Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Kwietnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HapTi Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Witam. Na imię mi Paweł. Mam 16 lat. Pochodzę z Łodzi, gdzie nadal mieszkam. Uwielbiam jeździć na rowerze, niestety aktualnie posiadam jakiegoś starego SCOTTa (ma już prawie 8 lat) z piszczącymi i trzeszczącymi amortyzatorami (przód i tył), za które nie mam zamiaru się zabrać, bo wolę kupić jakiś nowszy rower, bo ten jest na mnie za mały. Mokrego dyngusa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kysa275 Napisano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Cześć wam wszystkim jestem Krzysiek lat 29 i mieszkam w Kędzierzynie-Koźlu. Jeżdżę głównie dla zdrowia i utrzymania kondycji czyli spokojnie i bez wariowania. Rower jaki posiadam to Kross Hexagon V4 z 09r ale już myślę nad zmianą na lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piepior Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 witam, mam na imie Paweł, mam 21 lat. Pochodze z okolic Gdanska. Od małego wszędzie rowerkiem, chociaz ostatnio zaniedbałem gdy mam samochod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LosConrados Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam Mam na imię Konrad, wiek 24, jestem z Olsztyna. Teren po którym się tu przemieszczam jest wystarczająco urozmaicony wiec nie da się nudzić Na rowerku śmigam już jakieś 4 lata, mój rower to sprzęt made in market... ale od roku zacząłem wymieniać komponenty tak wiec teraz z marketowego nabytku została tylko rama Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teclav Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam. Jestem Tecłav, na rowerze odkąd pamiętam. Najpier trójkołowa agatka (yrwane tylko koło prawe) potem reksio(rama złamana w pół) następnie perła (złamany widelec) potem romet canyon (pęknięta główka ramy) następnie merida yankees (pęknięta powyżej haka przerzutki, zespawana, sprzedana(nabywca wiedział o spawie, żeby nie było)) i teraz Matts speed. Epizodami od xc, odrobinę trialu i fr i teraz z powrotem w stronę xc. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shrink Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Wita Was Sebastian z Nowogardu. Jeżdżę dosyć sporo po moich okolicach, po leśnych i polnych drogach. Takie XC nizinne. Szkoda tylko, że moje tereny to chyba jeden z najbardziej płaskich rejonów w kraju, bez żadnych atrakcji turystycznych. Bardzo zazdroszczę mieszkańcom południowych rejonów Polski górskich ścieżek, ciekawych miejsc i wspaniałych widoków. Ale trudno, i tak będę jeździł, nie sądzę, żeby kiedykolwiek miałoby mi się znudzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narrator Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Siemka. Jestem Norbert. Mieszkam w Bukownie. Piękne urozmajcone lasy oraz duzy obszar nie wykorzystanych łąk na których istnieje efekt wypocin moich i znajomych. ;] Preferuje głównie Dirt. Na rowerku od roku. Ale szybko sie uczę. Forum znalazłem szukając informacji na temat budowy hopek, i jakoś zostałęm na dłużej. ;] Pozdrower. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geqon Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Witam Konrad jestem z Radomia. Rower był u mnie od dziecka pamiętam jak ojciec uczył mnie jeździć hehe , ile gleb człowiek zaliczył, kilkanaście razy zdarte kolana i łokcie to były dawne czasy. W miarę upływu lat rowerki się zmieniały później trochę to zaniedbałem długo nie miałem. Od zawsze lubiłem jeździć na rowerze. Na forum trafiłem aby dowiedzieć się więcej. Przyszedł czas na zmianę roweru liczę na pomoc z waszej strony Pozdrawiam forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiarzp Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Siema wszystkim jestem Przemek 24 lata. Na lowelku od nie pamiętnych czasów. Poważną przygodę Enduro zacząłem na początku ubiegłego roku ( po zakupie nowej maszynki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalach Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Witam! Nazywam się Marcin i mam 17 lat. Jeżdżę od 1 podstawówki i tak mi już zostało. Ostatnio zauważyłem bardzo ważną rzecz: rower to moja pasja i bardziej lubię szosę niż kross;) A i mieszkam w Rzeszowie, jest ktoś z tej jakże pięknej miejscowości? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek12341234 Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 no to tak witam wszstkich szczesliwych bikerów. mam 16 lat jestem z radomi pod koniec zeszłego roku zaczołem jezdzic powazniej w maratonach. mam nadzieje kontynuowac i jak narzie dobrz eidzie jak ktos z radomi jest to mozemy razem potrenowac pozdro all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzikun Napisano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Witam, Mam na imię Filip i mieszkam w Gdyni. W zeszłym roku złapałem rowerowego bakcyla i wiem, że nie ma już dla mnie ratunku. Od jakiegoś czasu staram się ogarnąć temat rowerów, zarówno w zakresie nazewnictwa, sprzętu jak i serwisu. Dzięki forum zacząłem już ulepszanie mojego Cube'a. Jak na razie zainwestowałem w nowe pedały (Time Alium ATAC) i hamulce (Shimnao SLX). Boję się, że będzie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateoo117 Napisano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam. Nazywam się Mateusz mam 13lat.Kowerami interesuje się od kiedy tylko pamiętam,a także lubię fotografie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadu Napisano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam Chciałbym się serdecznie przywitać. Po latach abstynencji odkurzyłem rowerek i śmigam sobie jak tylko mam chwilkę czasu.Urodziłem się w Katowicach, mieszkałem w Mysłowicach a "karierę" zaczynałem na rowerku marki jak dobrze pamiętam "Bobo" Miałem wtedy niecałe 5 lat. Ale pamiętam moment, na spacerku z śp babcią, kiedy boczne kółeczka przestały szurać po asfalcie, i kiedy dumny wracałem do domu z przekręconymi do góry. Potem Odrobiłem lekcje Wigry 4, potem inne wynalazki, w tym terenówka i wyścigówka. Teraz mieszkam w Tarnowie od 2007 roku i posiadam stare Bianchi "terenowe" które co prawda jeszcze jeździ, ale. Inwestycja w ten rower jest nieopłacalna.Jeszcze muszę dozbierać parę groszy na Viper lub Zetosa.No i znaleźć normalny sklep rowerowy w Tarnowie :)Wszelkie sugestie, tak samo jak krytyki mile widziane.Mam swoje lata, ale można ze mną mimo to pożartować.Trasy rowerowe wybieram raczej po bardziej płaskim terenie.Górskie wyprawy odpadają, ale to nie z powodu mojego lenistwa, ale z powodów zdrowotnych niestety. Pozdrawiam z Polskiego Bieguna Ciepła. Dadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyer Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 To i ja się przedstawię Trzydziestolatek pragnący pojeździć mocniej "po górkach" czyli rajcuje mnie MTB. Muszę najpierw złapać kondychę i wtedy wystartuję w jakiś maratonie MTB Pozdrawiam, Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam, mam na imię Bartek, mam 25 lat i właśnie składam sobie coś czym mógłbym pośmigać po Toruńskich bezdrożach(budżetowy rower, na razie mam ramę ze swojego staruszka górala i dawcę części za 160zł). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voytas Napisano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Siema. Witam forumowiczów. Mam na imie Wojtek i przy 31. wiośnie odnawiam swoje zainteresowania rowerowe. Do zobaczenia na trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kafkaZmlekiem Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Ach, już dosyć tego anonimowego przeglądania Witam wszystkich z Łodzi - czy może raczej ahoj? Rowerzystka ze mnie o taka maciupka, 22 letnia ale postawiłam sobie za cel zabrać się za rowerowanie sensownie W związku z czym (z tym "maciupkowstem") rower mam niskobudżetowy, ale jest nam razem całkiem dobrze;) I mimo, że to "góral" to preferuję teren płaski nie kręci mnie szaleństwo po wertepach aczkolwiek mało uczęszczany teren płaski już tak pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrus96 Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam, mam na imię Karol, 42 latka ,mieszkam w Zgorzelcu. Rowerek wykorzystywany w miarę wolnego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlaVa Napisano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 No to i ja coś tutaj napiszę Piotr, 29 lat. Ostatnie kilka lat niestety bez niczego między nogami (co ma dwa kółka oczywiście ). W tym roku postanowiłem że wrócę do rowerowania Szczególnie że moim hobby jest także fotografia, więc mam nadzieję łączyć jedno z drugim Mieszkam w Warszawie, ale wolę jeździć po górach :/ Niestety w okolicy występują raczej nie wielkie wzniesienia, więc myślę, że wszelkie urlopy itp. będą w kierunku południowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puch Napisano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 puch, 24, b-stok, a nowy rower już niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam, Maciek 26 lat - Warszawa. Na rowerach od urodzenia od tej wiosny mam zamiar zakupic jednak wreszcie cos porzadnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskaruss Napisano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Oskar, lat 17. Moja przygoda z rowerami ciągnie się od małego, w sumie rower zawsze istniał w moim życiu (jak i w mojej rodzinie). Nie dawno cieszę się z Giant'a talon'a 3. Pochodzę z Zawiercia (jura Krakowsko-Częstochowska) więc idzie trochę poszaleć po terenie, co lubię Pozdrawiam i udanego/bezpiecznego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.