Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Kłaniam się nisko,

nazywam się Tomek i trafiłem tu w poszukiwaniu licznika, ale widzę, że warto zatrzymać się na dłużej. Po przeprowadzce na wieś planuję wrócić do rekreacyjnej jazdy na moim 15-letnim, najwyraźniej niezniszczalnym, MTB.

Witam serdecznie wszystkich roweromaniaków ;) Mam na imę Tomek i pochodzę z Rudy Ślaskiej. Na rowerze od dziecka po dzien dzisiejszy ;) Jest to mój ulubiony środek transportu ponieważ wszedzie oraz szybko można dotrzeć oraz zawsze trrzymać formę ;) no i za paliwo nie trzeba płacić co jest najważniejsze :D A tak poza tym to interesuję się jeszcze fotografią, piłką nożna, motoryzacją oraz muzyką ;) Moją maszyną na dzień dzisiejszy jest Merida Matts 5 <3

Witam.

Mam na imię Michał. Jestem z okolic Jasła (woj. podkaprackie) Na rowerze jeżdżę od zawsze, ale dopiero jakieś 2 lata temu zacząłem się tym poważniej interesować. Moja bryka to Arkus Delta Sport 605. Mimo że to rower typowo górski po wymianie kół mogę spoko śmigać po szosie. Jeżdżę dla przyjemności oraz dla zaoszczędzenia pięniedzy.

Cześć wszystkim!

Mam na imię Marcin.

Jeżdżę na rowerze MTB amatorsko po wszystkim po czym się da :) (asfalty, pola, góry, doliny i bezdroża).

Czasami wybieram się na różne wyprawy rowerowe.

Forum przeglądam już od kilku lat, ale w końcu się zarejestrowałem i trochę dopracowałem swoją stronkę rowerową, bo chciałbym pokazać Wam (i być może zainspirować do własnych) moje wprawy. (będzie w osobnych wątkach).

Pozdrawiam ze wspaniałej Jury Krakowsko-Częstochowskiej!

Nalep

Witam Witam pozostałych bikerów!

Z tej strony Filip, lat 21, jeżdżę amatorsko w MTB, ale również nie odmawiam sobie dalszych wypraw po polach, asfalcie, bezdroża.

Od wielu lat trenuję koszykówkę, jednak rower zawsze był tą dodatkową pasją.

Jeśli są chętni na wspólne wypady w rejonach lubuskich ( Zielona Góra, Nowa Sól, Żary ), ale również i dolnoślaskich (rejony Bolesławca/Lwówka) chętnie pośmigam!

Trzymajcie się!

Witam, na imię mam Kamil i mieszkam w Lędzinach (Górny Śląsk). Mam 16 lat. Po mojej wyprawie do Katowic na Tour de pologne i zrobieniu ok. 40km stwierdziłem że moja forma jest tragiczna :) więc postanowiłem trochę popracować nad nią a i przy okazji poszukać kilka rad na forum. Pozdrawiam.

Witam.. mam na imię Sławek ... lat już prawie 47 ;-(... "Trenuję" od marca 2012 z moim 12 letnim synem ;-) przeciętnie około 100 km tygodniowo: las, bezdroża, szutry itp. Mieszkamy w okolicy Bydgoszczy.. Pozdrawiam wszystkich

Witam,

Na imię mam Mikołaj, mieszkam pod Bydgoszczą. Na rowerze od dość dawna, kiedyś był to full makrokesz, obecnie Genesis Beta, którego prawdopodobnie będę modyfikował i mogę potrzebować w tym pomocy :)

Aha, jeśli ktoś lubi cięższe granie, to zapraszam na https://www.facebook.com/Kontagion

Witam,

Na imię mam Piotrek, mam 15 lat, wcześniej głównie rowery "po starszym bracie" :teehee: teraz już własny od nowości CUBE LTD COMP 2011 zanim się zarejestrowałem podglądałem trochę forum aż w końcu postanowiłem się tu pojawiać nie tylko incognito.

Cześć wszystkim, na imię mam Michał, mam 26 lat. Po kilku latach przerwy bez roweru w ogóle (wcześniej składaki i makrokesze), nabyłem nowego Unibike Viper 2012 i jestem w trakcie wybierania akcesoriów. Nie ukrywam, że forum z pewnością będzie w tym pomocne :)

Witam wszystkich pasjonatów dwóch kółek.

Mam na imię Marcin, ale używam nicka ZET i tak już chyba zostanie do krzyżyka. Lat … no cóż 46. Na rowerku od 4 roku życia. W jednym roku mniej jeżdżę w drugim więcej – średnia gdzieś ok. 2,5kkm rocznie. Teraz głównie warszawka i okolice – niestety. Jak pogoda pozwala to do pracy również poruszam się na dwóch kółkach (15km w jedną mańkę.)

Forum w zasadzie przeczytałem jako anonimus od deski do deski (oprócz „szosy” bo to mnie nie interesuje).

Bardzo lubię „grzebać” sam przy rowerze i odwiedzam serwisy tylko kiedy naprawdę nie mam innego wyjścia – nawet jeżeli wiąże się to z utratą gwarancji na jakieś graty. Niestety nie mam dobrej opinii o większości serwisów rowerowych.

Od 2006 roku jeżdżę TREK’iem 6500, ale nic poza ramą z niego oryginalnego nie zostało. Rama zresztą też w zimę pójdzie do wymiany.

Po przeczytaniu znacznej ilości postów pozwolę sobie stwierdzić, iż brakuje mi na forum informacji (w stopce użytkownika) dot. opisów swoich maszyn J(tj. komponentów jeżeli nie są oryginalnym wyposażeniem), sposobu wykorzystywana roweru (np. sport, rekreacja, służbowo :) oraz krótkiej wzmianki o fizjonomii (waga, wzrost, wiek). Wg mnie taka informacja znacznie pomaga. Zawsze można się zapytać forumowicza .. jak mu się dany element sprawuje, czy serwisował sam, etc. Co mi z tego, że ktoś się wypowiada np. na temat konkretnego siodełka jak jest moim 100% przeciwieństwem ;)

Jestem przeciwnikiem warczących dwóch kółek i myśliwych oraz pieszych na ścieżkach rowerowych.

Nie jestem przeciwnikiem jeżdżenia po chodniku – ale na trzeźwo :)

Pzdr

ZET

Przywitanie nie jako pierwszy post - grzech :) Umknął mi wcześniej ten wątek. Mam na imię Karol, lat 27, mieszkam w Kowalach obok Gdańska i właśnie szukam roweru dla siebie. Wcześniej jeździłem na składakach, "noname'ach" i innych wynalazkach. Po przeprowadzce z rodzinnego półwyspu helskiego, brak kontaktu z rowerem, co teraz chciałbym zmienić :)

yYy Hejka :D! Jestem Pioter, mam 15 lat i od dziecka jeżdże xD. Ostatnio dokonałem pierwszego samodzielnego zakupu a mianowicie jest nim rower "kands 1300 energy" chcę dowiedzieć się o nim jak najwięcej oraz o jeździe :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...