bartezz Napisano 10 Października 2012 Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Witam wszystkich. Mam na imię Bartek i mieszkam w WLKP. Kupiłem rower by w wolnym czasie trochę pojeździć. Później zacząłem dojeżdżać do pracy. W tym roku kupiłem pierwszą koszulkę rowerową i spodenki z pampersem. Powoli zbieram swoją odzież kolarską. Dużo pytam w tej kwestii na forum bo nie wyrobiłbym finansowo gdybym miał kupić wszystko co bym chciał. W przyszłym roku planuję jeździć jeszcze więcej i być może zakup drugiego roweru. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaTaR Napisano 12 Października 2012 Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Witajcie, trafiliśmy na to forum przypadkiem i postanowiliśmy zagościć na dłużej. Nazywamy się Monika i Grzegorz. Całą rodzinką przemierzamy bliższe i dalsze okolice na roweruch. Im więcej błota i bezludzia tym lepiej. Pozdrawiamy wszystkich i liczymy na dobre rady od "starych" rowerzystów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 13 Października 2012 Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Witam!!! Moje imie to Łukasz. A rower (merida crossway) to najlepszy srodek transportu jakiego uzywam dojezdzajac do pracy . A od nowego sezonu przesiadam sie na 29er . Pozdrawiam manniakow dwoch kolek napedzanych sila ludzkich miesni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidn47 Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Witam, nazywam sie Dawid, mam 18 lat, z czego ostatnie 14 spędziłem na rowerze Jeżdżę rowerem złożonym na ramie kross hexagon v3, rewelacji nie ma, ale daje rade. Od 2 lat biorę udział w imprezach rowerowych w okolicach Stalowej Woli. Stale trenuje oraz ulepszam rower, aby jeżdzić jeszcze szybciej i jeszcze dalej Życze sobie i nam wszystkim udanej współpracy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdul88 Napisano 18 Października 2012 Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Witam.Michał 24 lata.Jestem ze Ścinawy.od dziecka na rowerze .W sumie 2 lata jezdze poważniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norman1974 Napisano 22 Października 2012 Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Witam, Wszystkich bardzo serdecznie już w przyszłym tygodniu planuję odkręcenie w moim rowerku bocznych kółek, o efektach tego zabiegu zapewne dam wam Wszystkim znać już wkrótce,a na razie bardzo gorąco pozdrawiam Forowiczów z Wrocławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioo23 Napisano 24 Października 2012 Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Cześć, mam na imię Paweł i mieszkam w Międzyrzeczu,rowerem lubiłem jeździć od zawsze,ale dopiero teraz planuje wziąć sie za to poważnie.Na późną jesień/zima mam zamiar kupić "normalny" rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noculak Napisano 25 Października 2012 Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Witam, mam na imię Nikodem, mieszkam w Ostrzeszowie (woj. wielkopolskie), a na rowerze jeżdżę odkąd pamiętam . Na wiosnę planuję kupić jakiś lepszy sprzęt, bo teraz jeszcze jeżdżę na "makrokeszu", który dostałem kiedyś na urodziny. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borgi Napisano 27 Października 2012 Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Witam, mam na imię Łukasz, aktualnie przebywam w Braniewie, rocznik 1988. Zaczynałem od makrokeszowego fulla brata 3 lata temu, od prawie 1,5 roku śmigam na Unibiku Missionie, jednak moim przeznaczeniem nie jest mtb tylko trekking i wyprawy. Kupno dobrego trekkinga jest w moich planach. Dodatkowo jestem maniakem światełek rowerowych. Pozdrowienia wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartiCube Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Witam. Mam na imię Bartosz , ale mówią na mnie Barti. Jestem z województwa podkarpackiego , a dokładniej z okolic Krosna. Na rowerze jeżdżę od małego , zaś poważną przygodę rozpocząłem rok temu. Zaczęło się niewinnie , lecz już po 3 miesiącach intensywnych treningów wpadliśmy wraz z tatą na pomysł , by pojechać nad morze Bałtyckie na rowerze. Więc kilka tygodni przygotowywań i ustalania trasy i jedziemy. Rowery trekkingowe obarczone 15kg bagażami suną naprzód. Pokonaliśmy w ciągu 5 dni 820km. Nad morze pojechaliśmy w jedną stronę , bo tacie nie przedłużyli urlopu ;/ Niestety. Pobiłem swój pierwszy rekord życiowy w przebytej drodze w ciągu jednego dnia ; licznik pokazał 200km Po kilku miesiącach od wyprawy naszło mnie na kolarkę. Wybór padł na Cube Agree SL. Troszkę mam zamiar go pomodzić , tzn. kupić carbonowy mostek , carbonową sztycę , pedały szosowe 6700 i tytanowe zaciski Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monowiec Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Mam na imie Kuba, 17lat, z Krakowa. Na rowerze jeżdżę od 9 lat, aktywniej od 4-5 miesięcy na starszej ode mnie kolarce. Kończe właśnie składanie nowego modelu na ramie Canyon speedmax3(zdjęcia na moim profilu). Na sezon zimowy przerzucam się na narty na których regularnie jeżdżę od 6 sezonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marsjanka Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Dzień dobry, mam na imię Kasia. Po dłuuugieeej przerwie postanowiłam znowu zacząć jeździć na rowerze (a nie wozić się wszędzie samochodem). Póki co nie mam na czym jeździć, bo rower męża zdechł (i nie przyłożyłam do tego ręki) - przepraszam - odszedł tam, gdzie wszystkie dobre rowery muszą kiedyś odejść ;P Ponieważ nie bardzo wiem co kupić - a moim ostatnim własnym rowerem był Wigry 3 znalazłam to forum i zaczęłam czytać, żeby choć trochę nabrać orientacji "co, jak i dlaczego" jeśli chodzi o zakup roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy1704 Napisano 4 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Witam! Mam na imię Kamil, mam 27 lat. Ostatnio zakupiłem Univege Alpine S7.5. Jestem z niej ogromnie zadowolony, pozdrawiam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrikTik Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Cześć wszystkim, jestem Grzegorz mam 28 lat, jakiś czas temu zacząłem używać roweru nie tylko jako transport do sklepu i z powrotem ale i jako sposób na spędzanie czasu, powoli przymierzam się do kupna nowego roweru lecz na razie staram się utrzymać w ryzach mój aktualny (co chwilę sypiący się rower z biedronki) sprzęt. Poza tym jeżdżę po lesie, lubię hopki i bezdroża oraz majstrowanie przy sprzęcie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek64 Napisano 16 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Witam. Mam na imię Krzysiek i jestem z Katowic. Śmigam na rowerku od kilku ładnych lat.Głównie południe polski a dokładnie Beskid Śląski i Żywiecki na dystansach 40-50km. W okresie zimowym przesiadam się na łyżwy i narty biegowe. Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej przejażdżki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1313121 Napisano 17 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Witam, Mam na imię Tomek, mam 18 lat jestem z okolic ryk Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazbenek Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Część, nazywam się Bartek obecnie mieszkam w Sint-Niklaas (Belgia). Jestem mechanikiem, interesują mnie auta, motocykle (bardziej oldtimer) oczywiście rower. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris740 Napisano 18 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Cześć Nazywam się Krzysiek, mam 23 lata. Na rowerku śmigam już sporo czasu, nie tylko rekreacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yenjay Napisano 27 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Witam wszystkich Nazywam sie Jedrzej i po bardzo dlugiej przerwie wsiadam na rower. Hobby rowerowe odzylo, dzis zakupilem rower(Cube LTD Pro 2012) i teraz tylko oczekiwanie na kuriera. Wiem, ze to forum na pewno bedzie dla mnie bardzo pomocne i pozwoli mi rozwijac pasje rowerowa. Pozdrawiam Jedrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sheiker Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Witam wszystkich, rowerami zainteresowałem się niedawno, ale dużo jeżdżę od dziecka. Innymi słowy rozwijam pasję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tooler Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Witam wszystkich Mam na imię Przemek, mam 37 lat, rower służy mi od dawna do rekreacji i sporadycznie jako transport do pracy. Lubię sobie przy nim podłubać i jestem tu aby poszerzyć swoją wiedzę w temacie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudi353 Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 witam mam 14 lat i od 6 roku życia jeżdżę na dwóch kółkach Obecnie latam na meridzie matts tfs 300d 2012 i od 4.04.12 mam już nalatane 1960 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosman1974 Napisano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Witam. Mieszkam w Helu. Rowerkiem jeżdżę rekreacyjnie. Mam 38 lat. Chętnie dołacze się do kogoś zeby wspólnie pośmigać po pomorskich lasach i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmeli Napisano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Witam, mam na imię Marcin mieszkam w Chełmnie kujawsko-pomorski. Pasja kolarstwa wróciła po 10 latach :-) Do zobaczenia na trasach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toffic1989 Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.