PiotrekWroc Napisano 18 Marca 2013 Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Witam, Piotrek z Wrocławia 29 lat, rower jest moją pasją od średniej szkoły. Sezon się zaczyna więc postanowiłem dołączyc do grona zapaleńców i dzielić się tutaj swoimi wrażeniami z jazdy i wycieczek Pozdrawiam wszystkich Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HAYTOWER Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam jestem Adrian, dla przyjaciół Adrian 29 lat, mieszkam obok Świeradowa Zdroju.. zapraszam wszystkich na Single pod Smrkem, jak nie byliście jeszcze to dajcie znaka, oprowadzę was ! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzetar Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam Pod koniec zeszłego sezonu odkopałem w piwnicy swojego starego (chyba 17 letniego) Gianta GSR500 i po kliku przejażdżkach moje 4 litery przyzwyczajone do wożenia samochodem złapały bakcyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerad Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Również witam wszystkich forumowiczów. Wcześniej trochę forum czytałem jako nie zarejestrowany użytkownik, ale postanowiłem to zmienić Do zobaczenia na trasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekUrbanowicz Napisano 21 Marca 2013 Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Korzystam z forum pasywnie od roku. Właśnie to zmieniam. Korzystam z roweru od wielu lat. Tego nie zmieniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrys94 Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 WItam z racji tego że wcześniej się nie przywitałem zrobię to teraz Mam na imię Gabryś mam 18 lat mieszkam na Podhalu. Początkowo miałem zacząć przygodę z crossami jednak to nie wypaliło i zaraziłem się rowerem od kolegi Od dwóch lat jestem zapaleńcem tego sportu cały czas powiększam wiedzę na ten temat. Myślę że na tym forum znajdę odpowiedzi na nurtujące mnie pytania ale także sam będę mógł służyć pomocą a więc Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emL Napisano 22 Marca 2013 Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Witam, Od pewnego czasu przymierzam się do zakupu nowego roweru. Od kilku tygodni systematycznie przeczesuje forum celem znalezienia istotnych dla mnie informacji. Choć wątpliwości wiele miałem, nie odważyłem się pytać. Wszelkie informacje znalazłem Dzięki! Pozdrawiam, Tom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertLange Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Kraków wita Kraków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmazurek Napisano 23 Marca 2013 Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Witam. Jestem Radek (27l) mieszkam aktualnie w UK, pochodze z pod Lublina. Po kilku latach przerwy wzielo mnie na jezdzenie:). Jakis czas temu pytalem na forum o rade jako gosc(kupno roweru) przeczytalem juz wiele tematow na forum i dzieki nim bardzo duzo sie dowiedzialem. Te kilka lat przerwy zostawilo mnie daleko w tyle jesli chodzi o sprzet... Ale staram sie nadrabiac braki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arschenico Napisano 24 Marca 2013 Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Witam Wszystkich, Jestem Grzesiek 26 lat, aktualnie mieszkam na Ponidziu, na rower siadłem w wieku 5 lat i tak to trwa do dzisiaj z małymi przerwami. Aktualnie jeżdżę rowerem marki Active w 99% Made in ChRL kupionym przed wstąpieniem Polski do UE, ale jeszcze się koła krecą. Na przyszły sezon planuję zakup Kands lub Lazaro. Najbardzej lubię jazdę po polnych drogach i szutrze. Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cykloza Napisano 25 Marca 2013 Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Witam, Jestem Łukasz (20 lat),regularnie uprawiam kolarstwo od pięciu lat.Startuje w maratonach i innych mniejszych imprezach.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lefka Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Mieszkam w Krakowie, mam szosówkę i górala. Jeżdżę ile się da. Więcej z kolegami niż koleżankami. Czytam sobie forum od ubiegłego roku. W kilku rzeczach mi pomogło. Może i ja pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody891 Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam, Mam na imię Piotrek, 24 lata mieszkam w Nowych Skalmierzycach, południowa Wielkopolska na rowerku zawsze coś gdzieś się jeździło, ale zawsze moje rowery to były raczej złomy w tym roku przyszedł poważniejszy zakup Giant Roam 4, jest to cross, bo będę jeździł raczej asfalt, ale leśną droga tez wpadnie gdzieś nad wodę itp.... a dalej możne apetyt wzrośnie w miarę jedzenia i pójdę w pewny kierunek szosa albo bezdrożna na razie to dojazdy do pracy, a czas wolny to przejażdżki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Cześć, jestem Tomek, pierwszy rower, na którym jazda sprawia przyjemność nabyłem dopiero w tym roku, wcześniejszego żelaza nie liczę Lubię jeździć, mam nadzieje, że zajaram się na dłużej. Zainteresowania to szeroko pojęta motoryzacja, uwielbiam motocykle, ujeżdżam dobrego wariata od kilku już lat Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serwen Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam serdecznie pochodzę z okolic krk, przygodę z rowerami lepszej marki mam zamiar dopiero zacząc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinus Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Cześć, Mam 38 wiosen, mieszkam w Krakowie i dołączyłem do Waszego forum w czasie poszukiwań dwóch kółek dla siebie i żony. Mój wybór padł na Lazaro v2 oraz damkę Kands 1100. Pozdrawiam dinuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bagins Napisano 26 Marca 2013 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam wszystkich! Nazywam się Paweł. Mam 22... no prawie 23 lata. Pedałuję w Białymstoku (proszę tylko bez skojarzeń ) Do roweru jakoś zawsze mine ciągnęło, jednak jeżdżę trochę na poważniej od 3-4 lat. Na forum trafiłem przyparzkiem, szukając porad co do wymiany niektórych części w (trochę zajeżdżonym) rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sexiflexi Napisano 29 Marca 2013 Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 witajcie jestem ania i mam 24 lata, jestem na tym forum, ponieważ poszukuję roweru dla siebie na wiosne, a wogóle nie umiem zdecydować się na nic, bo się nie znam, mam nadzieję, że tutaj dowiem się czegoś co pozwoli mi podjąć jakąś decyzję odnośnie zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sertom Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Dzień dobry z Krakowa. Jestem Maciek, z dziewczyną planujemy kupić rowery i szukam po forum pomocnych tematów. Z doświadczeń, parę lat temu jeździłem trochę agresywniej, ale został mi po takich przygodach popsuty rower i sporawa blizna na nodze. Obecnie jak wspomniałem chcielibyśmy z dziewczyną zaopatrzyć się w rowery(jakieś standardowe, miasto/wieś), a ja sam składam pseudo-ostre koło do jazdy po bułki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JonSnow Napisano 31 Marca 2013 Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Witam, na imię mam Jarek, mam 17 lat, śmigam po Szczycieńskich terenach. Rowery strasznie mnie wciągnęły. Odkąd pamiętam zawsze z kumplami na osiedlu katowaliśmy całymi dniami kiedy była okazja. Rowerem nie nabijam zbytnio kilometrów, trenuję z kolegami na osiedlu "stunt" (cudzysłów ma podkreślić naszą amatorkę : ), lecz ostatnimi czasy zainteresowałem się Downhillem i Freeridem, jest tylko problem ze znalezieniem jakichś fajnych miejscówek iż Mazury to teren nizinny, na wakacje planujemy poszukać jakiejś miejscówki. Mam nadzieję, że zagoszczę długo na tym forum Mój rower to od 9-u miesięcy Kross Hexagon V4 z 2011 roku, ale w planach jest złożenie jakiejś dirtówki bądź zjazdówki Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bittek Napisano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Witam, jestem Tomek ze Szczecina, do zobaczenia na szlakach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HansSolo Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Śmigam po asfalcie w okolicy Krakowa, mniej po polnych drogach. Ale plany są takie, żeby pojeździć po górkach. Jeden z pomysłów to Kralova Hola. Trochę już jeżdżę. Trochę rowerów już napsułem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koro88 Napisano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam, Piotrek (25) z Gdyni, niedawno kupiłem pierwszy tani rower na początek. Odrestaurowałem go, włącznie z malowaniem w moim guście Zaczynam swój pierwszy sezon ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aspartam Napisano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Witam! Z tej strony Jonasz mieszkam w niewielkiej miejscowości na południu polski zwanej Goleszowem (obok Cieszyna) Rower miałem od zawsze jakąś meridę (UMF) okropnie nie lubiałem na niej jeździć gdyż była to taka pseudo zjazdówka i jest bardzo niewygodna a poza tym od dobrych paru lat jeżdżę na zielonej vespie co strasznie mnie rozleniwiło, tak na poważnie rowerami zacząłem interesować się na wiosnę w zeszłym roku ale nie były to takie zwykłe rowery. Jako ,że interesuję się antykami przypadkowo wpadła mi w ręce fabrycznie nowa ukraina jakiś czas potem dwa simsony z lat 40/50 i potem poszło to już lawinowo do dziś nazbierałem (jeżdżę czasem po złomach albo po lokalnych wioskach) ze 20 sztuk różnorakiego żelaza w większości są to rowery z lat 40/50 ale trafiły się też jakieś z lat 30. Wciągło mnie to na tyle ,że postanowiłem zbudować rower na ramie z bambusa (teraz męczę drugi) oraz zrobiłem replikę francuskiego roweru kurierskiego typu "porteur". Na razie wrzucę tutaj zdjęcie "bambusa" co by się pochwalić ale jak znajdę odpowiednie działy to będę się dzielił moimi domorosłymi konstrukcjami http://zapodaj.net/842d424cd46ae.jpg.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wloczykij2 Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ahoj tam na horyzoncie Jestem Michał, niedługo 25 dzień mojego imienia przymierzam się do roweru miejsko trekkingowego jak wrócę z rejsu i postanowiłem zarejestrować się tu, aby uzyskać pomoc w doborze i poznać ludków coby może chcieli razem pojeździć w przyszłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.