do pracy jak pogoda pozwoli Mój rower to biało-niebieski Kross Level A3 2013. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystan Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Witam, mam na imię Stanisław, jeżdżę kilkunastoletnim rowerem "górskim" z supermarketu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helloalice Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Witam. Mam na imię Ala i rower pokochałam od kiedy stał się on moim jedynym środkiem transportu do wakacyjnej pracy . Po dwóch latach stwierdziłam, że powinnam zainwestować w swoją pasję- po komunijnym góralu przyszedł czas na turystycznego Grand'a. (Może ktoś z okolicy Powidza/Skorzęcina/Mogilna/Konina/Strzelna chciałby mi czasem potowarzyszyć? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruznovsky Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Witam wszystkich. Moją przygodę z kolarstwem, zaczołem, gdy byłem u kolegi w Niemczech, gdzie jego tata, jeździł na maratony oraz inne tego typu rzeczy. Zaraził mnie tym. Po powrocie, zbliżała się moja 18-stka, z której postanowiłem przeznaczyć pieniążki na zakup roweru do treningów. Padło na KROSS Level A6 z 2012 roku, który sprawuje się bardzo dobrze, no i zaczołęm jeździć, już ponad rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artman Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Witam. Jestem z okolic Konina (Kleczew), od małego baaardzo dużo jeździłem jednośladem, jako że w okolicach jest dużo odkrywek kopalnianych to również nie brakowało zjazdów i wjazdów na różnego rodzaju wniesienia;) jednak od czasu gdy studiuje (2009) prakatycznie nie wsiadłem na rower, mój stary komunijny rower się rozpadł.... a i chęci nie było zeby coś nowego sobie sprawić.... aż wkońcu miesiąc temu zacząłem szukać czegoś dla siebie! rower jest od 3 dni ze mną (szary Focus cypress na deore). Wkońcu znalazłem wymarzony rower i będę śmigał kiedy tylko mogę po Poznaniu, a w wakacje po Powidzkim Parku krajobrazowym i okolicach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.