Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej. Jestem Sebastian, mam 35 wiosen i witam wszystkich forumowiczów. Można powiedzieć, że rower od dzieciństwa mam przyrośnięty do tyłka :) Niestety ze względu na obowiązki rodzinno - zawodowe nie jężdżę tak często jak w młodości i jakbym chciał ale daję radę :thumbsup: Rower dwunastoletni marki Planet Meetis ale mam nadzieję, że w zimie zmienię. Oczywiście będę przy tym korzystał z porad forumowiczów. Pozdrawiam.

Napisano

Witam wszystkich,

Jestem Ania z Warszawy, chwilę przed 30.

Bakcyla rowerowego podłapałam ponad rok temu. Większość swojego wolnego czasu spędzam na rowerze, zwykłym jak i stacjonarnym.

Na tyle wkręciłam się w pedałowanie, że w tym roku zrobiłam uprawnienia instruktorskie systemu Tomahawk na rowery stacjonarne.

Na stanie rower crosowy Specialized przygotowywany głownie pod kątem długodystansowych wypraw. Niestety w tym roku z powodu kontuzji sezon na zwykłe rowery jest dla mnie zamknięty.

Napisano

Cześć,

jestem Jolka. W rower wkręciłam się dopiero w tym roku, ale mam nadzieję nadrobić stracony czas i jak najwięcej dowiedzieć się o tym rewelacyjnym sposobie spędzania czasu :) Gdzie, kiedy, jak itd. :)

Napisano

Witam wszystkich,

Podobnie jak Jolka, na poważnie zacząłem pedałować w tym roku, na początek objeżdżam rodzinną Wielkopolskę.

Napisano

Witam, może aż tak świeży to jeszcze nie jestem, ale ;)

Wojtek, Bydgoszcz....Dużo śmigam na rowerze, od jakiegoś roku na poważnie.Nie startowałem co prawda jeszcze w żadnym maratonie...Mam krossa hexagona V4 2009r. Mam nadzieję, że mi jeszcze trochę posłuży ;) na razie w miarę mi wystarcza :thumbsup:

Napisano

Witam wszystkich, na imię mam Krystian, mieszkam w Poznaniu. Wiek 24.

Cieszę się że trafiłem na to forum [obszerne, konkretne, na poziomie]. Mam nadzieję że poznamy się na jakimś zlocie lub wypadzie.

Napisano

Witam wszystkich, mam na imię Daniel. Od paru ładnych lat mieszkam w Wawie, po długiej przerwie wracam na rower i jestem na etapie składania sobie MTB (póki co śmigam na klekotach Veturillo ;)

Napisano

Mam na imię Justyna, 21 lat, Gdynia. Na rowerze śmigam właściwie od zawsze z drobnymi przerwami. W tym roku przyszedł czas na kupienie porządnego sprzętu :)

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)

Napisano

Witam Wszystkich

Bartek z Lublina, rowerek dla zdrowia i relaksu, czysto amatorsko!!!

Trek 6000 od kilkunastu lat - ale ten czas leci....szukam czegoś nowego....

Pozdrawiam wszystkich

Napisano

Witam mam na imię Adam, rocznik 1960, do roweru wruciłem jakoś tak w czerwcu tego roku.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Napisano

Witam Adam z Legnicy jezdze od paru lat ale teraz nadszedl czs na kupienie jakiegos pozadnego sprzetu :)

Pozdrawiam

Napisano

Siemanko.

Postów mam już kilka sztuk, ale witam się po raz pierwszy.

Łukasz z Warszawy. Prawdziwą przygodę zacząłem z rowerem tak naprawdę od tego sezonu, od marca gdy własnymi rękami postanowiłem sobie złożyć lepszy rowerek ;)

Pozdrawiam i szerokości

Napisano

Witam

Łukasz z tej strony. 30lat. Katowice. Po cieżkiej kontuzji w piłce nożnej (artroskopia kolana i zerwany achilles) chcę zawiesić buty na kołku i zaczać nowe hobby-rower:-). Obecnie szukam dla siebie rowerku a jak kupie to zaczynam ostre treningi. Do zobaczenia w terenie...

Napisano

WITAM! Nazywam się Monika, mam 24 lata, od 5 lat w Opolu. To był chyba 15 września, tak, obudziłam się bardzo wcześnie, za wcześnie aby iść do pracy, hmmm pomyślałam zdarza mi się to bardzo często (wczesna pobudka:)), muszę zagospodarować ten jakże cenny czas. Biegam wieczorami, to rano może rower. :) I stało się 20.09 rower zamówiony, 24.09 dostarczony a 26.09 wypróbowany, pierwsza samotna trasa - 76 km - dałam rade i myślę, że mogę więcej. pozdrawiam:)

Napisano

Witam wszystkich !

Fan jazdy na rowerku, totalny amator i ignorant...

Ale checi mam dobre :)

Pedaluje ktos w Krakowie ??

Napisano

Witam wszystkich, cześć!

Mam na imię Jacek i mam 19 lat. Na rowerze jeżdżę od dziecka. Zawsze to lubiłem i nadal nic się nie zmienia (i chyba też się nie zmieni w najbliższym czasie ;) ).

W pierwszej klasie gim. zacząłem trenować XC. Świetny czas. Wykręciłem nawet (muszę się pochwalić ;) ) v-ce mistrzostwo Warszawy w 2007 r. jako młodzik jeszcze wtedy. Jednak teraz już w zasadzie 3 sezon nie trenuję bo ciężko było mi pogodzić szkołę, maturę i inne pierdoły z regularnymi treningami. Jeżdżę cały czas, ale raczej rekreacyjnie-dla przyjemności. Mam ogromną ochotę wrócić do ścigania bo to jest to co bardzo lubię robić, ale jak to będzie? Zobaczymy. Pierwszy rok na Politechnice rządzi się swoimi prawami.

Z kolarskim pozdrowieniem,

Jacek

Napisano

Witam, pozdrawiam wszystkich cyklomaniaków :) Mam na imię Zbyszek, a na dobre cyklozą zaraziłem się niedawno, jakieś 3 miesiące temu, poznałem mianowicie kobietę nie ze swojej miejscowości, i zacząłem jeździć do niej,(ją też wyciągam na rowerek :) ) mam taki starej daty ale solidny rower który dostałem za darmo od znajomego, i połknąłem bakcyla, porobiłem różne rzeczy z tym rowerem, i teraz jest to taka pseudo przełajówka szosówka kolarzówka, ciężko to nazwać, ale z błotnikami i światłami, po nocach też nastrojowo się jeździ, ( poza tym podstawa bezpieczeństwo na szosie wieczorem jak od kobiety wracam), złożenie tej przełajówki kosztowało mnie sporo mniej niż góral z marketu za 300 PLN a jest lepsza, nie zamieniłbym jej na takiego górala, niedawno ujeździłem ją na solidnych wertepach podjazdach kamieniach korzeniach na grzybach po lasach sprawdziła się i na szosie też miodzio :) No i śmigam tym pojazdem odkąd kobietę poznałem, wcześniej tak mnie nie ciągło do jeżdżenia rowerem, sporadycznie na rajdy rowerowe turystyczne się wybierałem, bardziej wolałem rajdy piesze, do pracy wcześniej z kapcia, a teraz tylko i wyłącznie rower :) Zimą o ile nie będzie śniegu po pas albo totalnej szklanki na drodze to też wyłącznie rower, dobry będzie na rozgrzewkę przed morsowaniem, a potem hyc do przerębla :) :) trochę do kobiety pojeździłem, i wyrobiły mi się nogi, i spodobało się, lubię jeździć szybko, korzystam z tego w mieście, do 50 km/h można jeździć w zabudowanym w dzień, fajnie się skutery i samochody gania, miny kierowców bezcenne, ale bez brawury to robię, no i lubię dłubać przy swoim własnego składania bike'u, co by tu poprawić, jaką śrubkę podkręcić :) Rowerek śmiga extra, ale i tak już mnie kusi coś w nim "przedobrzyć" :)

Napisano

Siema :D jestesm Andrzej [siwy] jezdze na kole od ładnych paru lat ale dopiero ostatnio zaczolem to bracv na poważnie jak sobie kupiłem lepszy sprzet:D Na forum te zalogowałem sie zebvy sie dowiedziec kilku ciekawych rzeczy poznac nowe trasy i ludzi itp pozdrawiam wszystkich:D

Napisano

Siema,

Mam na imię Łukasz i mieszkam w Łodzi. Mam 35 lat. Obecnie jeżdżę na tzw. retro bajku, spec rockhopper sport z 1992 roku. Lubię odjeżdżać tereny wkoło Łodzi i odkrywać nowe trasy.

Napisano

Witam,

mieszkam w Łodzi, czytam Was od pewnego czasu w poszukiwaniu ciekawych informacji i opinii, ostatnio postanowiłem się zarejestrować, żeby od czasu do czasu móc coś również napisać. Przygodę z rowerami na poważniej rozpocząłem 9 czy 10 lat temu Unibikiem Evolution. Po ponad dwu-letniej przerwie w jeżdżeniu na wiosnę br. postanowiłem intensywnie powrócić do jazdy na rowerze. Niestety niedługo po rozpoczęciu sezonu Unibike został skradziony. Obecnie śmigam Lapierrem Raid700, głównie XC, najchętniej zapuszczam się w miejsca z których nie widzać cywilizacji. :)

pozdrawiam

Napisano

Witam Serdecznie !

Nazywam się Kamil mam 28 lat i jestem z Katowic.

Dawniej jeździłem na rowerze szosowym, gdy zaczęła się praca to i skończyła się jazda, ale 3 sezony temu miałem wypadek na snowboardzie (dość poważna kontuzja kolana ) no i jedyną rehabilitacją był basen i rower. Kupiłem rower ( MTB ) z tą myślą, ale z czasem się mocno w to wkręciłem, w tym sezonie ok 4000km i teraz to coś więcej niż tylko jazda... jest to jakiś sposób na życie :). W przyszłym roku planuje starty w maratonach no i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Na forum trafiłem przez mojego ojca on ma bzika na punkcie jazdy na rowerze po świecie, Ale tez są inne powody... poznanie ciekawych ludzi, nabycie nowych doświadczeń :)

Pozdrawiam wszystkich za-kręconych :) !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...