emi505 Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Cześć, jestem Emilia - od kilku dni szczęśliwa posiadaczka Krossa Level A4 Jazda na rowerze jest dla mnie jedną z najbardziej ulubionych aktywności fizycznych. Level A4 to mój pierwszy porządny rower (wcześniej jeszcze komunijny, supermarketowy pojazd, bo rowerem nie można tego nazwać). Do rejestracji na forum zachęcił mnie cockoseq, z którym, jak tylko pokaże się kilka stopni na plusie, wyjadę na podbój okolic Częstochowy i nie tylko Czekam więc z utęsknieniem na wiosnę i ślę wszystkim ciepłe pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sredniaq Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Cześć Chciałem się przywitać. Mam 31 lat. Od jakiegoś czasu już czytam forum, jest to moje podstawowe źródło informacji. Teraz postanowiłem dołączyć do Waszego grona. Wszsytko z poowodu roweru. Mój pierwszy rower górski użytkowałem z przyjemnością od 4 lat, niestety z braku czasu nie tak często jak bym chciał.Był to "składak" na ramie Moruk'a. Teraz przyszedł czas na zmiany, więc zrobiłem sobie prezent weselny w postaci full'a . Obecnie mieszkam za granicą, lecz pochodzę z Wrocławia. Jeżdzę głównie po lasach i leśnych ścieżkach. Pozdrawiam zakręconych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrionn Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Witam, mam na imię Adrian lat 21. Rowerem jeżdżę już kilka lat ale dopiero od tego roku chcę się tym poważniej zająć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chochol Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Cześć, nazywam się Michał, jestem z Rudy Śląskiej, prowadzę serwis rowerów od 12 lat, w branży już 17 rok. Kiedyś jeździłem /ścigałem się na rowerach szosowych, ten sezon chce zacząć MTB, zobaczymy jak to będzie. Mój pierwszy rower to Wigry 3, a potem wiele wiele różnych, w tym roku będzie Cannondale Super V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr33 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Cześć wszystkim mam na imię Michał i jestem z Łodzi. Obecnie jeżdżę na GIANT Terrago Disc z roku 2003 a więc już 10 lat. Aktualnie chcę kupić drugi rower do miasta najlepiej jakiegoś crossa możliwe, że coś z "Kandsa" Obecnie swoją pasją staram się zarazić Żonę i chyba mi się udaje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mfsn Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Cześć, Jestem Michał, lat 29, Mazury. Poszukuję roweru dla siebie, mam już pewne typy.Do tej pory jeździłem leciwym Krossem Grand Gold.Pozdrawiam Wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaissy Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Hej! Na imię mam Natalia, jeżdżę na rowerze bardzo aktywnie od 13 roku życia aczkolwiek stosunkowo niedawno zdecydowałam się na zakup czegoś lepszego. Jestem posiadaczką roweru Specialized Hardrock. Jazda tą bryczką sprawia mi ogromną przyjemność, dokupywanie stopniowo każdego elementu (począwszy od okularów) sprawia mi także niemałą radość. Mam 18 lat, jestem z Dolnego Śląska i.. mam głównie męskie zainteresowania. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
themarvin Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Witam, słonko wyszło, czas przesiąść się z auta na rower. Kilka dni temu nabyłem w padliniarskim stanie meridkę, włożyłem w nią mnóstwo pracy - do przysłowiowej ostatniej śrubki - wszystko zostało przesmarowane i wyrególowane! Więc czas śmigać! Do Was przybyłem w celu zakupu jakiegokolwiek amorka na przód, bo ten który zastałem jest w stanie krytycznym: wszystko przerdzewiałe i mega luzy. oraz po kilka porad co i jak rozkręcić (już znalazłem ) Pozdrawiam, i do zobaczenia gdzieś na trasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Marek1 Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Cześć! Mam na imię Marek i po latach (15-tu) wracam do pedałowania. Jako że wiek już sredni (+40) to i rower trekkingowy. Kupiłem Krossa Trans pacific i zacząłem przejażdżkę po okolicy. A mam co zwiedzać bo okolica wyjatkowa fajna do jazdy na rowerze (Krzeszowice). Stary Passat Rometu z 80-tych dalej stoi w garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speedlatin Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam. Jestem Tomek i jestem z okolic Koszalina. Na karku 23 lata. Na rowerze jeżdżę od małego. Aktualny rower kupiłem w zeszłym roku i w sumie od tamtego czasu jazda na rowerze bardziej chwyta mnie za serce. Pozdrwiam wszystkich forumowiczów i szukam kolegów i koleżanki z okolic i z Koszalina na spotkania i wypady rowerowe. Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Golota123 Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Witam Mam 21 lat na imię Bartłomiej, miłośnik motoryzacji a w wolnej chwili przerabiam modele miniaturowych aut i od czasu do czasu dłubię przy rowerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fisiek Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Jeszcze się nie przedstawiłem, a już wczoraj założyłem temat. Witam wszystkich z południa pięknej Wielkopolski. Filip jestem i rower lubiłem zawsze, ale w tym roku postanowiłem częściej i więcej jeździć. Od niedawna jestem posiadaczem Krossa Evado 1.0. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowawiosna Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Wraz z wiosną rozpoczęła się nowa era – era wiosennego roweru, nie marnując więc pogody chwytajmy za nasze ukochane dwa kółka i wyruszajmy na przejażdżkę <3 ------- https://www.facebook.com/RowerowaWiosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogdar Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Cześć. Mam na imię Darek i mieszkam w Białej Podlaskiej. Pozdrawiam wszystkich miłośników rowerów. Po kilkuletniej przerwie od jazdy rowerem, wracam na rowerowe szlaki, których w mojej okolicy nie brakuje. Rowerek to obecnie Unibike Evolution z 2009 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitman Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Witam, mam na imię Bartek i mam 21lat. Jeżdżę po okolicach Katowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goral1001 Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Witam! Mam na imie Tomek, rocznik 1987 mieszkam w okolicach Żywca/Bielska. Na rowerze od malego, najpierw reksio, potem stalowy joko z komunii, potem inny stalowy "goral", nastepnie stalowa kolarka kupiona za 200zl na allegro a od prawie 2 lat Giant revel 0. Jezdze praktycznie wszedzie, w tygodniu do pracy, w weekendy po lasach. Witam wszystkich milosnikow 2 i 3 kolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aal Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Witam Damian 25 lat, mieszkam w Niemczech. Po ponad 5 latach przerwy od dwóch kółek zaczynam przygodę od nowa. Sprzęt bez szału, zabytkowy jak na dzisiejsze czasy, ale solidny niemiecki Velo Schauff Catalonia. Kupiony na tzw. "Targu Rowerowym". Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aciek Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Cześć! Jestem Adam, studiuję i pracuję w Poznaniu, mam 24 lata. Kilka lat nie jeździłem na rowerze, wcześniej też nic poważnego w tej dziedzinie się u mnie nie działo, ale rok temu pojechaliśmy na dłuższą wycieczkę ze znajomymi na pożyczonych rowerach i wycieczka skończyła się decyzją o kupnie rowerów i prawdopodobnie w tej sprawie jakiś topic założę. Mam nadzieję, że też będą powody do dalszego udzielania się na forum. Od dawna mnie ciągnęło do roweru, ale nie było warunków, czasu i funduszy. Teraz te wszystkie czynniki w mniejszym lub większym stopniu występują, wiec czas zacząć zabawę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubica Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 czy jest ktos kto udzieli kilku info??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Czesc wszystkim, Bartek z Sosnowca. Wczesniej rower sluzyl mi glownie do dojazdu do pracy oraz do okazyjnej przejazdzki po miescie i okolicach. W tym sezonie i nastepnych mam zamiar spedzic znacznie wiecej czasu w siodle niz do tej pory. Dotychczas bylem biernym uzytkownikiem forum, ktoremu udalo sie juz kilka razy skorzystac z wiedzy forumowiczow. Pozdrawiam .o/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloczek99 Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Witam, Mam na imię Patryk, lat 20 . Okolice trójmiasta i zawsze śmigam na rowerze GT . Pełna niezależność. Jeżdżę po leśnych ścieżkach i każdemu życzę bezstresowej jazdy. Pozdrowienia dla Wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1994 Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 czy jest ktos kto udzieli kilku info??? Pytaj śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endriuPoznan Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Witam, Maciej z Poznania, 25 lat. Całe dzieciństwo to jazda na rowerze z kumplami. Później na studiach odpuściłem z braku czasu ale od 3 lat znów zaczynam reaktywować swoją pasję :-) zazwyczaj jeżdżę trasy wokół Poznania około 30-50 km, rok temu dwa większe wypady Poznań-Czarnków-Piła 130km i Poznań-Jarocin 87km. W tym roku w planach na lipiec Świnoujście-Hel :-) Pozdrawiam Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robinson777 Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 witajcie jestem ania i mam 24 lata, jestem na tym forum, ponieważ poszukuję roweru dla siebie na wiosne, a wogóle nie umiem zdecydować się na nic, bo się nie znam, mam nadzieję, że tutaj dowiem się czegoś co pozwoli mi podjąć jakąś decyzję odnośnie zakupu Ahoj! Wiosna nie jest zbyt okresem na kupowanie roweru (jesienią ceny chudną...), ale jeśli Ktoś śmierdzi groszem, to nie ma na co się oglądać :-) Zadaj sobie pytanie: do czego będziesz używać roweru (szosa, góry, miasto) Drugie pytanie: ile możesz wydać Potem chodzisz po sklepach i przymierzasz swoja "drugą" stronę do siodełek i sprawdzasz, na którym rowerku najlepiej się Tobie siedzi i jedzie. A potem po prostu podejmujesz decyzję i kupujesz swoje dwa koła Powodzenia Robert P.S. Ale pytaj wszystkich o wszystko, kto pyta, nie błądzi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maximus29r Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Witam ! Jestem Paweł i pochodzę z Lublina. Pragnę przyłączyc się do forum gdyz od kilku tygodni jestem posiadaczem 29r Grand Canyon 8.9 AL. Pierwsze kilometry mam już za sobą i nieukrywam, że jestem zachwycony lekkoscią i komfortem jazdy na 29r. Chciałbym podzielić się z wszystkimi swoimi spostrzeżeniami i uwagami jak równiez mam nadzieję skorzystac z wiedzy i doswiadczenia innych forumowiczów. Pozdrawiam serdecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.