Mycroft Napisano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Witam wszystkich serdecznie u progu Świąt! Jestem Marek i uwielbiam jazdę na rowerze. Po kilkuletniej rozłące z dwoma kółkami w tym sezonie znów zasiadłem za sterami )). Jeżdżę amatorsko po górkach (których nie brakuje w okolicach Wałbrzycha) dla frajdy i ogólnego podtrzymywania sprawności fizycznej. Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś na trasie!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cockoseq Napisano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Witam, Mam na imię Mateusz i jestem z Częstochowy. Na rowerze jeżdżę odkąd pamiętam z wyjątkiem przymusowej przerwy przez ostatnie 4 lata. Dopiero teraz dorobiłem się "normalnego" roweru (Scott Aspect 630) ale przed zimą zdążyłem zrobić tylko 250 km więc z niecierpliwością czekam na odpowiednie warunki na dworze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyko Napisano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Witam, mam na imię Paweł. Na rowerze z kilkunastoletnią przerwą jeżdżę od dziecka. Kiedyś ostra jazda, ściganie. Teraz z racji wieku szybka tutystyka. Mój obecny sprzęt to Giant Terrago 2005 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek86 Napisano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Witam, Bartek, 26 lat, mieszkam w podpoznańskich Koziegłowach i w tutejszych rejonach pokonuje kilometry na rowerze (średnio ok 45 km). Na kole drugi sezon, także zimą na rolce. Jeżdżę na GIANT BOULDER, przeciętny rowerek, ale w tym roku przejechał 4600 km bez większych problemów. Na forum na pewno zainteresują mnie działy o tematyce warsztatowej i podróże. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arte Napisano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Jestem Natalia, mam 20 lat, oraz jestem technicznym n00bem- za swoje szczytowe osiągnięcie (z którego i tak jestem dumna) uznaję samodzielną wymianę dętki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariano91 Napisano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Witam. Mam na imię Marcin i mam 21 lat. Mieszkam w Warszawie. Na rowerze jeżdżę raczej rekreacyjnie po szosie. Dzięki forum chciałbym podnieść swoje umiejętności techniczne, ponieważ w najbliższym czasie planuję modyfikację roweru. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walugschtein Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Witam Mam na imię Gynek i pochodzę ze Śląska. Jeżdżę GT agressor XCR i nie narzekam Mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś na trasie Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fugazi Napisano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witam. Nazywam się Szymon. Mieszkam w Jabłoniu, małej wsi w województwie Lubelskim. Rowerem jeżdżę odkąd pamiętam. Na wiosnę planuje zakup nowego roweru szosowego. Mam na oku kilka modeli, ale nie jestem pewien jaki będzie odpowiedni. Oprócz rowerów bardzo interesuje się muzyką (mój login jest nazwą jednej z płyt zespołu Marillion) i motoryzacją. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolekgadno Napisano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Siema:) Karol mieszkam w Gądnie. To taka mała wieś na północnym zachodzie województwa zachodniopomorskiego, z kąd wszędzie jest daleko:) Za to jest tu dużo tras do jazdy rowerem, co sprawiło, że już od piątego roku życia na dwóch kołach. Dziś mam prawie 26 lat i nic się w tym nie zmieniło. Co prawda miałem ponad rok czasu przerwy, ale już nie mogłem bez tego wytrzymać i kupiłem rower. na razie dziadka, ale marzeniem jest jakiś ładny Scott. Jeszcze dwa lata temu dla przyjemności robiłem 250 - 300 km tygodniowo, obecnie brak kondycji, ale do wakacji się nadrobi. Pozdrowiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shortee Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Cześć, na imię mam Marcin. Na forum wszedłem ze względu na ludzi, z którymi mógłbym pokręcić w okolicach Chrzanowa, od czasu do czasu jakiś weekenowy wyjazd rowerowy. Dostęp do wiedzy szeroko pojętej też się przyda oraz informacje o amatorskich zawodach i wspólnych startach. Pisać za dużo nie będę bo wiadomo jak jest na forach i rzucać się na każde pytanie nie mam zamiaru. Zresztą nie jestem z tych którzy za wszelką cenę po miesiącu chcą mieć nabite tyle postów jak niektórzy użytkownicy od kilku lat. Z konkretnych informacji: młody 30 lat, rower w okresie zimowym to głównie weekend po 4 godziny każdego dnia, czasem uda się w tygodniu, niestety ze względu na pracę w okresie zimowym tylko tyle mogę zrobić. Unikam asfaltu, chyba że jakaś dojazdówka. Dużo biegam i robię masę innych nie do końca normalnych rzeczy ;)Zamiast telewizji wole książkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukeps Napisano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Witam wszystkich. Na imię mam Łukasz i pochodzę ze Szczecina. Dzisiaj skończone 25 lat. Na codzień pracuję w salonie rowerowym jako sprzedawca ( czasami mechanik ). W wolnym czasie staram się trzymać formę rowerową. Jeżdżę wszędzie gdzie się da ( przeważnie las ).Z chęcią pomogę w kwestiach technicznych, merytorycznych jak i podzielę się swoim doświadczeniem z jazdy rowerem. Obecnie pracuję nad budową nowego roweru i testuję podzespoły do projektu. Poza rowerami tylko sport - kulturystyka, bieganie - były pracownik fitnesstudia - i w tych dziedzinach mam wiele do powiedzenia, dietetyka ... a reszta to już tylko rozrywka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jomac Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Witam wszystkich, Mam na imię Asia, mieszkam w Łodzi i głównie tu śmigam na rowerze. Jak tylko przyjdzie wiosna, zapraszam do wspólnych przejażdżek Mam nadzieje,że są tu jacyś ludzie z Łodzi:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 kolejna Asia z łodzi witamy w naszych skromnych progach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CittO Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Witam ponownie po długiej przerwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jomac Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 O mnie chodzi z ta długa przerwą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alu Napisano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Siema. Mihau z Łodzi. Forum znalazłem przypadkiem przeszukując czeluście internetu. Zawsze jeździłem MTB, ale 2 lata temu przesiadłem się na crossa i zabawa zaczęła się od nowa. Śmigam dla przyjemności, zdrowia i małej rehabilitacji. W planach wyczieczki z moją połówką w niezbadane wcześniej okolice Łodzi. Pozdrawiam serdecznie wszytskich forumowiczów i do zobaczenia w trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemol96 Napisano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Cześć, mam na imię Przemek jestem z Zielonej Góry. Forum znalazłem po prostu szukając informacji o rowerach, chcę zacząć jeździć w MTB. Chętnych do wspólnej jazdy zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
repak59 Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Siema, jestem Kacper - lat 14,5 od ostatnich miesięcy nie mogę przestać myślec o rowerach Składam sobię Kross'a level A4 i czekam na pogodę Pozdrawiam, szerokiej drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek040982 Napisano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 To i ja się przywitam. Jestem Tomek 30 lat , z Marek koło Warszawy. Rowerem jeździłem praktycznie od 15 roku życia z tym że niestety po 6 latach przestałem. Teraz postanowiłem wrócić do starej pasji. W sierpniu wyjeżdżam do Barcelony , jeżeli ktoś chętny to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekm Napisano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Cześć Mam na imię Krzysiek, na stan dnia 29 styczeń 2013 mam 20 lat Jestem z Legionowa, trenuje kolarstwo górskie od 12 roku życia. Jest to mój sposób na życie, moje hobby,pasja Prowadzę bloga www.kmorawski.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaGie Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Przywitać się wypada. Więc jestem Krzysiek, Długo się przymierzałem do kupna roweru, zacznę od używanego rowerku kupionego poprzez właśnie to forum, od jednego z Was. Jak tylko go odbiorę to się pochwalę. Pozdrawiam, do zobaczenia na szlakach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanNoName Napisano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Wcześniej jakoś ten temat nie wpadł mi w oczy a korzystam z forum od jakiegoś miesiąca przez który dowiedziałem się wiele ciekawych rzeczy z tematyki rowerowej, o których wcześniej nie miałem pojęcia. No, więc na imię mi Piotrek(koledzy mówią na mnie krzywy ), mam 16lat, mieszkam w jednej z pod leżajskich wsi. Rowerem jeżdżę codziennie do szkoły po 2km w jedną stronę od 5 roku życia. Ale wcześniej nie przywiązywałem wagi do mojego sprzętu(byle jako tako jechało) dopiero od pewnego czasu bliżej zainteresowałem się tematyką rowerową no i tak przywiało mnie na to forum. Jeśli chodzi o moje preferencje co do jazdy to lubię i szybko pomykać po asfalcie ale też z racji, że za płotem mam spory las czasem i tam wpadam. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mechanior Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Witam wszystkich Nazywam się Łukasz Jestem z żor mam 34 lata na rowerku smigam od małego mój sprzet to stary 14-letni wheeler i jescze żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adimax Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Siemson. Adam , 22 lata, Gdańsk. Rower Giant Iguana z 07 , nie przejmuję się tym bo tylko ramka została z oryginalnego. Reszta okresowo wymieniana Dawno już założyłem konto, ale dopiero teraz postanowiłem się przywitać. Bardzo przydatne informacje dot. spd tutaj znalazłem i dzięki temu już do mnie dochodzi zestaw. Dziękuję bardzo. Pozdrawiam. Ps. Jakby ktoś chciał na jakiegoś tripa albo cuś - to śmiało piszcie. Moi koledzy do trąbki a nie rowerzyści ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belet Napisano 2 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Bry. Gniewomir się kłania z Rzeszowa. Przeciwnik samochodowego dynamizmu, niezdrowej żywności i industrializmu. Co zatem zwolennik zdrowego trybu życia: rower (maratony XC), siłownia.. Zainteresowania: rowery xd, dietetyka, filozofia, chemia. Mam nadzieję że moja "współpraca" z innymi forumowiczami wypadnie z korzyścią dla nas wszystkich, czegoś się dowiem od was, czymś się podzielę. pozdrawiam ze stolicy podkarpackich gór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.