Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Piotrek z Wrocławia 29 lat, rower jest moją pasją od średniej szkoły. Sezon się zaczyna więc postanowiłem dołączyc do grona zapaleńców i dzielić się tutaj swoimi wrażeniami z jazdy i wycieczek :)

Pozdrawiam wszystkich

Piotrek

Witam

jestem Adrian, dla przyjaciół Adrian :)

29 lat, mieszkam obok Świeradowa Zdroju..

zapraszam wszystkich na Single pod Smrkem, jak nie byliście jeszcze to dajcie znaka, oprowadzę was !

pozdrawiam

WItam z racji tego że wcześniej się nie przywitałem zrobię to teraz ;) Mam na imię Gabryś mam 18 lat mieszkam na Podhalu. Początkowo miałem zacząć przygodę z crossami jednak to nie wypaliło i zaraziłem się rowerem od kolegi ;) Od dwóch lat jestem zapaleńcem tego sportu cały czas powiększam wiedzę na ten temat. Myślę że na tym forum znajdę odpowiedzi na nurtujące mnie pytania ale także sam będę mógł służyć pomocą a więc Hej ;)

Witam,

Od pewnego czasu przymierzam się do zakupu nowego roweru. Od kilku tygodni systematycznie przeczesuje forum celem znalezienia istotnych dla mnie informacji.

Choć wątpliwości wiele miałem, nie odważyłem się pytać. Wszelkie informacje znalazłem ;)

Dzięki!

Pozdrawiam,

Tom

Witam.

Jestem Radek (27l) mieszkam aktualnie w UK, pochodze z pod Lublina. Po kilku latach przerwy wzielo mnie na jezdzenie:). Jakis czas temu pytalem na forum o rade jako gosc(kupno roweru) przeczytalem juz wiele tematow na forum i dzieki nim bardzo duzo sie dowiedzialem. Te kilka lat przerwy zostawilo mnie daleko w tyle jesli chodzi o sprzet... Ale staram sie nadrabiac braki.

Pozdrawiam

Witam Wszystkich,

Jestem Grzesiek 26 lat, aktualnie mieszkam na Ponidziu, na rower siadłem w wieku 5 lat i tak to trwa do dzisiaj z małymi przerwami. Aktualnie jeżdżę rowerem marki Active w 99% Made in ChRL kupionym przed wstąpieniem Polski do UE, ale jeszcze się koła krecą. Na przyszły sezon planuję zakup Kands lub Lazaro.

Najbardzej lubię jazdę po polnych drogach i szutrze.

Pozdrawiam Wszystkich

Witam, Mam na imię Piotrek, 24 lata mieszkam w Nowych Skalmierzycach, południowa Wielkopolska :) na rowerku zawsze coś gdzieś się jeździło, ale zawsze moje rowery to były raczej złomy :D w tym roku przyszedł poważniejszy zakup Giant Roam 4, jest to cross, bo będę jeździł raczej asfalt, ale leśną droga tez wpadnie gdzieś nad wodę itp.... a dalej możne apetyt wzrośnie w miarę jedzenia i pójdę w pewny kierunek szosa albo bezdrożna :D na razie to dojazdy do pracy, a czas wolny to przejażdżki.

Pozdrawiam

Cześć, jestem Tomek, pierwszy rower, na którym jazda sprawia przyjemność nabyłem dopiero w tym roku, wcześniejszego żelaza nie liczę :) Lubię jeździć, mam nadzieje, że zajaram się na dłużej. Zainteresowania to szeroko pojęta motoryzacja, uwielbiam motocykle, ujeżdżam dobrego wariata od kilku już lat :)

Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie.

Cześć,

Mam 38 wiosen, mieszkam w Krakowie i dołączyłem do Waszego forum w czasie poszukiwań dwóch kółek dla siebie i żony. Mój wybór padł na Lazaro v2 oraz damkę Kands 1100.

Pozdrawiam

dinuś

Witam wszystkich!

Nazywam się Paweł.

Mam 22... no prawie 23 lata.

Pedałuję w Białymstoku (proszę tylko bez skojarzeń :icon_lol: )

Do roweru jakoś zawsze mine ciągnęło, jednak jeżdżę trochę na poważniej od 3-4 lat.

Na forum trafiłem przyparzkiem, szukając porad co do wymiany niektórych części w (trochę zajeżdżonym) rowerze. :thumbsup:

witajcie

jestem ania i mam 24 lata, jestem na tym forum, ponieważ poszukuję roweru dla siebie na wiosne, a wogóle nie umiem zdecydować się na nic, bo się nie znam, mam nadzieję, że tutaj dowiem się czegoś co pozwoli mi podjąć jakąś decyzję odnośnie zakupu

Dzień dobry z Krakowa.

Jestem Maciek, z dziewczyną planujemy kupić rowery i szukam po forum pomocnych tematów.

Z doświadczeń, parę lat temu jeździłem trochę agresywniej, ale został mi po takich przygodach popsuty rower i sporawa blizna na nodze. Obecnie jak wspomniałem chcielibyśmy z dziewczyną zaopatrzyć się w rowery(jakieś standardowe, miasto/wieś), a ja sam składam pseudo-ostre koło do jazdy po bułki ;)

Witam, na imię mam Jarek, mam 17 lat, śmigam po Szczycieńskich terenach. Rowery strasznie mnie wciągnęły. Odkąd pamiętam zawsze z kumplami na osiedlu katowaliśmy całymi dniami kiedy była okazja. Rowerem nie nabijam zbytnio kilometrów, trenuję z kolegami na osiedlu "stunt" (cudzysłów ma podkreślić naszą amatorkę : ), lecz ostatnimi czasy zainteresowałem się Downhillem i Freeridem, jest tylko problem ze znalezieniem jakichś fajnych miejscówek iż Mazury to teren nizinny, na wakacje planujemy poszukać jakiejś miejscówki. Mam nadzieję, że zagoszczę długo na tym forum :) Mój rower to od 9-u miesięcy Kross Hexagon V4 z 2011 roku, ale w planach jest złożenie jakiejś dirtówki bądź zjazdówki :) Pozdrawiam.

Witam! Z tej strony Jonasz mieszkam w niewielkiej miejscowości na południu polski zwanej Goleszowem (obok Cieszyna) Rower miałem od zawsze jakąś meridę (UMF) okropnie nie lubiałem na niej jeździć gdyż była to taka pseudo zjazdówka i jest bardzo niewygodna a poza tym od dobrych paru lat jeżdżę na zielonej vespie co strasznie mnie rozleniwiło, tak na poważnie rowerami zacząłem interesować się na wiosnę w zeszłym roku ale nie były to takie zwykłe rowery. Jako ,że interesuję się antykami przypadkowo wpadła mi w ręce fabrycznie nowa ukraina jakiś czas potem dwa simsony z lat 40/50 i potem poszło to już lawinowo do dziś nazbierałem (jeżdżę czasem po złomach albo po lokalnych wioskach) ze 20 sztuk różnorakiego żelaza w większości są to rowery z lat 40/50 ale trafiły się też jakieś z lat 30. Wciągło mnie to na tyle ,że postanowiłem zbudować rower na ramie z bambusa (teraz męczę drugi) oraz zrobiłem replikę francuskiego roweru kurierskiego typu "porteur". Na razie wrzucę tutaj zdjęcie "bambusa" co by się pochwalić ale jak znajdę odpowiednie działy to będę się dzielił moimi domorosłymi konstrukcjami :)

http://zapodaj.net/842d424cd46ae.jpg.html

Pozdrawiam

Ahoj tam na horyzoncie :icon_cool:

Jestem Michał, niedługo 25 dzień mojego imienia :sorcerer:

przymierzam się do roweru miejsko trekkingowego jak wrócę z rejsu i postanowiłem zarejestrować się tu, aby uzyskać pomoc w doborze i poznać ludków coby może chcieli razem pojeździć w przyszłości :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...