3143k4r2 Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Powitac Łukasz rocznik 80 z Lodzi na rowerze odkad pamietam. Przerobilem XC, BMX Street/Flat, Enduro, Trial. Aktualnie wolniej i spokojniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Jakoś wcześniej nie zauważyłem, choć na forum już od dawna zaglądam. Pora się wreszcie oficjalnie przedstawić. Jestem Mikołaj, rocznik 80. Izabelin-Truskaw, więc prawie w Kampinosie mieszkam, he he człowiek z buszu. Kiedyś piękny Wheeler, niestety skradziony, teraz wreszcie od niedawna crossowy Scott sportster 40 2012. Muzyka, podróże rower i gitary, to moja odbitą zainteresowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robinson777 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Pozdrawiam wszystkim Forumowiczów! Właśnie wracam do gry po półrocznej, przymusowej przerwie... Mam na imię Robert, 45 lat, mieszkam w Śremie (teren płaski jak naleśnik...), jestem już za stary na DH/FR, przekonał się o tym mój biedny rowerek, polecam wszystkim enduro. Przesiadłem się z GT na Treka, resztki tego pierwszego straszą w garażu... Jeżdżę w tej chwili na sztywniaku, ale każdemu polecam fulla. Staram sę nie schodzić poniżej 10 tysiaków km rocznie, ale po piasku, błocie i kamieniach ciężko to idzie... Mam na oku Treka Slasha 9, trzymajcie kciuki, aby budżet wytrzymał ;-) Trzymajta się wszyscy pozytywnie zakręceni! Ci duzi i Ci mali! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralphi Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Witam wszystkich, Mam na imię Rafał, 29lat, urodzony na podkarpaciu (okolice leżajska jak kolega kilka postów wyżej ) a obecnie od kilku lat Łódź. Rowerem dosyć sporo jeździłem w czasach szkolnych, później przyszedł długi czas rozłąki z dwoma kółkami związany ze studiami aż w końcu dojrzałem do decyzji o kupnie nowego roweru. Na tą chwilę przejechane marne 50km, ale jak tylko zrobi się trochę cieplej zamierzam zacząć dojeżdzać rowerem do pracy więc tempo nakręcania km powinno szybko wzrosnąć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jomac Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Witam wszystkich, Mam na imię Rafał, 29lat, urodzony na podkarpaciu (okolice leżajska jak kolega kilka postów wyżej ) a obecnie od kilku lat Łódź. Rowerem dosyć sporo jeździłem w czasach szkolnych, później przyszedł długi czas rozłąki z dwoma kółkami związany ze studiami aż w końcu dojrzałem do decyzji o kupnie nowego roweru. Na tą chwilę przejechane marne 50km, ale jak tylko zrobi się trochę cieplej zamierzam zacząć dojeżdzać rowerem do pracy więc tempo nakręcania km powinno szybko wzrosnąć. Pozdrawiam Witamy łodzianina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domowik Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Witam wszystkich. Mam 31 lat i na początku lutego kupiłem nowy rower po kilku latach przerwy w kręceniu spowodowanych wpadkiem i generalnie brakiem czasu. Ujeżdżam (dotąd skromne ~230km, ale się rozkręcam) rowerek XC po lasach, bagnach i polodowcowaych górkach i dolinach w bliższych lub dalszych okolicach Łomży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitam Napisano 18 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Skorzystam i ja się przywitam Piotr za tydzień 42 lata.... W tamtym roku lekarz zalecil więcej ruchu i..... padlo na rower. Kupiłem Krossa TransAlpa i od września nakręciłem ponad 600 km po okolicy Kędzierzyna-Koźla. W tej chwili zaczynam powoli przygotowania do wypawy Świnoujście-Hel... Złapałem rowerowego bakcyla!!! Wysłane z mojego Grand X In za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbut Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Witam wszystkich Jestem mocno zaawansowanym rowerzystą. Od 30 lat ciągle kręcę te km. Roczny przebieg to 8000-10000km a o latach swoich wolę nie wspominać Moją pasją są rajdy turystyczne jak również maratony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwachukwachu Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobol9o Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam wszystkich, od dłuższego czasu śledzę forum i w końcu postanowiłem dołączyć do braci rowerowej. Nazywam się Sebastian, od urodzenia mieszkam we Wrocławiu czyli już 23 lata. Jeżdżę na Felcie Q520 z 2010 roku, i z tego co kupiłem zostały tylko hamulce i rama Niedługo w galerii dodam jakieś zdjęcia co to wyszło Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewy93 Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam. Na imię mam Kacper i mieszkam w małym, ale malowniczym Pasłęku. Obecnie ujeżdżam wiekowy wynalazek z zza granicy. Z jego stanu pierwotnego niewiele zostało, był i jest modyfikowany. Nie wykluczam przeróbki na ostre Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misieks Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkk Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Witam Mam na imię Jacek, 36 lat, mieszkam w okolicach Wrocławia. Jak dotąd traktowałem rower jako środek transportu i dopiero od ok. 2 lat jeżdżę bardziej rekreacyjne w terenie. Rocznie przejeżdżam ok. 3 500 - 4 000 km. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witam Zarejestrowany w celach edukacyjnych, główne hobby to Airsoft a rowerek z doskoku jak nuda doskwiera czy tam brzuchol od piwska rośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Howarduck Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witam! Jestem świeżak na tym forum choć wiekowo już na półmetku.Mam 35 lat mieszkam w okolicach Warszawy. Po długich latach nieoglądania świata z siodełka w tym roku postanowiłem postawić na dwa kółka i pojeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pij12 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witam wszystkich mam na imię Kamil mam 13 lat i jeżdżę na rowerze dla przyjemności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skocek Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gooral661 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Paweł, 28 lat, Lublin. Rower dla mnie to styl życia, zainteresowanie, środek transportu. Jeżdżę od kiedy pamiętam i uwielbiam przy rowerach dłubać. Sam mam kilka, oczywiście złożone samemu. Ostre, street, mtb... Każdy rower służy do czego innego, ale jazda na każdym z nich sprawia taką samą radochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaskaderNaWigry3 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Bartek, mam 13 lat (Jak na swój wiek jestem ogarnięty.). Interesują mnie szczególnie rowery z czasów PRL-u. Jestem wielkim miłośnikiem kultowych rowerów firmy Romet. Prowadzę nawet facebookową stronę o tychże sprzętach, do której lajkowania serdecznie zapraszam. facebook.com/oldromet Na feriach kupiłem Wigry 3 z 1986 roku,. Szukałem długo odpowiedniego egzemplarza tego modelu. Będzie teraz przechodzić remont na oryginalnych częściach. Niedawno dowiedziałem się też, że moja sąsiadka ma Rometa/ZZR Karata (Może ktoś ze starych wyjadaczy pamięta... Jest to pierwszy polski składak produkowany od drugiej połowy lat 60. do początku 70.), którego prawdopodobnie niedługo od niej kupię. Mieszkam w małym czterotysięcznym miasteczku na Podkarpaciu. Zwie się ono Sokołów Małopolski. Tutaj mnóstwo ludzi śmiga na sprzętach tej bydgoskiej marki. Mam nadzieję, że nie będziecie jakoś mnie dyskryminować ze względu na mój młody wiek i liczę na miłą współprace. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy0510 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Witam jestem Matusz 21 lat chcem kupić rower crosowy mam nadzieje ze mi doradzicie jaki osprzęt ,firme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalafior Napisano 9 Marca 2013 Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Witam wszystkich. Mam 41 lat i z powodzeniem turlam się na Kross Level A8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertLange Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Witam wszystkich. Mam dwa rowery, rodzinę, kredyt, mało czasu. Ile się da jeżdżę sam, z żoną i/lub z dzieckiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerosene Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Witam, mam na imie Alan, mam 24 lata i jestem z Nowej Soli ale obecnie mieszkam w Bydgoszczy. Dzisaj zamowilem sobie rower Kross Level A6 ale przez ostatni rok jezdzilem na Univeral rowerze ktory nie mozna zatrzymac, ma krzywe kola, krzywa rame, blotniki ocieraja o opone, peknieta kierownice, dwa rozne pedaly, zeby ruszyc od zatrzymania trzeba 2,5 razy pedalowac zanim sie ruszysz i wiele innych wad... ale w ubieglym roku nabilem okolo 1500km Krossem bede jezdzil do pracy i po lesie troche, ale najpierw musze poprawic kondycje. Jestem zawodowo informatykiem i troche sie zasiedzialem... no i brzuch rosnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CreativePL Napisano 15 Marca 2013 Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Dzień dobry. Nazywam się Dawid (24l) i pochodzę z pięknego miasta z tramwajami które podobno leży nad morzem, czyli Szczecin. Na forum zarejestrowałem się już w 2006 ale to praktycznie tyle, jeżeli chodzi o moją aktywność tutaj. Na rowerze, jeżdżę od kiedy pamiętam. Jednak dopiero od kilku lat, bardziej na poważnie. Poruszam sie Krossem A2 z 2006. Oczywiście dużo części zostało już wymienionych z orginalnych, i ciągle są wymieniane. Ale o szczegółach to już dowiecie sie wkrótce w dziale "Wasze Rowery" A tak poza tym niepokorny liberał zarówno gospodarczy jak i światopoglądowy, a zarazem realista, maniak filmów i seriali, wielbiciel złotego trunku, fan reggae, ragga, dancehall, a na dodatek urzędas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witam. Mam na imię Michał, ponad ćwierć wieku na karku. Rower traktuję jako odskocznię i małe wyżywanie się na górkach i pagórkach w mieście Łodzi Na co dzień serwisant/handlowiec w sklepie komputerowym. Fan marki UNIBIKE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.