kdl Napisano 31 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Witam wszystkich jestem Marcin mam 30 lat.Mieszkam w okolicach Warki ale z racji delegacji przebywam teraz w Iławie i jest tu naprawde bardzo dużo fajnych tras do pojeżdżenia. Obecnie docieram Krossa Levela A6 z 2011 i nawet dobrze mi to idzie robie ok 40 km dziennie pewnie dlatego że nie mogę się oderwać od tych licznych i superwbudowanych w krajobraz ścieżek w Iławie.Polecam wszystkim tą okolice do przejażdzek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuwv Napisano 31 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Czołem, jestem amatorem jazdy na rowerze. Po przykrych doświadczeniach w życiu z rowerami (a raczej meczarnia z tanimi) pora na coś lepszego którym da sie jezdzić a nie męczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stysiex14 Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Witam Mam na imię Krystian mam 17lat, mieszkam na podkarpaciu w małej wsi Handzlówka.. Kocham rower i zdobywanie szczytów:) jeżdże na Krossie Hexagonie V6 - troche już go przerobiłem:)... Zapraszam do nas na ciekawe górki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuroari Napisano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Czesc wszystkim :-) Mam na imie Asia, mam 22lata i pochodze z okolic Olsztyna. Moja milosc do rowerowania zaczela sie tydzien temu i spowodowana jest "dieta-cud" i nadmiarem wolnego, wakacyjnego czasu. Mam nadzieje ze bede wytrwala w pedalowaniu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pascal Napisano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Witam! Mam na imię Paweł. Jestem członkiem klubu sportowego Gravity Revolt. Jesteśmy bardzo młodym klubem pod względem wieku członków jak i daty powstania klubu. Naszym naszym zadaniem jest między innymi "reklamowanie" tego sportu wśród młodych ludzi dlatego co roku organizujemy zawody w Limanowej dla amatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black1921 Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Cześć. Jestem Jacek. Mieszkam w Radomiu. Przygodę z dwoma kółkami właściwie dopiero zaczynam. Jestem na etapie kupna roweru. Mam nadzieję, że spotkam tu również użytkownik dwóch kółek z moich okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalr26 Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Witam Mam na imię Rafał, mieszkam we Wrocławiu, mam 37 lat. Jeżdżę od kilkunastu lat, najpierw były to Wigry, Gile, potem Author Chicago, a od 2009r. Kross Hexagon V3 oraz od niedawna szosówka "Cyril Guimard" nad którą chciałbym trochę popracować (hybryda, ostre koło - jeszcze się nie zdecydowałem). Od dwóch lat na rowerze jeżdżę głównie z córką - córka w foteliku Hamaxa i wyruszamy na kilkunasto kilometrowe wycieczki - oczywiście Krossem ;-) . Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulak Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Witam, mam na imię Jakub, rowerami interesuję się od 6roku życia więc już parę dobrych latek, od 10roku życia potrafię złożyć samemu rower od podstaw, mój najdroższy rower kosztował 12zł. Posiadam rower marki Giant modelu nie znam, kupiłem go za młodych lat za 12 złociszy więc nie ma co wymagać, do tego czasu jeżdżę nim i nic mi się nie psuje, używany jest do jazdy po mieście i lekkiej jazdy Stunterskiej dla tych którzy nie wiedzą to jazdy na jednym kole itd. mam zamiar kupić kolarzówkę, mam parę pytań co do niej i dlatego zarejestrowałem się na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Murzynek Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Witam, w koncu znalazlem odpowiedni temat zeby sie z Wami przywitac. Mam na imie Krzysiek, 3 dychy stukneły i kupilem prawdopodobnie najmniej udany rower w swoim zyciu. Na rowerze mniej lub bardziej wyczynowo jezdzilem od zawsze do studiów, pozniej 10 lat przerwy i znowu wsiadam na bicykl. Krótki opis (+foto i film) rozmyslen o zakupie i pierwszych odczuc eksploatacyjnych znajdziecie tu http://www.forumrowerowe.org/topic/116597-kross-evado-40-vs-giant-roam-1-disc-2350pln-ktory-wybrac/page__fromsearch__1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arhain Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Witam wszystkich. Arek 27 lat wrocław, na rowerku na poważniej od 12 lat. Rowerem jeżdże wszędzie gdzie się da, chodź najczęsciej wymaga to asysty innego rowerzysty by moja perełka nie zniknęła. W terenie enduro/ FR/DH , w mieście street i swoboda. Nie pogardze wycieczkami jednak moje cudeńko to waga cieżka toteż wiecej niz 30 km zaczyna być katorgą Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SadurUniBike Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Cześć, Kuba 16 lat, na rowerku od malutkiego ale na poważnie od początku poprzednich wakacji. Jeżdżę na UniBajku mission 21 w XC , jest trochę zmodyfikowany. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianEOP Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Witam Adrian 22 lat Opoczno/Łódź rower od dawna dawna, ale od neidawna a właściwie do tego sezonu nowy nabytek , póki co jeździ się świetnie a moja 2 kołowa miłość którą jeżdżę w po pracy to : http://www.cube.eu/uploads/pics/cls-ltd.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nawigator Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Witajcie, Mariusz, 45 lat, Bydgoszcz. Po 20 latach siedzenia za biurkiem wsiadłem ponownie na rower (Giant Talon 29er 2) i zaczynam znowu jeździć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymqu Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 cześć , jestem szymon 14 lat mieszkam w wieliczce koło krakowa , moim ulubionym sportem jest longboard i rower. Rowerem jeżdze od 11 lat , aktualnie śmigam w dircie freeridzie/ downhill'u rower jest dla mnie relaksem i ucieczką od normalnego szarego zycia. Lubie dłubać przy rowerze w każdej wolnej chwili pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamul Napisano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Witam! Nazywam się Kamil, rowerem jeżdżę rozrywkowo od czasu do czasu, nie robię wielu kilometrów, ale myślę, że w niedługim czasie się to zmieni, dlatego też postanowiłem zadomowić się trochę na tym forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oWsa Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Witajcie Jestem Tomek mam na karku już 21 lat, rowerem jeżdze już od najmłodszych lat, podobno się mieściłem rowerem pod stołem ale tego nie pamiętam, jeźdżę raczej rekreacyjnie, rower też żaden cud bo to kross hexagon v2 7 letni ale najważniejsze że jest. pozdrawiam wszystkich i życze miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniak344 Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Siemka jestem Tomek mam 12 lat i uwilbiam rower.Często jeżdże w teren i ćwicze swoje umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekass Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Witam. Jestem Krzysiek . Mieszkam w Mielcu . Zaczynam nieco jeździć rowerem i coraz poważniej o tym myślę . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinWWL Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Witajcie, mam na imię Marcin i w marcu stuknęło mi 34 wiosny. Po długiej przerwie wracam na rower - Specialized. Fajki swoje zrobiły-czas na odbudowę formy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotdog Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Ano cześć. Jestem Olaf ze Szczecina, 23 lata, na rowerze od niedawna. Jeżdżę rekreacyjnie-turystycznie, od niedawna w dłuższe trasy. Rower nowy, Cube Delhi, w trakcie testowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buciek Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Cześć jestem Marcin. Pochodzę z Mazur i mam 17 lat. Od małego śmigam na rowerze, to moje ulubione zajęcie. Głównie jeżdżę rekreacyjnie w przeróżne trasy, równocześnie podziwiając krajobrazy. Jest to dla mnie świetna forma relaksu i budowania kondycji. Miałem parę lat przerwy w jeździe ze względu na brak dwukołowca. Rok temu na dobry początek zakupiłem Meridę Matts 5 i do teraz śmigam tym rowerkiem, z którego jestem bardzo zadowolony. Moim priorytetem jest jak na razie trasa wzdłuż Bałtyku, gdzie planuję wybrać się już tam za rok. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiekk Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Siemka, nie witałem się jeszcze Mam 14 lat , mieszkam w Niepołomicach (koło Krakowa). Mój rower to 7-letni Decathlon Rockrider 5.0. (planowana wymiana) Jeźdżę głównie po Puszczy Niepołomickiej. W tym roku jeźdżę dużo dużo więcej, niż w poprzednich latach (tylko do szkoły i na miasto, raz na miesiąc,dwa w sezonie wycieczka gdzie indziej) .Póki co (dopiero sierpień) w tym sezonie przejechałem 1200km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnapraw Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 [Powitania] Do nowych forumowiczów :-) - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa Cześć Michał z Krakowa z tej strony. Wiek 30+. Czasem jeżdżę rekreacyjnie, do pracy, czasem z pasażerką z tyłu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C21W Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam, mam na imię Marcin, mam 42 lata. Ostatnio jechałem na rowerze jako nastolatek. Teraz jestem niedługo przed kupnem nowego roweru i zaczynam od nowa. Zamierzam jeździć po okolicach głównie asfaltówką, ale też po polnych drogach, chcę poznać okolice. Rower więc traktuje turystycznie i rekreacyjnie, ale spadek wagi też się przyda. Z radością czytam forum i cieszę się, że temat jest tu traktowany z tak różnych stron widzenia i tak wiele różnorodnych tu watków. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turina Napisano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam wszystkich, z tej strony Maciej(Turina). Mam 19 lat i jestem z okolic Poznania konkretnie Wronki, szosówkę posiadam od początku sierpnia( Gazelle Champion Mondial) i zaczynam jeździć na poważnie, wcześniej też jeździłem tyle,że nie na szosie, głownie MTB. Do zobaczenia na szosie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.