Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Mam na imię Bartek i mieszkam w WLKP. Kupiłem rower by w wolnym czasie trochę pojeździć. Później zacząłem dojeżdżać do pracy.

W tym roku kupiłem pierwszą koszulkę rowerową i spodenki z pampersem. Powoli zbieram swoją odzież kolarską. Dużo pytam w tej kwestii na forum bo nie wyrobiłbym finansowo gdybym miał kupić wszystko co bym chciał.

W przyszłym roku planuję jeździć jeszcze więcej i być może zakup drugiego roweru.

Pozdrawiam wszystkich.

Witajcie,

trafiliśmy na to forum przypadkiem i postanowiliśmy zagościć na dłużej. Nazywamy się Monika i Grzegorz. Całą rodzinką przemierzamy bliższe i dalsze okolice na roweruch. Im więcej błota i bezludzia tym lepiej. Pozdrawiamy wszystkich i liczymy na dobre rady od "starych" rowerzystów.

Witam, nazywam sie Dawid, mam 18 lat, z czego ostatnie 14 spędziłem na rowerze :) Jeżdżę rowerem złożonym na ramie kross hexagon v3, rewelacji nie ma, ale daje rade. Od 2 lat biorę udział w imprezach rowerowych w okolicach Stalowej Woli. Stale trenuje oraz ulepszam rower, aby jeżdzić jeszcze szybciej i jeszcze dalej ;) Życze sobie i nam wszystkim udanej współpracy na forum.

Witam,

mam na imię Łukasz, aktualnie przebywam w Braniewie, rocznik 1988. Zaczynałem od makrokeszowego fulla brata 3 lata temu, od prawie 1,5 roku śmigam na Unibiku Missionie, jednak moim przeznaczeniem nie jest mtb tylko trekking i wyprawy. Kupno dobrego trekkinga jest w moich planach. Dodatkowo jestem maniakem światełek rowerowych.

Pozdrowienia wszystkim.

Witam. Mam na imię Bartosz , ale mówią na mnie Barti. Jestem z województwa podkarpackiego , a dokładniej z okolic Krosna. Na rowerze jeżdżę od małego , zaś poważną przygodę rozpocząłem rok temu. Zaczęło się niewinnie , lecz już po 3 miesiącach intensywnych treningów wpadliśmy wraz z tatą na pomysł , by pojechać nad morze Bałtyckie na rowerze. Więc kilka tygodni przygotowywań i ustalania trasy i jedziemy. Rowery trekkingowe obarczone 15kg bagażami suną naprzód. Pokonaliśmy w ciągu 5 dni 820km. Nad morze pojechaliśmy w jedną stronę , bo tacie nie przedłużyli urlopu ;/ Niestety.

Pobiłem swój pierwszy rekord życiowy w przebytej drodze w ciągu jednego dnia ; licznik pokazał 200km ;)

Po kilku miesiącach od wyprawy naszło mnie na kolarkę. Wybór padł na Cube Agree SL. Troszkę mam zamiar go pomodzić , tzn. kupić carbonowy mostek , carbonową sztycę , pedały szosowe 6700 i tytanowe zaciski ;)

Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie ;)

Dzień dobry,

mam na imię Kasia. Po dłuuugieeej przerwie postanowiłam znowu zacząć jeździć na rowerze (a nie wozić się wszędzie samochodem). Póki co nie mam na czym jeździć, bo rower męża zdechł (i nie przyłożyłam do tego ręki) - przepraszam - odszedł tam, gdzie wszystkie dobre rowery muszą kiedyś odejść ;P Ponieważ nie bardzo wiem co kupić - a moim ostatnim własnym rowerem był Wigry 3 :P znalazłam to forum i zaczęłam czytać, żeby choć trochę nabrać orientacji "co, jak i dlaczego" jeśli chodzi o zakup roweru :)

Cześć wszystkim,

jestem Grzegorz mam 28 lat, jakiś czas temu zacząłem używać roweru nie tylko jako transport do sklepu i z powrotem ale i jako sposób na spędzanie czasu, powoli przymierzam się do kupna nowego roweru lecz na razie staram się utrzymać w ryzach mój aktualny (co chwilę sypiący się rower z biedronki) sprzęt.

Poza tym jeżdżę po lesie, lubię hopki i bezdroża oraz majstrowanie przy sprzęcie.

Pozdrawiam :thumbsup:

Witam.

Mam na imię Krzysiek i jestem z Katowic.

Śmigam na rowerku od kilku ładnych lat.Głównie południe polski a dokładnie Beskid Śląski i Żywiecki na dystansach 40-50km.

W okresie zimowym przesiadam się na łyżwy i narty biegowe.

Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej przejażdżki. :bye2:

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich

Nazywam sie Jedrzej i po bardzo dlugiej przerwie wsiadam na rower.

Hobby rowerowe odzylo, dzis zakupilem rower(Cube LTD Pro 2012) i teraz tylko oczekiwanie na kuriera. Wiem, ze to forum na pewno bedzie dla mnie bardzo pomocne i pozwoli mi rozwijac pasje rowerowa.

Pozdrawiam

Jedrek

Witam wszystkich

Mam na imię Przemek, mam 37 lat, rower służy mi od dawna do rekreacji i sporadycznie jako transport do pracy. Lubię sobie przy nim podłubać i jestem tu aby poszerzyć swoją wiedzę w temacie ;)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...