evildick Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 Hej. Jestem Sebastian, mam 35 wiosen i witam wszystkich forumowiczów. Można powiedzieć, że rower od dzieciństwa mam przyrośnięty do tyłka Niestety ze względu na obowiązki rodzinno - zawodowe nie jężdżę tak często jak w młodości i jakbym chciał ale daję radę Rower dwunastoletni marki Planet Meetis ale mam nadzieję, że w zimie zmienię. Oczywiście będę przy tym korzystał z porad forumowiczów. Pozdrawiam.
AnnaWr Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 Witam wszystkich, Jestem Ania z Warszawy, chwilę przed 30. Bakcyla rowerowego podłapałam ponad rok temu. Większość swojego wolnego czasu spędzam na rowerze, zwykłym jak i stacjonarnym. Na tyle wkręciłam się w pedałowanie, że w tym roku zrobiłam uprawnienia instruktorskie systemu Tomahawk na rowery stacjonarne. Na stanie rower crosowy Specialized przygotowywany głownie pod kątem długodystansowych wypraw. Niestety w tym roku z powodu kontuzji sezon na zwykłe rowery jest dla mnie zamknięty.
jolka Napisano 4 Września 2012 Napisano 4 Września 2012 Cześć, jestem Jolka. W rower wkręciłam się dopiero w tym roku, ale mam nadzieję nadrobić stracony czas i jak najwięcej dowiedzieć się o tym rewelacyjnym sposobie spędzania czasu Gdzie, kiedy, jak itd.
cegli Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Witam wszystkich, Podobnie jak Jolka, na poważnie zacząłem pedałować w tym roku, na początek objeżdżam rodzinną Wielkopolskę.
wojszat95 Napisano 7 Września 2012 Napisano 7 Września 2012 Witam, może aż tak świeży to jeszcze nie jestem, ale Wojtek, Bydgoszcz....Dużo śmigam na rowerze, od jakiegoś roku na poważnie.Nie startowałem co prawda jeszcze w żadnym maratonie...Mam krossa hexagona V4 2009r. Mam nadzieję, że mi jeszcze trochę posłuży na razie w miarę mi wystarcza
ilampre Napisano 9 Września 2012 Napisano 9 Września 2012 Hej. Miło zagoscić na tym forum. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Paweł
Batmanoo Napisano 9 Września 2012 Napisano 9 Września 2012 Witam wszystkich, na imię mam Krystian, mieszkam w Poznaniu. Wiek 24. Cieszę się że trafiłem na to forum [obszerne, konkretne, na poziomie]. Mam nadzieję że poznamy się na jakimś zlocie lub wypadzie.
theka Napisano 12 Września 2012 Napisano 12 Września 2012 Witam wszystkich, mam na imię Daniel. Od paru ładnych lat mieszkam w Wawie, po długiej przerwie wracam na rower i jestem na etapie składania sobie MTB (póki co śmigam na klekotach Veturillo
styska Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 Mam na imię Justyna, 21 lat, Gdynia. Na rowerze śmigam właściwie od zawsze z drobnymi przerwami. W tym roku przyszedł czas na kupienie porządnego sprzętu Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
absolus Napisano 16 Września 2012 Napisano 16 Września 2012 Witam Wszystkich Bartek z Lublina, rowerek dla zdrowia i relaksu, czysto amatorsko!!! Trek 6000 od kilkunastu lat - ale ten czas leci....szukam czegoś nowego.... Pozdrawiam wszystkich
Adamc1 Napisano 16 Września 2012 Napisano 16 Września 2012 Witam mam na imię Adam, rocznik 1960, do roweru wruciłem jakoś tak w czerwcu tego roku. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Rio Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Witam Adam z Legnicy jezdze od paru lat ale teraz nadszedl czs na kupienie jakiegos pozadnego sprzetu Pozdrawiam
polak322 Napisano 20 Września 2012 Napisano 20 Września 2012 Siemanko. Postów mam już kilka sztuk, ale witam się po raz pierwszy. Łukasz z Warszawy. Prawdziwą przygodę zacząłem z rowerem tak naprawdę od tego sezonu, od marca gdy własnymi rękami postanowiłem sobie złożyć lepszy rowerek Pozdrawiam i szerokości
Robert7 Napisano 21 Września 2012 Napisano 21 Września 2012 Witam. Mam na imię Robert i mam 42 lata.Obecnie posiadam dwa rowery .Jestem fanem ram spawanych z rurek stalowych tzw.cro-mo.
oluk Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 Witam Łukasz z tej strony. 30lat. Katowice. Po cieżkiej kontuzji w piłce nożnej (artroskopia kolana i zerwany achilles) chcę zawiesić buty na kołku i zaczać nowe hobby-rower:-). Obecnie szukam dla siebie rowerku a jak kupie to zaczynam ostre treningi. Do zobaczenia w terenie...
Sebanop Napisano 29 Września 2012 Napisano 29 Września 2012 Witam... Sebastian z okolic Krakowa. Mam 30 lat
IMonik Napisano 29 Września 2012 Napisano 29 Września 2012 WITAM! Nazywam się Monika, mam 24 lata, od 5 lat w Opolu. To był chyba 15 września, tak, obudziłam się bardzo wcześnie, za wcześnie aby iść do pracy, hmmm pomyślałam zdarza mi się to bardzo często (wczesna pobudka:)), muszę zagospodarować ten jakże cenny czas. Biegam wieczorami, to rano może rower. I stało się 20.09 rower zamówiony, 24.09 dostarczony a 26.09 wypróbowany, pierwsza samotna trasa - 76 km - dałam rade i myślę, że mogę więcej. pozdrawiam:)
pisk64 Napisano 29 Września 2012 Napisano 29 Września 2012 Witam wszystkich ! Fan jazdy na rowerku, totalny amator i ignorant... Ale checi mam dobre Pedaluje ktos w Krakowie ??
Jacu33 Napisano 30 Września 2012 Napisano 30 Września 2012 Witam wszystkich, cześć! Mam na imię Jacek i mam 19 lat. Na rowerze jeżdżę od dziecka. Zawsze to lubiłem i nadal nic się nie zmienia (i chyba też się nie zmieni w najbliższym czasie ). W pierwszej klasie gim. zacząłem trenować XC. Świetny czas. Wykręciłem nawet (muszę się pochwalić ) v-ce mistrzostwo Warszawy w 2007 r. jako młodzik jeszcze wtedy. Jednak teraz już w zasadzie 3 sezon nie trenuję bo ciężko było mi pogodzić szkołę, maturę i inne pierdoły z regularnymi treningami. Jeżdżę cały czas, ale raczej rekreacyjnie-dla przyjemności. Mam ogromną ochotę wrócić do ścigania bo to jest to co bardzo lubię robić, ale jak to będzie? Zobaczymy. Pierwszy rok na Politechnice rządzi się swoimi prawami. Z kolarskim pozdrowieniem, Jacek
freak78 Napisano 2 Października 2012 Napisano 2 Października 2012 Witam, pozdrawiam wszystkich cyklomaniaków Mam na imię Zbyszek, a na dobre cyklozą zaraziłem się niedawno, jakieś 3 miesiące temu, poznałem mianowicie kobietę nie ze swojej miejscowości, i zacząłem jeździć do niej,(ją też wyciągam na rowerek ) mam taki starej daty ale solidny rower który dostałem za darmo od znajomego, i połknąłem bakcyla, porobiłem różne rzeczy z tym rowerem, i teraz jest to taka pseudo przełajówka szosówka kolarzówka, ciężko to nazwać, ale z błotnikami i światłami, po nocach też nastrojowo się jeździ, ( poza tym podstawa bezpieczeństwo na szosie wieczorem jak od kobiety wracam), złożenie tej przełajówki kosztowało mnie sporo mniej niż góral z marketu za 300 PLN a jest lepsza, nie zamieniłbym jej na takiego górala, niedawno ujeździłem ją na solidnych wertepach podjazdach kamieniach korzeniach na grzybach po lasach sprawdziła się i na szosie też miodzio No i śmigam tym pojazdem odkąd kobietę poznałem, wcześniej tak mnie nie ciągło do jeżdżenia rowerem, sporadycznie na rajdy rowerowe turystyczne się wybierałem, bardziej wolałem rajdy piesze, do pracy wcześniej z kapcia, a teraz tylko i wyłącznie rower Zimą o ile nie będzie śniegu po pas albo totalnej szklanki na drodze to też wyłącznie rower, dobry będzie na rozgrzewkę przed morsowaniem, a potem hyc do przerębla :) trochę do kobiety pojeździłem, i wyrobiły mi się nogi, i spodobało się, lubię jeździć szybko, korzystam z tego w mieście, do 50 km/h można jeździć w zabudowanym w dzień, fajnie się skutery i samochody gania, miny kierowców bezcenne, ale bez brawury to robię, no i lubię dłubać przy swoim własnego składania bike'u, co by tu poprawić, jaką śrubkę podkręcić Rowerek śmiga extra, ale i tak już mnie kusi coś w nim "przedobrzyć"
Jedrus Napisano 3 Października 2012 Napisano 3 Października 2012 Siema jestesm Andrzej [siwy] jezdze na kole od ładnych paru lat ale dopiero ostatnio zaczolem to bracv na poważnie jak sobie kupiłem lepszy sprzet:D Na forum te zalogowałem sie zebvy sie dowiedziec kilku ciekawych rzeczy poznac nowe trasy i ludzi itp pozdrawiam wszystkich:D
lukaspecrh92 Napisano 5 Października 2012 Napisano 5 Października 2012 Siema, Mam na imię Łukasz i mieszkam w Łodzi. Mam 35 lat. Obecnie jeżdżę na tzw. retro bajku, spec rockhopper sport z 1992 roku. Lubię odjeżdżać tereny wkoło Łodzi i odkrywać nowe trasy.
OlekLP Napisano 7 Października 2012 Napisano 7 Października 2012 Witam, mieszkam w Łodzi, czytam Was od pewnego czasu w poszukiwaniu ciekawych informacji i opinii, ostatnio postanowiłem się zarejestrować, żeby od czasu do czasu móc coś również napisać. Przygodę z rowerami na poważniej rozpocząłem 9 czy 10 lat temu Unibikiem Evolution. Po ponad dwu-letniej przerwie w jeżdżeniu na wiosnę br. postanowiłem intensywnie powrócić do jazdy na rowerze. Niestety niedługo po rozpoczęciu sezonu Unibike został skradziony. Obecnie śmigam Lapierrem Raid700, głównie XC, najchętniej zapuszczam się w miejsca z których nie widzać cywilizacji. pozdrawiam
KamilGT Napisano 9 Października 2012 Napisano 9 Października 2012 Witam Serdecznie ! Nazywam się Kamil mam 28 lat i jestem z Katowic. Dawniej jeździłem na rowerze szosowym, gdy zaczęła się praca to i skończyła się jazda, ale 3 sezony temu miałem wypadek na snowboardzie (dość poważna kontuzja kolana ) no i jedyną rehabilitacją był basen i rower. Kupiłem rower ( MTB ) z tą myślą, ale z czasem się mocno w to wkręciłem, w tym sezonie ok 4000km i teraz to coś więcej niż tylko jazda... jest to jakiś sposób na życie . W przyszłym roku planuje starty w maratonach no i zobaczymy co z tego wyjdzie. Na forum trafiłem przez mojego ojca on ma bzika na punkcie jazdy na rowerze po świecie, Ale tez są inne powody... poznanie ciekawych ludzi, nabycie nowych doświadczeń Pozdrawiam wszystkich za-kręconych !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.